| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Kosmetika

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 11910  [Dalších 11790 >>]
Ropucha + 2 120300
7.7.2024 13:19:41
Mně nešednou vlasy ani obočí, ale viditelné obočí se mi líbí a jednou za čas ho obarvit je pro mě přijatelnější než trápit citlivé oči barvením řas.
Ropucha + 2 120300
7.7.2024 13:11:04
"když má někdo světlé řasy, co má jako dělat? Vycházet ven výhradně po použití řasenky?"

Ano. Nebo si je barvit. Přesně k takové řeholi se někdo nechá zmanipulovat. Také jsem to tak za mlada praktikovala a trvalo mi, než jsem se ve středním věku konečně ujistila, že si nikdo neodplivne hrůzou, když uvidí mé neviditelné řasy kolem bledých očí v bledém obličeji.
Dlužno dodat, že jde o past, do které se vzájemně nahánějí ženy, jak už psala Babi. Muži jsou myslím v hodnocení ženského vzhledu nesrovnatelně méně přísní.
Ale samozřejmě, výrazné obličeje jsou na první pohled atraktivnější, proto to ženy s těmi nevýraznými dohánějí líčidly. Ale pozornost, společenskou prestiž a životní spokojenost si lze budovat i jinak než atraktivním obličejem, takže není třeba být otrokem líčidel. A v neposlední řadě, někdo kupodivu vidí půvab v přirozenosti se všemi nedokonalostmi.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
7.7.2024 13:10:48
Světlý obočí netřeba napravovat, ale když začne šednout a vlasy si barvíš, tak se hodí taky přibarvit. Já zatím ty šedý vytrhávám, ale až jich bude víc, taky budu barvit.
Len 108740
7.7.2024 12:43:22
Taj, takove to namalovane, co se pred mnoha lety asi sest mesicu objevovalo na prehlidkovych molech, ale v ulicich je porad stalici nejakych 8 let. K tomu jeste umele rasy a je dokonano. Nic prirodniho to nepripomina.
Ja treba mam oboci prirozene svetle a pomerne tenke, nenapadlo by me to povazovat za chybu, kterou je potreba napravovat. Jsem proste svetla celkove, tmavsi oboci by bylo jak pest na oko. A az jednou prestane rust, tak holt prestane, to se nekterym v urcitem veku stava, neni treba to nejak "napravovat".
Silvie+dva kluci 103202
7.7.2024 12:14:27
Já myslím, že ty tenké čárky se snad už ani nedělají, ne? Já mám obočí vytetovane, ale mám ho udělané formou microbladingu a v barvě světle hnědá, takže vypadá jako moje. Rty mám udělané taky jen stínováním.
Čumča. 160024
7.7.2024 12:10:27
Stáňo, jsme prostě přirozeně nádherné i s tou pigmentovou skvrnkou nebo žilkou, no~d~

Ne, ale vážně - když má někdo světlé řasy, co má jako dělat? Vycházet ven výhradně po použití řasenky? Ty světlé řasy jsou takto jeho vlastní~d~ Jasně že to po nalíčení hnědočernou řasenkou a linktužkou to bude super. Ale málokdo se opravdu dennodenně líčí~d~ a má tu potřebu... A bez make-upu prostě nějaká žilka nebo pigmentová skvrnka bude vidět vždycky~d~

Já nevím, kdybych musela usilovně skrývat tu 2mm žilku a malinkou pigmentovou skvrnu, co bych potom dělala, až opravdu přijdou vrásky? Spěchala na operaci? Je dobré se mít ráda i s těmi nedokonalostmi...

Blonďatý chlap má taky světlé řasy a světlé obočí a neženeme ho na obarvení...

Čumča. 160024
7.7.2024 11:55:07
Len asi myslí takové to čerstvě namalované umělé obočí, když žena má původně vlastní tenké světlejší obočí, a kosmetička bez vkusu (nebo kvalifikace) jí nově vytvoří dvoucentimetrové robotické útvary...
TaJ 81121
7.7.2024 11:50:29
Len, co je obočí připomínající slimáka?:-)
Já jsem teda přirozeně tmavá, obočí si jen lehce vytrhávám ze spodní hrany, u vnitřních koutků ho mám širší, směrem ven se zužuje, tak nějak přirozeně. Nelíbí se mi ty tenké čárky, co občas vídám...
Ropucha + 2 120300
7.7.2024 10:33:26
"Me je lito tech s obocim pripominajicim slimaka"

:-)
Mně nikoho líto není, každému přeji, ať se cítí dobře podle svého. Ale také se mi zdaleka nelíbí všechny úpravy, které lidé provádějí za účelem zkrášlení. A sama bych se takovým způsobem nechtěla "zkrášlit", protože bych to nebyla já. I když druhý si může myslet, jak by mi to úžasně slušelo.
Ropucha + 2 120300
7.7.2024 10:25:40
"Myslím, že to žák funguje ve většině společenství jako firmy, skoly."

Ve školách určitě, školní kolektivy umějí být v tomto toxické a člověk jimi prochází ve zranitelném věku.
V kolektivech dospělých lidí nevím, korporátní prostředí jsem si nevyzkoušela a všude jinde jsem zažila klid a svobodu ohledně toho, jak kdo nakládá se svým zevnějškem.
Ostatně právě během pracovního procesu jsem se naučila fungovat mezi lidmi bez viditelných řas a
ověřila jsem si, že to nijak neovlivňuje mezilidskou interakci.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 11910  [Dalších 11790 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.