| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Úklid domácnosti

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 53535  [Dalších 53445 >>]
Kopretin@ 14719

Re: Ahoj při pondělku!

18.2.2008 12:28:21
Heleno,o tom servisu ráda slyším. My máme chůvičku od začátku nějakou podivnou.

Moje děti nespí,tak ji vlastně nepoužívám.

Ale že ji mám 4 roky a celý čas mám pocit,že není OK a jedinou antiodkládácí středu nedošlo na odeslání do servisu,to jsem ostuda.
Kopretin@ 14719

18.2.2008 12:26:17
Heleno,třeba časem mít budeš :-D
Jurina, 2 děti (07/02, 04/04) 7165

18.2.2008 12:21:11
Já se do myčky nořila a došla jsem celkem hluboko. Sítko rozebírám a čistím pravidelně, ale dvakrát jsem šla ještě hloubš, i se šroubovákem. Jen mě pak napadlo, že to není dobrý nápad, když je v nádržce voda a myčka zapojená v elektrice, tak jsem to zase rychle sešroubovala. Stejně tam nic zajímavého nebylo.
*S 15300

18.2.2008 12:11:35
Kelly sa fláka, čo? Hmmmm, ešteže máme vrtulku. A ja letím do škôlky.
HelenaPa 48800

18.2.2008 12:09:29
To já mám jednodušší - myčku nemusím rozebírat, čistit ani opravovat, protože žádnou nemáme.
Vůbec mám pocit, že sem nějak nezapadám, když nemáme ani pekárnu, ani pomalý hrnec ani sušičku,....;)
Vrtulka* 30931

18.2.2008 12:08:47
A teď mne napadá, že na nás zapomněla Kelly- takže dnes prý máme zalézt pod postel. A když tam nic nenajdeme, tak máme vysát.
HelenaPa 48800

18.2.2008 12:05:28
Já mám obyčejnou Braun za 300 a jsem spokojená. Samozřejmě že bych si raději vybrala lepší, ale kupovala jsem ji pře 4 lety, kdy peněz vůbec nebylo nazbyt a sqěle funguje.

Philipsy mají výbornej servis. Nechávali jsme opravit chůvičku a jednak to bylo rychle a v pohodě, ale taky za pár dní došel dopis od Philipsu, že se omlouvají, že nás obtěžují, že je jim líto, že se nám jejich výrobek porouchal a chtěli by vědět, jak jsme spokojeni se servisem, kde nám to opravovali. Odpovědní zásilka, poštovné hradil příjemce. Tomu říkám péče o zákazníky.

Mám od Philipsu i robot, ale ten funguje bez závad.
Vrtulka* 30931

18.2.2008 12:04:05
SlávkoR^ já jsem ještě nikdy nenašla odvahu cokoliv v myčce rozmontovávat, snad kromě nádržky na sůl. Jsem nějaká zbabělá, měla bych se nad sebou zamyslet a nějak se obrodit.
Kvalitní manželské postele do vaší ložnice na Favi.cz
*S 15300

18.2.2008 11:50:52
A práve som asi opravila myčku. V poslednej dobe podivne Boženka bzučala. A tak som kukla do odtoku a tam bola zaseknutá malá plastová lyžička, taká zmrzlinová lopatka, čo sa s ńou Emi hráva. Zalovila som ďalej, či tam nie je nejaká usadenina a ona tam bola prskavka!!!!! A to som si hovorila, že si z Eurony kúpim nejaký čistič. Tak prsakvku by asi nezničil, čo? No, dúfam, že to neznčilo myčku. Ufff.
Datlice Klárka7/04aFilda 9/00 7987

18.2.2008 11:47:06
Před porodem mi klekla moje stará dobrá ETA a tak jsem zainvestovala do dobré žehličky-bylo k ní i mega žehlící prkno!
Má Phillipsku,jenže kterémusik dítku spadla a něco se v ní pohnulo-nenapařuje a hůř zahřívá.A servis mám daleko.
Provizorně jsem koupila žehličku za 300 ETU,je napařovací,slabší,ale je!
Pak ji použiju třeba coby cestovní,či záložní.
Uvidím.
A mažu do školky.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 53535  [Dalších 53445 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.