| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Severní Americe - Kanada

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 24494  [Dalších 24384 >>]
Rélka 62396
11.5.2012 20:01:34
Ahoj Xeni,
blahopřeji k holčičce~g~. Přeji všechno nejjjjj...~g~ a díky za odpověď~g~.
R.
*Yitka* 129885
8.5.2012 18:36:15
Po dlouhe dobe jsem nakoukla a vidim, ze tu je par novych prispevku.Musela jsem se znovu zaregistrovat, protoze jsem starou registraci zapomnela!
Xeni, dodatecne gratuluji k holcicce~x~.

Na internetove diskuse uz take nemam cas. Obcas jsem na Facebooku, na Skype...a hlavne jsme se zacala divat na on line ceske serialy. Jsou fajn. Videla jsem Znameni kone, Cukrarnu, Zivot je ples.....sleduji Vypravej, Cesty domu, Zazraky zivota......takze jsme skoro serialovy zavislak~;)

Kluci zacali hrat aktivne hokej, takze v sezone bylo pilno. Aspon jsme se zdokonalila v rizeni a poznala nove kouty Calgary. Navic mne zacal bavit hokej! Klukum fandim a prozivam to s nimi.

Mame v rodine novinku....rodice manzela se vraci do Kanady! Po 7 letech ziti v CR se rozhodli vratit se k nam do AB, dokonce do Calgary. Tesime se na ne.
Xeni 71650
5.5.2012 0:18:22
Relko, bylo to tu na me uz nejaky jedovaty a dosly mi enzymy to travit :-). Taky jsme se prestehovali do baracku, takze uz nejsem zavrena v panelakove kleci, mam zahradku a vic prostoru, muzu slapat nahoru i dolu a navic jsem si vyrobila miminko, takze mam 6 ti mesicni nadhernou holcicku s vlasama po ramena a s 3 detma na krku se teda vubec nenudim a jsem rada kdyz si ve volnym case prolitnu slevomaty nebo pokecam s nasima. Taky tu mam fajn cesky kamosky, tak nejak kolem myho veku, normalni, ne plny zloby, vzdelany, nepretvarujici se, s zivotnim stylem podobnym memu, nazory podobnym mym, zivotnim udelem stejnym jako ja, takze je to tu fajn, pac se vzajemne podporujem, drzime nad vodou a snazime se najit pozitiva dokud tu jsme s tim, ze doufame, ze se to jednou zmeni. No a tim, ze je nas v podstate cela skupina, tak je to takova moje nova rodina :-).
Len 108740
3.5.2012 16:29:09
Co vim, tak se chysta novela, ktera dovoli druhe obcanstvi vsem. Snad z toho nesejde.
Rélka 62396
3.5.2012 16:25:47
Ahoj Xeni,
jsem ráda,že jsem tě zahlédla.~6~ Doufám, že se tobě a tvé rodině daří dobře a chybí mi tvé příspěvky.~n~
Zdravím)))
~b~
LiValley 120048
2.5.2012 18:47:46
Myslim, ze je to spravne. Na to nas upozornila matrika, jestlize dcera prijme kanadske obcanstvi pozbyde ceske. Ja si mohu nechat oboji. Obcanstvi se muzete vzdat.
Xeni 71650
2.5.2012 12:39:44
No ja nevim, mne rekli na ambasade, ze kdyz jsem vdana za cizince a obcanstvi bych nabyla v dobe trvani manzelstvi at uz na vlastni zadost nebo automaticky, tak mi ceske zustava. Deti maji rovnez obe. Kdybych ale obcanstvi ziskala a byla svobodna nebo rozvedena nebo vdana ne za Kanadana, tak bych ceske pozbyla. Takze je divne ze jestlize jste oba Cesi, tak ho nepozbyvate, ale deti ano.
Taky mam kamosky, co si vzaly Cechy, co se vzdali ceskeho obcanstvi, aby ziskali kanadske, takze jejich manzele maji jenom kanadske a ony maji obe. A holky co byly vdane za Kanadany, ale rozvadeji se a narychlo jeste v dobe manzelstvi si zarizuji obcanstvi pred tim nez se rozvedou.
Jo a o tom, ze se deti musi rozhodnout jake obcanstvi si nechaji nic nevedeli, pry muzou mit klidne 3. Tak asi tak.
Nad J.
  • 
3.4.2012 0:34:45
Muze mi nekdo odsouhlasit, co mi napsal pravnik z MZV V Cesku? Rekl, ze pokud jsme se jako obcane Ceske Republiky v zahranici vzali (nevim jestli bylo nutne mit ten papir i z Ceska ale to jsme udelali, mame tedy i cesky oddaci list)a kanadske obcanstvi ziskali ve stejny den a v dobe trvani manzelstvi, tak my dva jsme ceske obcanstvi nepozbyli, avsak nase deti ano. Zjistoval to nekdo? Tomu pravnikovi jsem znovu situaci vysvetlila a cekam na jeho odpoved. Dam tady vedet. Ja sibyla jista, ze jsme vsichni ceske obcanstvi pozbyli, jelikoz jsme ho nabyli svevolne, ne tedy diky manzelskemu svazku s cizincem a nebo pres rodice.
akvabela
  • 
26.1.2012 8:19:53
... alebo je odstahovana? Je tu nejaka maminka z BC?
sally 3140
28.10.2011 16:41:07
ty jo, Fio, ti vaši kluci vyrostli!!!! A takové silnice miluju, kdy jedeš a kolem je "krajina".... se tam k vám budeme muset někdy vypravit.... Tom měl udělat nějaký poster o sobě a měl napsat, které místo má nejraději - napsal, že Kanadu... to mě překvapilo - v Kanadě jsme byli tři dny a to nám v podstatě celou dobu pršelo :-) Ale měl zážitek, páč jsme jeli ferry a dvoupatrovým autobusem a byli jsme v bug zoo (to nám tu někdo doporučil a bylo to ÚŽASNÝ)...

Loonette,
čím jsi omezená? Časem? Místem? Penězma? Nebo jen nevíš, kam se vrtnout?

Já jsem teď zkusila jezdit do YMCy na kole. Mám to tři míle, takže celkem šest mil, tak se trošku projedu a pak můžu v posilovně přeskočit treadmilly.... ale nemůžu jet pokaždý (počasí, děti atd.). Ale zase známí mají za barákem cyklistickou stezku, která vede kolem zátoky, přes různá hřiště atd., takže na té naše děti našlapaly bez problémů dvacet mil.... tak tam občas jezdíme se projet - děti tam mají kámoše, my tam máme kámoše a ještě si můžeme udělat výlet na kolech.
A na zimu máme share na condu hned pod sjezdovkou, tak budeme lyžovat... ještě musím dětem pořídit lyže (v sekáči).
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 24494  [Dalších 24384 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.