Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stará husa | 154854 |
7.7.2024 22:14:09
Pět hodin v kadeřnictví jsem nikdy nebyla, a to ani v době, kdy se nosila trvalá. Meliry jsem kdysi nosila, takové medové ve středně hnědých vlasech. Pak už ale bylo neúnosné chodit na barvu ke kadeřnici kvůli odrostům. Vlasy mi rostou asi o centimetr za měsíc, takže za tři měsíce by to byly tři centimetry, to se nedá. A zas častěji nepotřebuju stříhání, nosím krátké mikádo. Tak jsem se začala barvit sama, pravda na jednotnou barvu. Ale i předtím jsem měla svou vlastní taky jednotnou, tak co? Kdysi jsem někde četla, že žena po padesátce se má barvit na odstín, který měla, když jí bylo 12, že tmavší zestařuje. Tak to tak dělám, barvím se na středně hnědou zlatou.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
7.7.2024 22:08:13
Ty co křičí jsou špatně udělané.
Já požívám Nanolash, umělý řasy nepotřebuju. Chtěla jsem laminaci obočí a kosmetička mi to rozmluvila, že to nepořebuju. |
TaJ | 81121 |
7.7.2024 22:00:54
Federiko, jo, chápu, jen já prostě tohle absolvovat nechci, pro mě by to odpočinek nebyl, pro mě je odpočinek to, když jsem sama doma, nebo aspoň někde, kde pokud možno nikoho nepotkám. A trávit kvůli vlasům takovou dobu v kadeřnictví bych byla ochotná možná tak jednou dvakrát do roka, což by ale v mém případě bylo asi stejně k ničemu.
|
TaJ | 81121 |
7.7.2024 21:56:57
Vlad., mám to přesně jak píšeš - tmavé vlasy, šedé, nebo spíš bílé odrosty hodně viditelné už po měsíci, někdy i dřív. Vyřešila jsem to šetrnější barvou, která je navíc pěnová a snadno se nanáší, stačí vmasírovat do vlasů jako šampon, takže se cca jednou za měsíc barvím doma sama. Lepší řešení jsem zatím nenašla, světlá barva je pro mě nepřijatelná a trávit každý měsíc hodiny u kadeřnice odmítám. Šedivá chodit nechci, nelíbí se mi to a nesedí to ke mně vůbec.
|
vlad. | 38059 |
7.7.2024 21:52:41
"Asi by se dala dát světlejší barva a odrosty by nebyly tak vidět, ale světlá barva je pro mně pocitově nezkousnutelná, když jsem zvylklá být černá."
Půlko, mám to stejně a vůbec nevím, jak to budu řešit...když vidím tmavé kolegyně v práci, jak mají za měsíc odrosty ale nedokážu si představit, že bych šla do světlé barvy. |
Federika | 14090 |
7.7.2024 21:49:24
Taj
já jsem zrovna včera strávila u své kadeřnice skoro 5 hodin. Ae byly jsme tam samy, objednala jsem si pizzu, kafe, pití, kecaly jsme, známe se dlouho a vždycky je to pro mě odpočinek. Na mých vlasech bys ale 5 hodin práce fakt nepoznala Mám teď kraťoučký mikádo, melíry tak světlý, jak jsem dlouho neměla, drží mi to hezky samo bez česání a ten čas se vyplatí. Je ale fakt. že melíry an střih bych si sama neudělala. Nehty jsem třeba před pár měsíci zrušila nenáviděla jsem to vysedávání tam. Jinak já se maluju, denně, pořád stejně. CC krém, lehce, konturku na rty rtěnku s leskem, řasenku, učesat obočí. |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
7.7.2024 21:30:11
Jj pamatuju si, jak mladší ségra říkala, že přemýšlí o umělých řasách a pak jsem na ni koukala někdy o pár týdnů později a říkala jsem si co blbne, že má řasy krásný, hustý, dlouhý tak akorát... No už to byly ty umělé
A někdy si teda nechá dát lehounce delší a to už je podle mne mírně rušivé... |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
7.7.2024 21:27:00
Půlko, myslím že je to očima, čím máš výraznější oči, tím méně líčení je třeba a ta výrazná pusa pak k tomu už je pak trochu moc ..
|
TaJ | 81121 |
7.7.2024 21:21:20
Inko, no, ale v tom případě je dobře udělané má málokdo, protože většinou to křičí už na první pohled i na dálku, že jsou umělé.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
7.7.2024 21:16:38
Umělé řasy dobře udělané nepoznáš.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.