| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Dlouhodobé snažilky

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2318  [Dalších 2168 >>]
Sengam 24288

Ahooj holky

12.2.2008 15:46:52
Mato moooooooooooc gratuluju:))))
Nádhera:)

Olgavo fakt mají mít ročníky 1972 abnormálně úspěšný rok???Takže proto asi určitě porodím a ještě musíme dořešit ten pozemek...uff:))))
To je plánů,co?:))

Diana* A. 12/00 + V.&T. 03/06 21447

Re: asi máme další miminko :)

12.2.2008 9:39:33
Maťo, super, moc gratuluju!
nech si taky v tom 12tt udělat ten NT screening nebo jak se to jmenuje - ultrazvukové vyšetření, při kterém se měří nosní kůstka a šíjové projasnění, tohle vyšetření je o dost spolehlivější než krevní testy ;)
Maťa. 21117

11.2.2008 21:46:51

Maťa. 21117

11.2.2008 21:45:48
Jééé gratulujem k Elišce!:-)

Ahojík holky:-))))

Tak srdíčko bije jak zvon, už som dostala aj těhu průkazku:-)))

No...akurát tá cysta má miesto 7 cm už 9 cm. Ale dr. ma uistil, že mimi ohrozené nie je a že sa to v tom 16-tom týždni zvykne vstrebať. Dostala som ďalší Utrogestan, keď mi dojde, mám si vždy dobehnúť po recept, mám ho brať až do 12 tt:)))

No a kontrola v tom 12 tt (ak by niečo bolo, tak samo mám prísť skor), to už mi vezmú aj krev na testy:-) Síce 600,-- Kč, ale dáme ich za to. Lepšie vedieť, než nevedieť pre nás.

A nabudúce si prinesiem aj DVD a natočí mi mimáska a postupne bude na to doplňovať:-))))

Tak už som to z fleku oznámila mame, je rada:-))))))

TP mi napísal 27.9.2008 (dle poslednej mrchy). A moja segra má TP 22.9.2008 (sranda:-)))
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097

asi máme další miminko :)

11.2.2008 10:53:53
Od Juillet :) toto jsem vysmírovala na únorčátkách :), aspoň doufám, že se jedná o ní :)

ELIŠKA SE NARODILA VE 02:02 2,75KG A 48CM

JSEM NA JIPU, TAK JSEM NEMOHLA ZAPÍNAT MOBIL. KVŮLI ZAKALENÉ VODĚ BLBÝM MONITORŮMA NEPOSTUPUJÍCÍMU PORODUMI PO 4 HODINÁCH UDĚLALI V EPI CÍSAŘE. NECÍTILA JSEM VŮBEC NICHNED MI MALOU DALI, TED JI NOSÍ NA PŘIKLÁDÁNÍ. ZATÍM MĚ NIC NEBOLÍALE TO PŘÍJDE A ELIŠKA JE MOC KRÁSNÁ,ALE STRAŠNĚ SE MRAČÍ

Maťa. 21117

Re: Ahojky:o)

7.2.2008 8:32:40
Haňul, držím palce!!!!R^
Haňul :) + Alex 3/09+Marie1/12 25097

6.2.2008 15:02:59
nazdar holky, tak jsem prave volala do Heliosu pro vysledky SPG, sice jsou zatim jen castecne, ale vypada to celkemd obre :) 48 mil a vice nez 31% velice dobre pohyblivych. bohuzel vysledky morfologie budou az pristi stredu :( ale zatim je to dobre :)) tak asi fakt v pristim cyklu jdeme do IUI :)
Radka*+Karolínka 26/11/07 17937

6.2.2008 9:51:20
Ahojkyyy,

stydim se:-((( že nechodim častěji,ale teď už snad bude internet doma déle,tak se i já budu objevovat víc.Karolínka nám rostě před očima a evidentně jí moc chutná mlíčko,protože ve 2 měsících vážila 5600g.Je strááášně moc hodná,v noci vstává jednou,napapáme a spinká zase dál.

A jak jinak se tu všechny máte?A co vaše mimča?Jak jsem tu dlouho nebyla,vůbec nic nevím.Abych nezapomněla,proberu fotečky a dám něco do alba a na naše stránky.
Denyna 14851

5.2.2008 13:37:10
Koukám, tady to včera žilo a já to prošvihla. Ale bývám večer děsně utahaná a mám zimnice, tak chodím brzo spát.

Všem snažilkám přeju brzký úspěch!

Plínu odhodilo naše skřítě asi měsíc po druhých narozeninách, pochopila to okamžitě, nehody téměř nebyly. AKorát u nás se nechodí na nočník, ale rovnou na záchod, zatím nám tam spadla jenom párkrát:) Nějak nemám žaludek na plnej nočník fekálií uprostřed obýváku...
Kris 24503

Ahoj všem

5.2.2008 13:08:52
Po dlouhé době opět zdravím a gratuluju k dětičkám, tuhle jsem tu šmírovala, když tu šly fotečky.
My bychom měli jít na konci února na IVF (ICSI), zatím mám za sebou jen injekci Zoladexu, stimulovat bych měla až od soboty nebo neděle.
Mám teď trochu nervy, je to první pokus, tak nevím, co mě čeká. Taky budeme nakonec nejspíš muset mrazit spermijky, manža bude služebně mimo republiku, tak mám strach, aby to nějak neovlivnilo...
Až bude po všem, tak doplním deníček, abych nebyla až taková ostuda :-)
Mějte se...
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2318  [Dalších 2168 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.