Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Škrpál | 70170 |
28.1.2023 0:55:28
to se ví, že je to profesionální deformace, hned jsem si vzpomněla, jak Sedmi jednou líčila, že se učili v prváku vyslovovat slovo "souložit", aby potom u zkoušky neomdlévali rozpaky
|
Federika | 14090 |
28.1.2023 0:51:39
To má z práce, ten obrat
|
Škrpál | 70170 |
28.1.2023 0:51:00
"to vzruseni udelali sami, jak porad neco slavili a pili alkohol i v praci a navazovali mimomanzelske vztahy"
Sedmi, ten obrat "navazovali mimomanželské vztahy" je hrozně legrační Jako bys napsala, že smilnili |
Federika | 14090 |
28.1.2023 0:49:37
Ne, mně dneska přijela dcera ze snowboardu se školou, takže jsme si spolu užívaly, koukaly se při jídle na Kukačky, oba díly
|
Federika | 14090 |
28.1.2023 0:48:24
Ropucho,
já ale věděla, že tu práci nechci vůbec dělat, že nechci dělat žádnou takovou práci, ba že vlastně nechci dělat vůbec žádnou práci, v tu dobu Věděla jsem jistě, že budu dělat tu vejšku, kterou jsem si vybrala, brali v tu dobu na ten obor jen 4 lidi z republiky a to i ze Slovenska. Takže jsem počítala s tím,že holt udělám zkoušky příští rok. A ten rok mezitím jsem prostě nechtěla dělat nic. A nemohla jsem. A dělala jsem cosi pitomýho, s lidma, kteří mě vůbec nezajímali, radovali se z těch pitomých utěrek od ROH k MDŽ, chtěli po mně to samý...Oni měli rodiny, chtěli výhody, potřebovali pravidelnej příjem, já nic z toho nechtěla. ani nepotřebovala. Ale musela jsem Jinak by mě zavřeli pro příživnictví Ti 18 letí dneska mají na výběr. |
77kraska | 132593 |
28.1.2023 0:46:44
Ropucho, dneska mnohem vic lidi studuje na VS nez driv, je mnohem vetsi nabidka, vic mist, jsou soukrome skoly, kam se da celkem snadno dostat...tehdy dostat se na VS byla skoro vyhra v loterii, hlavne na jine nez technicke obory
spis je to o tom, jestli mlady clovek chce bydlet sam, pak si musi vydelat na bydleni...je to proste o penezich |
77kraska | 132593 |
28.1.2023 0:44:08
Fed, taky mam nejradsi grepovy džus
alkohol piju vyjimecne |
Škrpál | 70170 |
28.1.2023 0:43:24
Fed, chápu, k tomuhle věku to patří, je to rozhodně přirozenější, než to rozjet v padesáti na diskotéce, když se za tebe děti denodenně stydí
Mě to napadlo, že jsi najednou byla tak otevřená a protože dneska byly všude plné hospody, skoro jsme se neměli kde najíst, všude se po odvolení šlo zapíjet volební napětí |
77kraska | 132593 |
28.1.2023 0:42:43
Fed, ja jsem taky touzila po zivote, i v tech 22 letech, kdy jsem nastoupila do prace...teda ta moje prace, byť na urade, byla dost zajimava a chvilkama vzrusujici, ale fakt, ze tam clovek musel denne chodit a mel jen 3 tydny dovolene za rok a neexistovaly zadne neplacene dovolene a ze maximalni mozne vyboceni bylo tydenni skoleni ve skolicim stredisku, to mne teda naplnovalo hruzou
ptala jsem se par lidi, jak to muzou vydrzet a kazdy rikal "zvyknes si" je pravdou, ze oni si tam to vzruseni udelali sami, jak porad neco slavili a pili alkohol i v praci a navazovali mimomanzelske vztahy |
Ropucha + 2 | 120300 |
28.1.2023 0:42:07
77krasko, tak ono to jistě potkává mladé (nejen) lidi i dneska, že musí chodit do práce, která je nebaví, zatímco by raději studovali a cestovali.
A nejspíš tam oproti osmnáctileté Federice dneska musejí i být včas, střízliví a skutečně pracovat. Ale že frustrace je jedním z důvodů pití, to je samozřejmě pravda. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.