Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Jája a spol. | 71011 |
26.10.2015 15:56:37
Dušičky-zdobíme doma dveře podzimními dekoracemi, doma pálím vonné svíčky a oleje, chodíme na hřbitov zapálit svíčku.
Haloween-letos mám děti poprvé ve škole, školka to nijak neprožívala, doteď jsem žila v tom, že Haloween je čistě zahraniční záležitost a vždycky jsem si říkala, proč je kolem toho toliko humbuku v obchodech. A mírně řečeno- letos jsem v šoku, za jak krátkou dobu se tento "svátek" začal ujímat i u nás. Vnímám ho podobě jako Valentýn, jen jako další útok obchodníků, tentokrát nejsou oběťmi zamilovaní ale děti, které útočí na rodiče, že chtějí stupidní masky, neznaje důvod, protože to potřebují do školy, družiny. Nesouhlasím, nelíbí se mi to, bohužel to je tak jediné, co s tím můžu dělat. Dneska mi prvňáci přišli domů s tím, že jim deváťáci unesli paní učitelku, vypadali jako mrtvoly a chtěli zazpívat písničku, aby se paní učka mohla vrátit, pak dostali bonbony, jakože cože..... |
TaJ | 81121 |
26.10.2015 15:56:17
Tak já mám dušičky a Halloween spojené prostě jen s příchodem podzimu...takže je to spíš o výzdobě, ale nijak to nepřeháníme, syn si s nadšením nalepí takové ty folie na okna s dýněmi, máme tu misku kaštanů a dalších darů přírody, kytici z barevných listů a plodů, synovy dýně z papíru, co vyrobil ve škole... a samozřejmě na hřbitov taky zajdeme, ale ani ne tak kvůli vzpomínce, spíš to tam upravit, nazdobit a tak....jinak na svoje zemřelé blízké si vzpomenu při nějaké příležitosti téměř každý den, takže to moc spojené s hřbitovem nemám....A stejně tak prožíváme i Velikonoce - jsou to pro nás hlavně svátky jara, takže trochu vygruntuju, aby se to na sluníčku lesklo, nazdobíme si jarně byt a jen tak pro tradici obarvíme pár vajíček...na koledu nechodíme, syn to odmítl odmalička, koukal na mě jak na blázna, proč má někoho šlehat pomlázkou, aby za to dostal vajíčka a čokoládu, takže u nás chodí zajíček a schovává nadílku na zahradě...
|
Ropucha + 2 | 120300 |
26.10.2015 15:43:42
Oblíbili jsme si dýně, které za mého dětství u nás nebývaly. Takže dýně dekorativní, dýně k jídlu, vydlabané dýně jako strašidýlka ... No a hodně svíček, svařeného vína, moučníků z jablek ... A tak Návštěva hřbitova, samozřejmě.
|
Martina, 3 synové | 101865 |
26.10.2015 15:36:13
dobu hallowenu a dusicek
Miluju ji. Ale nic nevyrábím ani nic extra neprovozuju. Jen si to tak užívám. |
Anthea | 47738 |
26.10.2015 15:31:09
Vyzdoba, zvyklostí apod.
|
Kalamity YANKA | 95278 |
23.10.2015 14:49:11
Ale máš vlastně pravbdu, loni im kámoška namalovala černý fleky po obličeji a rudý pusy. Chcípnul mi tehdy foťák, což dost lituju, vypadaly báječně
|
Kalamity YANKA | 95278 |
23.10.2015 14:25:51
Jedna zepředu:
a jedna zezadu: omlouvám se za kvalitku, je to focené teď hned a tady, al myslím, že obrázky jsou čitelné Opravdu na tom není nic jinýho, než pomalovat starý prostěradlo |
Kalamity YANKA | 95278 |
23.10.2015 13:57:12
no a proč ne? hele naše holky pod to nosí taky obyč hadry, je to je prostěradlo, který na sebe přehodí a zas ho může strčit do igelitky...
počkej znásilním nějaký dítě ať mi podrží a zkusím to cvaknout |
Kalamity YANKA | 95278 |
23.10.2015 13:54:46
svynulko, holky\ k tomu nosí chemlonový paruky
|
kysnutá knedla | 99495 |
23.10.2015 12:57:56
ivka, úplne sa hanbím, jak jednoduché veci mi vobec nenapadli!
Díky |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.