Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
crea | 54664 |
29.10.2010 23:12:34
zdravím, jdu si sem opět pro radu. Tady se totiž ví všechno. Syn 5 let je pozvaný na halloween a dnes měla přijít maska, ale bohužel nepřišla a já musím do zítra něco vymyslet a nikam se zítra už nedostanu. Takže něco rychlého a co se nemusí moc šít nemám šicí stroj a ani to neumím. Napadá vás něco?jsem nějak bez nápadu a malému to nemůžu udělat, aby byl bez masky. Děkuji.
|
slunicko31, Brian 11/06, 06/10 | 42956 |
29.10.2010 22:02:43
kam na halloween v Praze?
|
Madlén1 | 82762 |
21.10.2010 17:47:16
Protože my taky dýni nejíme,tak mi přišlo zbytečné dát dost peněz za dýni.Vloni jsme vlezli do Tesca a zakoupili obří meloun.Pravda,byl také drahý,ale děti snědly všechno vydlabané,vypadal výborně.Dělali jsme strašidla i z menšího žlutého cukrového,není drahý.
|
Jit+3 | 106035 |
20.10.2010 19:20:43
Dojanko tak ty byly teda fakt luxusní!!!
|
Dojanka | 85301 |
20.10.2010 18:07:42
Hexhex, naprosto s tebou souhlasím, proč v tom pořád hledat amerikanismus, když se to dětem líbí???? Já už jsem to nevydržela a zapálila holkám dýně začátkem října. Už nám sice shnily , ale co, měly z nich radost a máme ještě keramické, tak jim zapálím tu keramickou. Bydlíme na vesnici, máme políčko a před několika dny jsme sklidili řepu, tak jsem malé vydlabala ještě bulisáka z řepy a taky moc pěkně svítil. Nechápu maminky, které to jen z principu, že to není náš svátek, nezapalují, když se to dětem líbí.
naše letošní,co už jsou pryč: |
*MaF* | 65695 |
20.10.2010 17:58:06
Týjo, to fakt nesnáším, když někdo furt mele něco o tom, že je to amerikanizování!!! Mě to je fakt u prdelky.. je to hezký, mě se to líbí!! Má nějakou rodinu v Anglii a teda ty jejich halloweenský večírky, to mě hlava nebere.. to bych chtěla zažít někdy. Každejpříde v kostýmu, nikdo to nekazí, tady by se na vás každej s vysoka vys..
Já zdobím teda pořád a při každé příležitosti. Na jaře máme větvičky a vajíčka, v létě na oknách kytky, teď máme na dvěřích super věnec z listí a ten se mi letos fakt povedl k tomu malý dýně ty ozdobný a chryzantému v květiáči. Na vánoce dělám taky věnec na dveře a do květináče nějakou tůjku a ozdobím a do truhlíků na okna ještě větvičky a baňky na zápich. Já mám prostě ráda okolo hezký věci a strašně se mi líbí když deme na procházku a já se kochám, jak si s tím někdo dal práci a že to maj pěkný. A musím říct, že rok od roku to dělá čím dál víc lidí a to je jenom dobře. Bohužel ne každej má cit a smysl pro krásné věci |
medvedruzena | 34733 |
20.10.2010 17:36:05
Já vloni zkusila celou vystříkat octem. Velmi to zpomalilo plíseň i hnilobu.
|
katyn | 100343 |
20.10.2010 17:11:38
Ano, kvůli němu. Chtěl po mě koupit klasickou dýni, ale mi z dýně nic neděláme, takže mi přišlo praktičtější koupit keramické. Zapalujeme me je také spíš jako podzimní výzdobu, než abychom slavili nějaký svátek. Ale zapalujeme je jen v čase kolem dušiček, a proto jsem se ptala, jestli už dýně někde svítí.
|
Vítr z hor | 100046 |
20.10.2010 17:08:27
My uz svitime pres 3 nedele, prvni dyne odesla minuly tyden na vecnost na nasledky hniloby + upeceni svickami + zmrznuti. Od pondelka sviti na terase dalsi.
Halloween je mi fuk, ale deti vidi dyne povalujici se pred domy sousedu a libi se jim to, tak jsem jim jednu taky opatrila. Kdyz to vecer sviti na terase, je to hezci nez vecernicek. |
Ansi/ TERI + MAŤA | 40412 |
20.10.2010 16:58:10
Děláš to kvůli klukovi? Pak je přece úplně jedno, kdy začneš zapalovat.
Dceři se to taky líbí. Zapalujeme na balkóně už měsíc a s nějakým svátkem to nemá vůbec nic společného. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.