Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
terapeutka | 100134 |
12.3.2020 17:15:10
V lázních pracuji a dokud nebudeme mít nějakého pozitivního pacienta nebo personál, tak normálně fungujeme, máme plný stav.
|
Lada2 | 130679 |
12.3.2020 16:54:16
Zatím ne. Známý tam zrovna je a ještě ho 14 dní čeká a o žádném rušení se nemluví. Já třeba chodím na rehabky a to se taky neruší.
|
blbb | 116556 |
12.3.2020 15:52:06
Vzhledem k nouzovému stavu, by mě zajímalo, jestli se ruší i lázeňská léčba. Kamarádka zrovna dneska dostala nástup do Františkových lázní na 29.3. Je to po operaci slepáku.
|
-Velšice- | 152842 |
14.2.2020 19:09:08
V Bad Hofgasteinu jsme byli nekolikrat a do saun, myslim, deti mohly. Nase tam nechodej, tak to nevim stoprocentne, ale rozhodne nikdo nic nekontroloval. V Bad Gasteinu jsem v saunach nebyla.
|
Vítr z hor | 100046 |
14.2.2020 17:14:18
Ja si ty Gasteiny pletu. Ale vic se nam libily lazne v tom Gasteinu dole, co nema vodopad. Jsou to ty novejsi. Saun spousta, pred kazdou cedulka s popisem. Vek nevim, ale deti v tech saunach nebyly.
|
Piggy | 5422 |
14.2.2020 13:34:47
Jaké jsou zkušenosti, které lázně jsou lepší, ty v Bad Gasteinu nebo Bad Hofgasteinu? Nebo je to jedno? Jsme 2 dospělí a 12 letá pubertačka.
Jak je to se saunami, prý tam můžou až od 16 let? To do té doby smějí jen do bazénů? Přitom u nás i mnohem mladší děti saunují.. |
Alča | 120024 |
20.1.2019 15:38:15
Dobrý den,
syn 9 let by měl jet o letních prázdninách 2019 na Karolinu do Jeseníků, léčí se s astmatem a hlavně se mu vrací chronické záněty středouší s operačním řešením. Jede poprvé sám do lázní. Chci se zeptat, zda je možné o víkendu dítě navštívit? Jaký mají děti volnočasový program a jestli jsou tam povolené mobily a tablety? Syn zatím nebyl sám ani na táboře a vůbec se mu tam nechce... Děkuji moc za vaše příspěvky a zkušenosti. |
Arka | 27734 |
28.11.2018 13:32:20
Řešili jsme v rodině. Vybrali jsme lázně, které se hodily, zavolali tam, domluvili termín (lázně mívají dost obsazeno) a babička pak doktorce řekla, kam jí má ten poukaz napsat (to už měla domluvený termín).
Horší bylo, že před lázněmi měla mít x prohlídek u lékařů, které na sebe různě navazovaly a zároveň bylo málo termínů, takže z našeho původního záměru, že vyrazí na jaře nakonec bylo prakticky léto, protože ty doktory nebyla schopná oběhat. |
Jana Martinová | 45757 |
26.11.2018 21:41:56
Zajdulka - kam pojede syn do lázní?
Zerat - pokud jsou oboje lázně plné, kam jste chtěla jet, tak se můžete domluvit s pojišťovnou a sama si obvolávat lázně tak dlouho, dokud nenarazíte na nějaké, kde jsou ve Vašem termínu volná místa. Já jsem to tak udělala loni - v Klimkovicích i v Darkově měli plno, tak jsem se domluvila na pojišťovně, aby tam můj návrh ještě podrželi, a obvolala jsem si další lázně, a v mém termínu měli volná místa ve Velichovkách, tak jsem zavolala na pojištovnu, aby můj návrh přeposlali tam. V lázních jsem si už rezervovala termín nástupu. Velichovky jsou ve východních čechách, u Jaroměře - rehabilitace je tam na dobré úrovni. Slatinné zábaly nebo koupele, podvodní, klasické i reflexní masáže, individuální i skupinové cvičení, elektroléčba, cvičení v bazénu. |
zerat | 18305 |
26.11.2018 20:53:44
Zajdulko, já zřejmě lázně vzdám. Musím je čerpat do 3 měsíců a v práci už teď chybím dost přes měsíc a ještě do práce nejdu. V lázních, kam jsem dnes volala jsou volné termíny až koncem ledna a v únoru a zřejmě se ortoped přeřekl když mi říkal o lázních na 3 týdny, protože komplexní (na pojišťovnu) jsou na 4 týdny. "Praktik" mi řekl, že lázně jsou spíše společenská událost s odpočinkem od vaření... než že by mi zásadně daly víc než řádná rehabilitace; všichni jsou hodně opatrní srovnat, co je účinnější... Ale rehabilitovat potřebuji teď, kdy mám problém se rozchodit, takže mám pocit, že rehabilitace s vodoléčbou... mi budou stačit. Od operace nemám pocit, že mi kloub spravili, takže si říkám, že jestli dojde na výměnu kloubu, tak aspoň nebudu mít lázně vyčerpané, a pak se budou hodit víc.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.