Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Rodinová | 140078 |
8.7.2024 8:32:37
Lei, diky, uz to mam dlouho v hlave, ze prejdu na sedou - a jsem teda starsi nez ty.
Presne jak pises, chce to vyraznejsi liceni, u me vyrazne bryle. Sestrih mam asi dobry i na sedou. Tak jen cekam na ten posledni impulz |
Lei | 37503 |
8.7.2024 8:24:07
Co jsem si přestala barvit vlasy, přidala jsem na líčení, tedy, ne co do množství, ale k těm šedým vlasům to chce zvýraznit oči, abych nevypadala starší/nemocná/unavená životem . Takže linka na horní víčko a řasenka denně. Občas máznu stíny, když se mi chce. Musela jsem i lehce zapřemýšlet na barvami, co nosím. Některé šedou podtrhnou, jiné podtrhnou myší vzhled . Můžu teď víc růžové, to je fajn, a vůbec pastelová, ale do chladna, a ta šedá hlava vypadá dobře i s černou, která mi na mně dřív začínala už připadat taková smutná.
Ty vlasy - skoro bych řekla, proč jsem to neudělala dřív (šedivím velice brzy, geneticky dáno v rodině), ale tak všechno má svůj pravý čas asi...užívám si to. Základ je dobrý střih, mám skvělou kadeřnici. Jednou týdně nanesu takový ten balzám na šedivé vlasy, ten ostře fialový, krásně vytáhne tu šeď, odcloní případnou žluť. Konec šedé dálnici nahoře ve vlasech už třetí-čtvrtý týden po barvení . Je to proces, stále ještě mám na konečkách vlasů tu původní "barvu" (hybrid daný tím, že jsem obyč barvou z drogerie překrývala šedé vlasy a neřešila právě to žloutnutí, původně tmavovláska jsem postupně kupovala světlejší a světlejší), ale beru to jako takový přerod, někteří lidí si myslí, že je to schválně, ombré efekt . Je mi 46, pro někoho nepředstavitelné v tomto věku přiznat barvu (tedy nebarvu ), ale mě to už dlouho lákalo, "přiznat se", vždycky mě dokázaly zaujmout šmrncovní šedovlasé ženy, tak teď mám, co jsem chtěla . |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
8.7.2024 0:42:22
Fuguje výborně.
|
vlad. | 38059 |
8.7.2024 0:00:47
"požívám Nanolash, umělý řasy nepotřebuju"
Inko, funguje to? |
vlad. | 38059 |
7.7.2024 23:59:33
Ropucho, ono na těch tmavých vlasech jsou ty odrosty sakra vidět, já mám prozatím sem tam šedý vlas, ale co vidím kolem, musí se cca 1x měsíčně poctivě barvit a stejně je to vidět melírem by se to úplně nevyřešilo
|
Federika | 14090 |
7.7.2024 23:54:41
Já moc odrosty nemám, mám sama takovou myší barvu, melíry mám prostě zářivější světlejší, ani 5 měsíců by nevypadalo nijak zvlášť nápadně.
Ale chodím častěji, teď, co mám fakt minimikádko, je potřeba pravidelně stříhat. |
TaJ | 81121 |
7.7.2024 23:23:09
Ropucho, chápu, jenže mně by barvení dvakrát do roka nestačilo ani náhodou, barvím se tak jednou za měsíc a zabere mi to asi tak čtvrt hodiny, než si vmasíruju barvu, pak půl hodiny to působí, zatím můžu dělat spoustu jiných věcí a pak to spláchnu, dám kondicionér, vyfénuju. Celkově cca hodina. Být tři hodiny v kadeřnictví je pro mě fakt nuda (i když máme už léta svoji známou kadeřnici, se kterou se moc fajn povídá), zatímco tři hodiny na cestě autem, nebo vlakem, pro mě nuda není, protože vidím kolem spoustu zajímavých věcí
|
TaJ | 81121 |
7.7.2024 23:19:01
Stará huso, já mám svoji barvu spíš tmavší hnědou, dost dlouho jsem se barvila na tmavě hnědou, až to šlo skoro do černa, ale poslední dobou už se mi to taky úplně nelíbilo, tak jsem přešla na tu čokoládově hnědou, je světlejší a přirozenější. Melír si neumím představit, když mám tmavě hnědé vlasy a do toho odrosty téměř úplně bílé, roste mi to taky tak 1 cm za měsíc, někdy i víc. A na stříhání chodím klidně jednou za půl roku, nebo prostě až když mi přijdou konečky víc roztřepené a potřebuju to zastřihnout. Aktuálně mám délku těsně pod lopatky, mám je husté, lehce zvlněné, stejně dlouhé, jen rozdělené pěšinkou lehce na straně.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
7.7.2024 22:26:07
Pět hodin je hodně, to jsem také nezažila.
Barvení dlouhých hustých vlasů mám na tři hodiny. Jednou - dvakrát do roka nemám problém to vydržet. To podle mě lidé prosedí v rámci cestování násobně více hodin v autech nebo letadlech, což je přibližně podobná nuda. |
Ropucha + 2 | 120300 |
7.7.2024 22:21:04
Vlad, já se nechci pořád vnucovat s těmi melíry, ale nedá mi to Zkus si vyhledat obrázky (v angličtině ti vyjede hromada) - tmavovláska nemusí zesvětlovat do hnědé nebo dokonce blond (to se na některé typy opravdu vůbec nehodí), ale dělají se různé černo - šedé variace tón v tónu, v nichž pak odrost není tolik nápadný a vydrží bez obnovy déle.
Ale samozřejmě ani to se nemusí každému líbit a nějaké peníze a čas to určitě spotřebuje. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.