Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Půlka psa | 24064 |
27.10.2023 20:34:07
"kdybych chtěla Burtona - co mám zadat do vyhledávače?"
.......tak v tom případě třeba namátkou.......Burtona? |
Čumča. | 160024 |
27.10.2023 20:27:17
já nic z toho neznám
takže Addams family? kdybych chtěla Burtona - co mám zadat do vyhledávače? |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
27.10.2023 20:24:23
Čumčo, já úplně neoblibuju vyloženě horory, potřebuju tam nadsázku, trochu vtip, určitou lehkost, proto tak miluju burtona... Vetřelce jsem třeba nikdy neviděla, ani mlčení jehňátek, to mě nijak nebere... A pak mám ráda třeba nezvratný osud nebo parodie jako děsnej biják a podobně... No a samozřejmě klasika jsou addamsovi
|
Čumča. | 160024 |
27.10.2023 20:09:31
mně se to líbí, Rose
že bychom taky zkusili? v životě jsme si nepustili žádný horor - fakt nikdy mně úplně stačil Vetřelec s Ripleyovou, asi v 16 co doporučuješ za film pro začátečníky, dceři je 12? |
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
27.10.2023 20:06:05
No asi ne úplně překvapivě milujeme halloween
Letos budeme mít halloweenské odpoledne až příští sobotu, ale na dveřích už visí kaštanový věnec s duchy a netopýrem a dýničkou, v úterý nalepím na zrcadlo v chodbě gelové "krvavé" otisky dlaní, na dveřích do pokoje dětí visí papírový kostlivec v životní velikosti, v úterý si určitě vezmu nějaké své halloweenské náušnice a náhrdelník (mám na výběr z koster, netopýrů, pavouků i hadů), když nebudu líná, vezmu kolegům nějaké muffiny (buď s dekorem duchů nebo možná černé s višňovou marmeládou, jak se rozhodnu), děti je dostanou na svačinu... V sobotu pak vyřežeme dýni (už je na balkóně připravená), zapálíme svíčku, rozsvítíme světýlka včetně fialových netopýrů, uvaříme děsivý oběd (asi špenát, smajlíky a volská oka), uděláme nealko ovocnou bowli s pěnovýma očníma bulvama, strašidelné muffiny, vytáhneme halloweenské skleničky, talířky a ubrousky a pustíme si film, letos asi ďábelského holiče, dřív třeba Koralína, mrtvá nevěsta, ukradené vánoce, frankenweenie, sirotčinec (burton je ) |
Čumča. | 160024 |
27.10.2023 19:11:25
já bych to snad ani nemusela, ale děti to vždycky moc bavilo, takže jo, máme keramické dýničky se svíčkami, dcera dlabe dýni, a chodí s kamarádkama na různé tyhle akce
ve škole měly děti vždycky halloweenský den, takže kostýmy, klobouk, kostlivci na Hroby tour po okolí (x různých hřbitovů s námi jezdit nechtějí, to objíždíme jen ve dvou), ale Halloween je baví nápad Rose, pustit si na tento večer horor, mi přišel super |
Evelyn1968,2děti | 6269 |
27.10.2023 17:33:07
Dokud to děti bavilo, chodili jsme na různé akce, dýňodlabání atd. Do kina, pekli, dělali výzdobu a zábavný večer .
Já jsem z generace, která to neslavila, tak mě to nijak nebere. Mám ráda dýně,jak na koukání, tak k jídlu, ale to patří spíš celkově k podzimu. |
TaJ | 81121 |
27.10.2023 17:09:07
Halloween neslavíme, jen když byl syn malý, tak jsme tu měli třeba nějakou dekoraci - netopýra, kočku, ducha apod., ale co je větší, tak už o to zájem vůbec nemá. Dýni míváme na balkóně jako součást podzimní výzdoby, spolu s malými okrasnými dýněmi, vřesem, chryzantémami apod. Dýni nedlabeme, ale maluju na ní obličejík silnou lihovkou a třeba ze slámy dělám vlasy, spíš takového podzimního skřítka. Vydrží až do doby, než dělám vánoční výzdobu.
|
Termix | 105545 |
27.10.2023 17:08:01
S ohledem na práci, kterou dělám, mě čeká halloweenský týden. Zásoby na děsivou výzdobu mám.
Jak to ale reálně bude příští týden, to ve skutečnosti ještě dnes nevím. Snad deset let jsem nebyla nemocná a letos už podruhé. |
Stará husa | 154854 |
27.10.2023 17:05:21
Neslavím. Když byly děti malé, ještě to k nám nepřišlo, takže taky neslaví.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.