| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mimoděložní těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1348  [Dalších 1278 >>]
Tussi + 3 50048
8.2.2012 16:28:00
Pokud mas sliznici v deloze hodne vysokou, tak se hod do klidu~;)

Gratuluji ~x~
zlatulka79 100012
8.2.2012 16:26:16
na to jsem se taky ptala,jestli ještě třeba není brzy,že mám i pozdější ovulaci...ale řekl že neví že se uvidí,že sliznice v děloze je hodně vysoká, a zatím že v okolí žádnou volnou tekutinu nevidí(to podle mého znamená,že nekrvácím dovnitř,což je u mimoděložního velké riziko) fakt jsem jako na trní a snad si i přeju ať začnu do zítřka menstruovat sama... no uvidím,nic nezmůžu :-(
Jana
  • 
8.2.2012 16:25:40
Myslím, že je velká šance, že je prostě tvé těhotenství ještě příliš malé, než aby ho bylo vidět. Já měla ten samý problém - v den očekábané MS jsem objevila // a radovala se, pak jsem ale za 2 dny začala špinit a na UTZ nic - tak náběr HCG - bylo cca 700 (těhotenství je prý jasně vidět až při 1000 HCG), bylo to v pátek - nechali mně v nemocnici raději na pozorování - měla jsem v břiše hodně nějaké "volné tekutiny" a tak měli strach, no a v pondělí už byla vidět dutinka v děloze. Přeju hodně štěstí a věřím, že to u tebe bude také tak
Razivia 93965
8.2.2012 16:15:20
Ale to není pravda, sice to tak bývá, ale není to pravidlo.
a je to? 72327
8.2.2012 16:05:31
Vydrž...nedávno něco podobného řešila Judy+1, téma máš hned pod svým. Já byla taky u dr. velmi brzo, taky nic neviděl, dvakrát jsem byla na HCG...jednou nízké, pak to skočilo nahoru. Co dodat...při poslední návštěvě tam bylo ~s~. Držím palec ~R^
Cloe 124120
8.2.2012 16:05:22
Vzdyt je to strasne brzy, nemusi byt vubec nic videt na UTZ ...
Miko1 + 2 43965
8.2.2012 16:02:56
zlatulko a dr. vube nezvazil moznost, ze je proste tehotenstvi jeste velmi mlade a ze ho proste svym UZ v deloze zatim nevidi?
Dadulka,02/06,06/07 50347
8.2.2012 16:01:47
Mimoděložní ti nepřeju, držím palečky, ať je to OK. POkud je to mimoděl.tak přijdeš o vejcovod či vaječník nebo oboje, bohužel, záleží, jak to bude vypadat. Pauza potom min.3 měsíce, mě doporučovali celý rok.
zlatulka79 100012
8.2.2012 15:57:18
Ahoj jsem dnes jako na trní... byla jsem na gyndě,pro potvrzení nebo vyloučení těhotenství.. snažíme se o druhé miminko,poslední MS 1.1. a ted skluz...v sobotu jsem si zkusila udělt test,byly tam 2,ale jedna slaaboučká,v pondělí znovu to samé...v den očekávané MS jsem začala trošku špinit,ale začaly mne bolet prsa podbříšek...tak jsem čekalaa nevěděla..no Dr. mi udělal UZV a v děloze nic není,tak mi vzal krev a zítra mám přijít...řekl,že má obavy z mimoděložního těhotenství...Mám strach... v lepším případě bude krev bez nálezu HCG,dostanu injekci na spuštění MS a můžeme zkoušet znovu a v horším to bude mimoděložní..nevíte jak to probíhá potom..četla jsem že léčba je pouze chirurgická laparoskopie a určitě po takovém zákroku se musí dát minimálně 3 měsíce pauza...nevím tak tak na mě myslete,ať je to ta lepší varianta :-)
Už ze včerejška na dnešek jsem toho moc nenaspala..to jsem se ještě těšila,co tam už půjde vidět a zatím nic tak nevím... Může to být i pozdější ovulácí? já vím ,že zítra se ortel dozvím,ale potřebuju to s někým trochu probrat a připravit se.. Zatím díky a mějte se Z.~;)

MZZ
  • 
4.2.2012 9:18:35
Mně z té prázdné dutinky v začátku tady běhá čerstvě 3letý synek:-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 1348  [Dalších 1278 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.