| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Mimoděložní těhotenství

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1348  [Dalších 1228 >>]
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764
12.1.2012 20:34:45
Edvi, ani z toho že pomalu stoupá se nic moc nepozná .. resp. když stoupá pomalu může to mimoděložní být ..ale může i normálně růst a stejně to mimoděložní třeba je ...Nicméně ve 4.týdnu to je fakt blbost se nad něčím takovým stresovat.
Nicméně píšu to proto, že sestřenka cca tři týdny po vynechání byla na UTZ - prvně na krev - ta byla 11 tisíc jednotek nebo ještě víc - takže fakt hodně .. a v děloze nic .. zato opravdu mimoděložní a dokonce tak pokročilé že tam byla srdeční akce ... sestřenka naprosto nic nepoznala, nekrvácela, neměla bolesti ... okamžitě operace - taky ji moc držím palce ať jim to brzo vyjde znova.(o vejcovod ale přišla)
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři 27764
12.1.2012 20:31:47
Tak šla jsi tam jen kvůli tomu protože si miminko určitě moc přeješ .. tak já to chápu. Já se o mimi snažila spoustu let ..takže si myslím, že ti napíšu fakt pravdu pravdoucí a to je to .. že teď je HCG ještě tak malé, že v děloze ani nic vidět být nemůže. I kdyby tam byla dutinka tak to vůbec nic neznamená (tu já tam třeba měla po IVF které vůbec nevyšlo ...) takže klid. Pokud tam byl obláček, vyšší sliznice - což asi byla .. tak je vše tak jak má být.
Výška HCG může být jakákoliv - to záleží na tom, kolik dnů po oplodnění jsi. Každý má ovulaci jindy, nicméně poku ti to pomůže tak po umělém oplodnění jsem přesně věděla teda kdy embryo vzniklo a 14 den po oplodnění jsem měla HCG 164. Pokud si 26.dc tak ta hodnota může být klidně i jen kolem 70 jednotek .. prostě cokoli nad cca 40 až 50 je dobře ... to co bude pod tento limit tak není uplně jistota, ale co jistat je že ..takže stejně čekat musíš. Pozitivní test a krev je jen začátek dlouhého příběhu. Přeju ať má dobrý konec ... ale zatím je vše naprosto v pořádku.
Marťa11 8076
12.1.2012 20:15:29
přišla jsi moc brzo, podle mě nemohlo být nic vidět ani omylem... v podstatě moc nechápu, proč jsi vůbec tak brzo někam volala, šla???
Ellen + 4 111184
12.1.2012 20:03:41
Teda to nemám slov pro tu doktorku, proč tě tak zbytečně stresuje, vždyť může zbytečně miminku uškodit! Já když jsem čekala 2. dítě, tak jsem v 6. týdnu začala silně krvácet, hnali mě do nemocnice, tam na UZ taky nic neviděli a musela jsem právě kvůli tomu krvácení podepsat papír, že souhlasím s revizí pokud by se mimoděl.těhu potvrdilo. Za 3 dny se to na UZ už objevilo v pořádku a dnes je mu 6 let ~:-D. Takže klíííd. Stát se může cokoliv, ale tohle není důvod se nervovat ~6~.
Být tebou, tak hned změním dr., protože takhle tě pak bude stresovat celý těhotenství a psychika jak známo je hodně důležitá!!!
Držím palce a přeju pohodový těhotenství a krásný miminko!
Edvi+1+1 46083
12.1.2012 19:52:47
A přesně tak , v děloze jde vidět až kolem hodnoty 1000 hcg. což jetě zdaleka nemusí být.
Edvi+1+1 46083
12.1.2012 19:51:31
To je strašně brzy!! Aspon týden po vynechání MS jde vidět nějaká miniaturní tečka. Zkus test, bude sílit.~R^ Myslím, že větší pravděpodobnost a o dost je to, že to nejde vidět, než že je to mimoděložní. ani z jedné hodnoty krve se mimoděložní nepozná, až podle toho že pomalu stoupá.
hankuba/Kubík06/Eliška09 90305
12.1.2012 19:51:28
~6~~6~~6~klííííd
Vůbec se nestresuj bud úplně v klidu.Vidět být nic nemusí a přesto to může být v naprostém pořádku.Ještě čas aby to bylo vidět na UTZ.
Dej si pořádnou čokoládku,hoď nožky hore a nemysli na nic špatného~;((~s~
Elíláma 101194
12.1.2012 19:51:03
Dolly: co já vím, třeba ji někdo žaloval nebo je to větší centrum a má to nařízeno od šéfa, co já vím, jen nechci odsoudit lékaře, když neznám důvody, zakladatelka se nezeptala, proč to "musí" podepisovat.
Miilu 74767
12.1.2012 19:47:33
ahoj Judy, uvidíš zítra podle hodnoty hcg. pokud bude kolem té 1000, už by v děloze něci být vidět mohlo/mělo.
Doktorka asi opravdu trochu spěchá, s tím poučením, ale zase ze své zkušenosti bych to chápala. Měla jsem mimoděložní 3x a ve dvou případech mi prasklo kolem toho 5x týdne. Ve dvou případech mi prasklo v nemocnici, poprvé to ještě šlo a podruhé to byl takový fofr a okamžitě obrovská krevní ztráta, že tam z toho byli všichni dost vyplašení a asi až za dva dny z nich vylezlo, že to bylo jen o fous a zůstala jsem tam.
Takže ze své zkušenosti bych nic nepodceňovala.
Věřím že to bude v pořádku, opravdu je ještě čas, aby se v děloze vše ukázalo správně ~R^~;((
Marie
  • 
12.1.2012 19:47:30
A co by asi tak prokristapána ve 4tt mělo být vidět? Co to máš za doktora? Vždyt máš 3 dny po předpokládaném datu MS.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 1348  [Dalších 1228 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.