Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 12:26:18
Huso, to se právě nabízí, že za rezignací stojí nějaká těžká životní zkušenost. A člověku to přirozeně přijde líto.
Ztráta partnera čeká většinu žen, buď ovdoví, nebo jim muži odejdou za jinými. Taková je smutná realita, mělo by se o tom mluvit, abychom na to dokázaly být připravené. Alespoň nepatrně teoreticky, na vlastní kůži je to pak stejně rána, jakou si nelze představit. |
TaJ | 81121 |
8.7.2024 12:24:18
77krasko, tak to já bych asi v případě šedivých, nebo bílých vlasů právě občas nějakou tu barvu v tónu, nebo aspoň přeliv dala, mám totiž zkušenost, že moje vlastní šedivé vlasy mají jinou kvalitu, jsou takové nepoddajné, jak drátky, nejsou hebké a snadno upravitelné, jako ty obarvené. Takže hlavně kvůli tomu. Ale i tak by to bylo asi o dost jednodušší, než pořád dobarvovat odrosty.
|
Stará husa | 154854 |
8.7.2024 12:15:45
Maminka strašně těžce nesla smrt táty. V podstatě se s tím nikdy nesmířila. Ještě na smrtelné posteli ho volala.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 12:10:43
"Dál než k tomu být čistá a nesmrdět její ambice nesahaly."
To zní smutně. Já jsem sice příznivce kultivovanosti v přirozeném stylu, ale takové rezignace zase ne. To už raději potrhlé seniorky v barvách a cetkách, tam je alespoň vidět radost ze života. Ale samozřejmě radost ze života není povinná a chápu důvody neradosti, jen holt člověk kolem sebe nerad vidí smutek. |
Stará husa | 154854 |
8.7.2024 11:55:56
Sedmi, maminka se přestala barvit v 70 a vlasy měla na předku hlavy šedé téměř bílé a vzadu ještě tmavé. Vypadalo to divně a kdyby to chtěla sjednotit, musela by si ten zadek barvit. Ale táta umřel a jí přestalo úplně záležet na tom, jak vypadá. Dál než k tomu být čistá a nesmrdět její ambice nesahaly.
|
77kraska | 132593 |
8.7.2024 11:40:29
Cumco, az ja si konecne necham sve sede vlasy, tak urcite nebudu chodit na barveni do nejakeho tonu šedé, to muzu rovnou chodit na normalni barvu na hnedo nebo na blond....to by ten ucel nebyl splnen (ucel: usetrit cas i penize a netrapit se porad s odrosty, jestli uz mam odrost nebo nemam odrost)
|
Čumča. | 160024 |
8.7.2024 10:27:33
Lei, to zní výborně, je super, když se žena takto najde...
Kadeřnice mi vyprávěla, kolik žen s přiznanou šedou/bílou barvou vlasů má. Ale teda vyprávěla, že k ní stále dost často chodí, že i o přírodní barvu je nutné pečovat (tón té šedé se stejně upravuje do odstínu, který víc lichotí) |
Bára + 4 | 20280 |
8.7.2024 9:00:58
Lei, přesně, také si říkám, proč jsem to neudělala dřív. Je mi už tedy 50+, ale taková úleva, že neřeším neustále odrosty. A troufám si říct, že nevypadám starší.
|
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 8:47:55
Federiko, přesně tak to mám.
Dříve než po pěti měsících ani nechodím, to by vůbec nemělo cenu, barvit ten kousíček. Není to vidět, mám prostě vlasy přecházející od světle hnědé plynule do blond, žádný ostrý přechod tam není. Jen holt po pár měsících toho tmavšího odstínu kolem obličeje přibude. Kontrastní ostře ohraničená cestička každý měsíc by mě asi přivedla k šílenství. Až to bude aktuální, změním holt odstín na nějakou chladnou úplně světlou, v níž se šedá ztratí. |
Ropucha + 2 | 120300 |
8.7.2024 8:34:31
Lei, to zní skvěle
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.