Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
27.10.2015 7:18:09
Výzdoba 0
Tvoření - udělali jsme dva věnečky na hřbitov oslavy - jooo ta bude :-D, když se někdo tak blbě narodí, tak se slaví |
Kalamity YANKA | 95278 |
27.10.2015 5:08:49
Heloween si užívají spíš děti formou akce ve městě. Já radši dušičky.
Jsem "hrobečková"...miluju atmosféru hřbitovů, chodím na ně při každé příležitosti. Ráda fotím a nejvíc miluju opustěné, zpustlé hrobky Mě to prostě uklidňuje. Když mi bývalo hoooodně nejhůř, chodila jsem na hřbitovy "pro klid duše". Ve dne, v noci. Několikrát jsem byla na hřbitově v noci. Je to úžasná atmosféra a člověk hodně popřemýšlí. Nebolí mě pocit, že jsou mrtví, vím, že jim je dobře. Baví mě přemášlet o těch kamenech, co by mi asi řekl člověk, který pod ním leží atd... No blázen, no. Dušičky jsou úžasný. Nepláču, netruchlím, ale miluju. |
Simeona+3 | 110315 |
26.10.2015 22:12:22
Tohle mě zajímá. Jak prosím dlabete dýni, že z vnitřku něco uvaříte ? Dýně je tvrdá, mám co dělat, abych si neufikla ruce, když vyřezávám obličej. Vůbec nevím, jak se někomu může podařit vydlabat z ní dužinu.
|
cinnamon | 33903 |
26.10.2015 21:46:19
Slavíme Samhain. Dekorace nijak extra neprožívám, nějaké lampy a svíčky navíc, kytice suchého listí. Jo a s dětmi vyřezané dýně okolo domu. Na hřbitov našim blízkým kromě kytek a svíček nosíme alespoň symbolicky i něco z toho, co měli rádi.
|
Tragika | 61116 |
26.10.2015 20:22:47
V ČR jsme dlabali dýně, ale Hallowen jsme nikdy neslavili a kostýmy nepořizovali. Tady se opravdu divíme desítkám obchodů, které se specializují na masky, oděvy, lampiony, svítidla..... Hřebíky, které se lepí na hlavu a vypadají, že tou hlavou prolézají skrz na skrz. Zlomená tužka, co se nalepí na ruku i se zaschlou krví. Umělá krev v lahvičkách, desítky blbostí, které z vás udělají tu nejstrašidelnější příšeru.....
Jednou jsme v tom obchodě strávili půl dne a vyzkoušeli snad třicet masek a oděvů. Zábava dobrá, ale kupovat je nebudu. |
Maťa. | 21117 |
26.10.2015 20:21:10
Chystáme sa osláviť narodeniny mojho syna, narodil sa totiž práve na dušičky
|
zen | 6251 |
26.10.2015 19:35:29
Ziji v zapadni Kanade a tady je Halloween pro deti nejvetsi svatek v roce.Alespon mi to tak pripada.Nase deti se na to tesi snad vic nez na Vanoce.Uz v zari kdyz nastoupi do skoly, resi za co pujdou na Halloween.
Manzel s detma kazdy rok vykrajuje dyne a susime seminka v troube.Ja treba uvarim dynovou polevku nebo neco s dyni upecu.Jinak mi to s dekoraci zase moc neprehanime. Nase deti si vetsinou vymysli nejaky kostym a ja jim pomaham s realizaci.Pak jdou v kostymu do skoly kde vestinou probiha nejaka oslava.V telocvicne pak maji pruvod aby si navzajem masky prohledly.Vecer pak pozvu vzdycky pratele s detmi k nam.Dame si veceri a kolem pate vyrazime do ulice koledovat.Deti jdou zaklepou na dvere u rozsvicenych domku a reknou "Trick or treat" a vetsinou dostanou nejakou koledu.Venku se projdeme popovidame se sousedy.Ja jsem proste Halooween adoptovala a libi se mi. |
Ropucha + 2 | 120300 |
26.10.2015 19:32:40
Valkýro, ano, to máš pravdu, sezónní truhlíky a jiné dekorace jsou celkově dost novodobá záležitost.
A ano, souhlasím, že živých květin je škoda. Já je nechávám v květináči i po odkvětu, vyhodit se mi je také nechce, ale ony většinou stejně časem zajdou, bohužel. Muškáty ale nechávám úspěšně přezimovat. |
libik | 142094 |
26.10.2015 18:59:21
jelikož nás obchází smrt, tak s Dušičkama jsme letos opatrní, zato školáci rozjeli Halloween ve velkém, kostýmy, diskotéka, pizzerie a dokonce spaní ve škole.
Mě osobně ani jedno ani druhé v normálních dobách nebere, letos se to budu snažit zaspat. |
TaJ | 81121 |
26.10.2015 18:50:30
Val, my všechny ty kytky z květináčů - jak primulky a narcisy, tak třeba na podzim chryzantémy, vysazujeme potom na zahradu...něco se ujme, něco ne...a třeba vánoční stromeček máme už několik let v květináči, přes léto je na zahradě, už ho máme asi 6 let...ale zase chápu,že kdo bydlí v paneláku a tu možnost nemá, tak asi neví, co s tím...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.