Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
1kulička | 119729 |
1.5.2019 0:19:42
Aha, moc děkuju, tak to bude děvče otrávené
|
culík +1 | 117857 |
30.4.2019 21:15:10
Prý se to stahuje, ale není nikde nic z oficiálních stránek. Kdokoliv udělá módy ke stažení a je nebezpečí, že to bude zavirovane. Tohle co chce prý není jen jeden mod, ale několik, aby to fungovalo kompletně.
|
1kulička | 119729 |
30.4.2019 18:21:13
Ahoj, dcera propadla této hře a strašně touží po modu rainbowcraft. Nevíte prosím někdo, jak se toto získá? Když koupím základní verzi minecraftu, jak ten mod získám?
Nevěděly by to vaše děti? Dcera to viděla na youtube, ale nikde jsem to nevygooglila. Moc děkuji! |
terapeutka | 100134 |
2.2.2019 13:42:49
kupuju to pro 38lete dítko , čili pro manžela. NEhraje autíčka a střílečky, baví ho FIFA a pak "budovatelské" hry, to jsou myslím ty "RPG", já jsem v tomhle úplně mimo 😁 co jsem si všimla, že hraje u kamaráda nebo na PC. Určitě si občas zahraje i syn osmiletý, ten by hrál asi Minecraft nebo lego hry.
|
Delissa | 150708 |
2.2.2019 7:21:41
Ja by som kupila novy, xbox 360 sa pokazil 2 dni pred koncom zaruky. V ramci zaruky preinstalovali cely softver, odvtedy ide. Teraz mame xbox one s, kupovali sme ho za dobru cenu aj tusim s dvoma hrami a dvoma ovladacmi, jeden bol ako darcek. Urcite odporucam to clenstvo Gold, syn si cez to stahuje hry za vyhodne ceny, napriklad novu nhl ma oproti obchodu za polovicu. A treba velke ulozisko, tie nove hry maju velku kapacitu, tak aby si potom nemusela dokupovat externe ulozisko.my mame 1Tb
|
Ráchel, 3 děti | 76748 |
1.2.2019 20:36:08
moji kluci si vždycky tyhle věci kupovali z druhý ruky.
syn se ptá, pro jak starý dítě to kupuješ a jaký typ her ho baví, prý ti pak podle toho poradí |
Karkulína | 99978 |
1.2.2019 17:03:03
Máme to stejně. Syn hraje jenom Fifu, takže kompatibilita her je nám ukradená. Blbé ale je, že nejsou kompatibilní ovladače. Chodil si k nám zahrát kamarád se svým ovladače, hráli proti sobě. Ale oni mají 360. A mně se nechce kupovat druhý ovladač za litr.
|
Karkulína | 99978 |
1.2.2019 16:58:29
Řešila jsem to samé před vánoci. Moc dlouho jsem ale neváhala a rozhodla se pro ten repasovaný. Kazivosti se nebojím. kdyby měl být vadný, projeví se to hned a ne za rok. Předtím jsme měli xbox 360 2 roky a fungoval bezvadně. Tento xbox one zatím taky. Syn je nadšený. Hraje na tom teda jenom Fifu, ale ten rozdíl je obrovský (když to vidím i já, tak to už musí být). Určitě budete spokojeni.
|
Pole levandulové | 23006 |
1.2.2019 16:29:04
Lenko, to netuším, měl by to mít někde v podmínkách u svého xboxového účtu, co odklikl. Pokud to s automatickým prodlužováním, tak to není problém zrušit. Syn to měl jednou tak, že platil každý měsíc 149,- a i když jsme to pak zrušili, tak to celkem dlouho ještě strhávali /snad rok/, přestože nám na email potvrdili, že je to zrušené. Musela jsem pak každou platbu reklamovat v bance a vraceli nám to, ale byl to celkem opruz. Teď to má jako roční členství, je to asi nějak výhodnější, platilo se to najednou, nic si nestrhávali, jen jako jednotlivá platba.
Co se týká té kompatibility, tak u nás to skončilo tak, že má vedle sebe dvě bedny a ty starší hry hraje na 360 a nové na tom One. Ještě si vybavuju, že když jsme kupovali to novější, tak lépe finančně vyšlo koupit si ten model s menším diskem a k tomu velký externí disk než to koupit s tím integrovaným. Ale detailně ti to nepopíšu, zařizuje si to sám, případně s pomocí manžela. |
Lenka Pražanda | 128023 |
1.2.2019 15:05:40
Pole, máte zkušenost s tím členstvím? Nebo někdo jiný. Syn si koupil měsíční v akci přes konzoli. Platil kartou. Ale bylo tam upozornění, že každý další měsíc je to pak za plnou cenu. Mám tomu rozumět tak, že si to koupil na nějakou delší dobu? Dá se toho pak nějak zbavit? Technicky vzato nemá nic v ruce. Nepodepsal smlouvu, ale odklikl podmínky. Děkuju
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.