Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rigel | 156451 |
13.9.2021 10:16:52
věřit svému autu je fakt úžasné, na nějakou cenu, nejspíš Darwinovu, ale u té jde o to, že blbý kandidát vymaže ze světa sebe a svou DNA. Před časem tu byla diskuse o dokumentu 13 minut, rozhovory s lidmi, kteří svým autem někoho zabili ( založila jsem ji, protože mě v dokumentu zaskočilo, že jednu z obětí jsem zblízka znala ) . "Věřím svému autu" mi připadá fakt totální blbost ( pičovina , jak se říká u nás ve firmě )
|
breburda71 | 89004 |
13.9.2021 10:01:16
Nezapínat pás má ve zvyku jedna moje známá, která právě taky hodně "věří" svému autu
Protože " volvo je nejbezpečnější auto na světě, ne snad"..Pás od spolujezdce má vražený v tom svém, aby to pořád nehoukalo, takže když jsem s ní jednou ( a naposledy) jela a chtěla se připoutat, způsobila jsem úplný rozvrat.. Fyzikálními zákony se člověk v obřím merdesu neboo volvu nemusí zabývat, to dá rozum leda ty, co jezděj ve škodovkách |
Škrpál | 70170 |
13.9.2021 9:49:06
"při bouračce neměla zapnutý pás, ale opravdu hodně překročila povolenou (ale i smysluplnou) rychlost, která v místě havárie byla. A ještě se poté, co se z toho vylízala, vyjádřila do médií, že svůj jízdní styl nebude měnit, protože "ráda jezdí svižně".
To fakt někde řekla? Nemohl jí to bulvár "napsat do pusy"? Já teda vlastnímu autu taky hodně věřím a miluju ho, ale nejde přeci jenom o moji bezpečnost, jde i ty druhé na vozovce. O sebe se opravdu nebojím, spíš fakt o to, abych rychlejší jízdou nezničila život někomu jinýmu. Bez pásu jsem nejela nikdy v životě, fakt nikdy. Ale chápu, že se to někdy někomu výjimečně stát může, když si sedne do auta rozčílenej atd. |
Škrpál | 70170 |
13.9.2021 9:45:00
"opovrhovala lidmi kolem sebe a neuvědomovala si, že i bez posledního osvětlovače by nebyla nic, kdyby na ní nebylo vidět. Totálně neúcta k času a práci jiných. Bohužel dcerunka celá po ní a ještě ošklivá po tatínkovi."
aha, no tak jsem jí to v té Třináctce asi fakt spolkla i s navijákem - na mě prostě sestava Brožová-Töpfer-Vydra stačí a jsem jejich Protože já o bulvárních zprávách nic nevim, na TV Barrandov jsem nikdy nekoukala, o jejích úlovcích/láskách nic nevim. Já hodnotila jenom to, co bylo v té Třinácté komnatě, a to jsem "spapkala" V TV pořadech mi nikdy nevadila, nepřijde mi, že je to špatná herečka, zapomenutelná herečka možná, ale špatná ne. Ta dcera KB mi ošklivá nepřišla, naopak |
Katka a 2 výrostci | 141251 |
13.9.2021 9:32:41
|
jak | 39257 |
13.9.2021 6:54:48
No,člověk ji až šlechtici přeje.
|
Karkulína | 99978 |
12.9.2021 13:40:55
DaVinci, tvůj příspěvek je z celé diskuze nejpřínosnější. Není nad osobní zkušenost. Bulvár typu "ten a ten se kvůli ní rozvádí" moc neberu (tam jsou na to vždycky dva), ale chování, které popisuješ ty, je opravdu velmi nesympatické.
|
Katka a 2 výrostci | 141251 |
12.9.2021 12:42:41
Oni se s Kateřinou znali už asi před lety, tady se píše, že jí Bettyna v roce 2007 vyvlekla ze vlasy ze zámku (nevím, co je na tom pravdy, ale je to srandovní představa, pokud se to fakt stalo, muselo to být čóro).Tak ona ho te´d asi oprášila, má v zřejmě vždy v záloze někoho takového....
https://www.blesk.cz/clanek/celebrity/71919/katerina-brozova-nasla-si-slechtice.html |
DaVinci | 49945 |
12.9.2021 10:48:00
Znám Brožovu pracovně a je to peklo. Věčně chodila pozdě (což ostatně byl asi i případ její nehody, kdy svým obrovským Mercedesem vymetla pangejt, spěchala, protože přece jenom přijít pozdě na představení do divadla je fakt průser), opovrhovala lidmi kolem sebe a neuvědomovala si, že i bez posledního osvětlovače by nebyla nic, kdyby na ní nebylo vidět. Totálně neúcta k času a práci jiných. Bohužel dcerunka celá po ní a ještě ošklivá po tatínkovi. Poslední morální zásady KB pozbyla ve vztahu se Soukupem, kdy si hrála na "ředitelku televize"
|
Pruhovaná | 64704 |
12.9.2021 9:57:06
Jo jo, taková degenerace není žádnej med 😀
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.