Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
x x | 15263 |
12.1.2012 19:23:14
Ježiš buď v klidu, doktoři jsou padlí na hlavu. Jestli Tě to uklidní, mně našli plod v děloze až na konci 9. týdne. Dřív než v 7. týdnu tam znova nechoď. takto stresovat maminy hned od začátku těhotenství, za to bych jim vzala diplom.
|
Minís | 113116 |
12.1.2012 19:22:44
Mou kamarádku vystrašila podobně její doktorka. Byla ca. v 7. tt a adr. jí po vyšetření řekla, že má mimoděložní těhotenství a poslala jí do nemocnice. V nemocnici jí doktor udělal utz. a v děloze nebylo miminko jedno, ale hned 2.
|
Veverecka+Honzík09,Kubík12 | 71995 |
12.1.2012 19:22:38
Hlavně se uklidni, šla jsi moc brzo..hladina HCG je v tomhle období tak různá, že je stejně naprosto jedno kolik ti vyjde/ pokud by to teda nebyla nula/..z jedné hodnoty nic nevyčteš, musela bys jít ještě aspon jednou, abys viděla, jak ti HCG roste..ale jsou to zbytečný nervy, vím o čem mluvím..
Hod se do klidu, určitě to bude v pořádku a za týden jdi v pohodě na UTZ.. |
Lucie+3 | 110616 |
12.1.2012 19:20:49
ježiš, ty máš praštěnou doktorku!!!! Takhle tě stresovat...vždyť v tomto týdnu ještě nic být vidět nemusí, někdy ani nemůže, 26!!! den cyklu.... to si musíš ještě počkat, u mě taky vidět nebylo, navíc zvětšená děloha svědčí spíš pro normální nitroděložní těhotenství.
Buď úplně v klidu, protože zatím nemáš důvod pro to se stresovat... |
Judy+2 | 95918 |
12.1.2012 19:19:44
Já taky chtěla jít ještě tak za týden. Ale kdesi jsem četla, jak je dobré se nejdřív zeptat, že různí lékaři mají rádi různé termíny prvních prohlídek. Kdyby řekla do telefonu zatím nechoďte, když nejsou problémy, byla bych v klidu Ale díky moc za názory, už se trošku uklidňuju
|
Pištová | 124795 |
12.1.2012 19:18:12
taky si to myslím,když jsem byla poprvé těhotná,běžela jsem s radostí ve 4tém týdnu a nebylo vidět nicdoktor říkal,že je moc brzy,pouze pohmatem se mu zdála děloha trošku zvětšená.
U druhého jsem šla raději až v 9tém týdnu,abych se vyhnula odběru krve |
Vínečko | 13944 |
12.1.2012 19:17:34
Bych byla v klidu a čekala na další kontrolu.
|
Judy+2 | 95918 |
12.1.2012 19:16:41
Já taky myslela, že je brzy. U prvního těhotenství mi (jiná) doktorka pouze vzala krev, popovídala si a tak. Nečekala jsem, že by něco mělo být vidět, ale zneklidnělo mě, že to doktorka považuje za problém.
|
Vínečko | 13944 |
12.1.2012 19:15:07
Podle mě je brzy, aby bylo něco vidět. U mě dr. viděla až v 7 tt. ale ani to tam ještě nebyla srdeční akce. Jen váček.
|
Judy+2 | 95918 |
12.1.2012 19:13:26
Dobrý den, v pondělí jsem měla 26. den cyklu, kdy mívám MS. Už jsem měla nějaké příznaky - nevolnosti, pobolívání břicha. Bylo to plánované, tak jsem si s podezřením udělala test a byl pozitivní. Čárka byla sice slabší než ta druhá, ale byla tam. Druhý test po dvou dnech měl čárku o něco silnější (i když stále slabší než tu druhou). Dnes jsem volala doktorce, kdy se mám zastavit a ona řekla, že třeba hned. Tak jsem naběhla a ona po vyšetření říkala, že mám trochu zvětšenou dělohu. Zkusila vaginální UTZ, prý by to už mohlo být vidět. Nemohla ale dlouho najít nic, jen nějaký slabý obláček. Tak mi vzala krev a hned mi vrazila k podepsání papír, že jsem poučena o možnosti mimoděložního těhotenství. Dost mě to vyděsilo. Číslo hcg z laboratoře mi řeknou zítra, ale doktorce mám volat v pondělí (zítra tam nebude), na UTZ asi za týden. Nemám žádné bolesti, ani špinění. Teď nevím, jestli se mám opravdu vážně bát, nebo jsem jenom naklusala příliš brzy? To jsem nechtěla, proto jsem také nejdřív volala Prosím poradíte, kolik by měla hladina hcg vyjít? Poslední MS byla 14. 12. Předem díky! Mám strach, jak budu celý víkend řešit normální provoz, když se uvnitř celá klepu
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.