Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
jalinka | 44058 |
11.7.2014 7:21:13
Kdysi jsem to hodně studovala na internetu, zkušenosti lidí a tak, protože jsem si chtěla nechat operovat šilhání a krátkozrakost, obojí zcela kompenzované brýlemi. Vpodstatě jsem se dozvěděla, že operace je poměrně bezpečná pro lidi, kteří mají jednoduchou oční vadu, např. krátkozrakost, nekombinovanou s něčím jiným. Pak jsem absolvovala několikahodinové ortooptické vyšetření na soukromé klinice, kde mi operaci nedoporučili.
Osobně znám několik lidí s operovanou krátkozrakostí, všichni spokojení, ale nikdo v tebou udané věkové skupině s dlouhodobými zkušenostmi. Ještě mě zaujala v internetových diskusích jedna připomínka - Někdo psal: Podívejte se, kolik očních lékařů nosí raději brýle.... Já bych ve tvé situaci do toho šla jen po opravdu pečlivém vyšetření, raději dvěma odborníky. |
dd |
• |
11.7.2014 7:15:48
Omlouvám se má tam být porodech
|
dd |
• |
11.7.2014 7:14:40
Ahoj,u nás to má celá rodina a šla bych do toho znova. Máma před 18 lety v lasiku praha sundali jí 12 dioptrií,dnes má ještě operací zákalu, kde jí opravili i na čtení. Dělali jí to zhruba v padesáti a na čtení začala nosit slabé brýle po 10 letech, ale tak to byla úleva. Mě ve dvaceti sundali 6,po 15ti letech a 3 pořadech mám 1,5 dioptrií, bohužel nemám prachy na novou operaci
|
Klauri | 95515 |
11.7.2014 6:39:02
Kontraindikací může být to šilhání, tady by mohla nastat situace, že po operaci člověk začne vidět dvojitě. Je důležité dobré ortoptické vyšetření, aby se zhodnotilo jak by to vypadalo po laseru a nenošení brýlí. Ono zbytkové šilhání je většinou korigováno brýlemi a po operaci už ne.....
jinak kontraindikací je hodně: tenká rohovka, výrazně suché oko, onemocnění pojiva, stavy po herpetickém zánětu oka,keratokonus, glaukom....... stavy po úrazu oka, celková léčba imunosupresivy a nebo kortikoidy |
Lady V. | 139699 |
11.7.2014 6:25:30
Znam jednoho kluka, kteremu to odmitli delat, pry to u nej nejde.
Jinak znam jen lidi s pozitivnimi zkusenostmi. Presto bych do toho nesla a radeji se taham s popelniky. |
Hanka36 | 89649 |
11.7.2014 0:12:17
Znáte někoho nebo vy sami, komu operaci po vyšetření nedoporučili a proč? Jaké jsou kontraindikace kromě nestálých dioptrií? Mám operované šilhání v dětství a dělám hodně na PC.
A druhá otázka - jak jste spokojeni s výsledkem operace po mnoha letech? Jak vidíte pokud je vám stejně jako mě 40+? Potřebujete brýle na dálku? A co na čtení ve vyšším věku - vidíte dobře nebo musíte mít na čtení brýle? A znáte někoho komu se operace nepovedla na 100% ale třeba jenom na 90% nebo 80%? A šli by jste do toho znovu? Váhám, zda do toho jít, zda se nechat vyšetřit. Ale bojím se rizika, znám pár případů kdy to nebylo na 100%. Díky moc za zkušenosti. |
katpad | 143224 |
7.7.2014 15:34:24
Ahoj, nepřemýšlí někdo nad laserovou operací očí v okolí Ostravy. Momentálně je v lexumu akce jeden plus jeden zdarma, tak bych se chtěla pozeptat, jestli tady někdo takový není, nebo jestli o někom nevíte. Budu ráda za kontaktování ... díky :)
|
katpad | 143224 |
7.7.2014 15:33:22
Ahoj, nepřemýšlí někdo nad laserovou operací očí v okolí Ostravy. Momentálně je v lexumu akce jeden plus jeden zdarma, tak bych se chtěla pozeptat, jestli tady někdo takový není, nebo jestli o někom nevíte. Budu ráda za kontaktování ... díky :)
|
hgfjdmh | 139249 |
26.5.2014 8:17:26
moc dekuji vsem!
kambalo, je mi lito, zes to tak vyzrala, nekde jsem cetla zes tu operaci mela i jinak zpackanou pri velkem poctu dioptrii, achjo.. |
hgfjdmh | 139249 |
26.5.2014 8:15:26
to uz je asi hodne dlouho, dnes se zadne kryti na oci nedava, pouze ochranna cocka.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.