| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Africe

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 752  [Dalších 672 >>]
Lenk@@@ 9861
6.11.2010 18:34:33
Eeko,

diky moc za vsechno info, hodne mi to pomohlo. Manzel uz tam nekolik let pracuje, ale bylo to vzdy pul roku tam, pul roku v UK, tak to se dalo snest. NAvic on tu zemi miluje, nic se mu jeste nestalo...

My tam opet letime na Vanoce, ja to necham ulezet a uvidim, co nakonec vyberu.

Jeste jednou moc diky,
Lenka
Lenk@@@ 9861
5.11.2010 15:58:39
Eeko,

tak tu nakupni kulturu jsi mi potvrdila (i kdyz nechapu, co tam nakupuji, ale to jsem asi zhyckana z UK).

Bydleli bysme v Sandtonu, prislo mi to tam relativne v pohode, byli jsme po nejakych nastevach u kolegu, takze jakysi obraz naseho zivota jsem si udelala.

Rozhodovani je fakt silene, bud deti uvidi tatu 1x za mesic a my tam budeme jezdit na prazdniny (jeste ze jich maji v UK tolik) nebo budeme sedet zavreni v baraku za mrizema.

Diky moc za info!
L.
Lenk@@@ 9861
5.11.2010 11:00:06
Boze, to jsem trubka s tim mailem...
Ja se rozhoduju, zda tam presunout rodinu - manzel tam bude na dva roky. My ale bydlime v UK a me se tam vubec nechce, byli bychom tam jako ve zlate kleci. Da se tam nekde jezdit na kole? Nedokazu si predstavit, co bych delala s detma po skole krome hrani si na zahrade.
Zase na druhou stranu to pocasi je super a mohli bychom procestovat celou Afriku a okoli.

Budu vdecna za kazde info, mame ve skole nejake jihoafricany, ale oni to vidi trochu jinak.
Diky L.
Lenk@@@ 9861
3.11.2010 14:36:29
Eeko,

ty bydlis v Joburgu? Opet stojim pred rozhodnutim tam presunout rodinu, vcera jsme odtamtud prileteli, potrebovala bych nejake doplnujici info.
Muzes se mi, prosim, ozvat - tady nebo na mail. Dekuju.
namana 80861
5.10.2010 7:50:59
Ahoj Katulka promin ze jsem se dlouho neukazala. Ja sama ziji v Nigerii, Gabina uz me o tobe vcera rikala, ze se tam budes stehovat. Bude to do Abuje, ze jo? My bydlime v Lagosu, ted jsem ale momentalne v Libanonu odkud pochazi manzel, narodila se nam holcicka, ale po Vanocich se stehujeme zpet do Lagosu. Jesli chces ozvi se me na monrog@gmail.com, budu moc rada. Klicku a tobe dekuji za doporuceni ;)
nippa 93031
30.9.2010 20:54:34
ahoj katka. Asaba nie je daleko od miesta odkial pochadza moj manzel. V Asabe sme boli na super cerstve ryby v jednej restike ;-). pisala som blog ak chces pozriet http://nippauk.blogspot.com/. drzim palce s tym stahovanim ;-)
Katulka
  • 
13.9.2010 18:45:46
Děkuji moc už jsem se dívala na její blog a napsala jsem jí . Tak uvidíme . Snad se tu najde ještě někdo . Přítel pochází z Asaby .. tak ideálně tam :) . Ale moc díky za info :)
Katulka
  • 
13.9.2010 17:50:55
Ahojky .. Všechny vás moc zdravím . Chtěla bych se jen zeptat , zda některá z Vás nežije v Nigerii . Mám přítele z Nigerie známe se 5 let a je to výborný člověk , letos se budeme brát a pak přestěhovat do Nigerie, sice jsem tam márkrát byla , ale prostě bych byla ráda za nějaké bližší informace z pohledu ženy co se tam přivdala . Děkuji moc za vaše odpovědi . Káča
Nelie 25076
5.9.2010 6:32:47
Jaky je ted JAR? Ja zila v Cape Townu 5 let, Afrika mi desne chybi - ale bydlet uz bych tam nemohla....pred 2 lety na dovolene jsem se necitila uz vubec bezpecne...
Jana Z. 4110
3.9.2010 16:20:08
Cesi/Slovaci zijici v Pretorii, najde se nekdo?
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 752  [Dalších 672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.