| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Oheň - hemangiom

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 355  [Dalších 175 >>]
Dana J. 40589
18.10.2007 23:02:30
Držím palce a určitě dejte vědět. A držte se !!!
petr
  • 
18.10.2007 9:26:39
Bohužel to nevím, měli by jsme na léčbu nastoupit 1. listopadu na 4 dny do nemocnice a pak to brát 1 a půl měsíce!! Možná budu vědět víc příští úterý, kdy jdeme na kontrolu. petr
Dana J. 40589
17.10.2007 18:02:32
Petře, jakými steroidy konkrétně ?
petr
  • 
17.10.2007 8:25:04
Dobry den. Moje 5 mesicni dcera ma hemangiom na prcince. Hemangiom zacal pres veskerou peci " mokvat ". Lecime se v Brne ve Fakultni nemocnici, kde nam uz moc pomohla pani doktorka Faberova. nyni vsak navrhuje jako dalsi nezbytny krok lecbu lehkymi steroidy. Prosim o radu nebo respektive o informace jestli nekdo nema s touto lecnou zkusenosti??? Mame trosku strach - zni to dost "strasidelne". Moc dekuji za pripadne odpovedi. petr
monika
  • 
17.9.2007 21:17:08
ahoj,do motola jezdíme k dc.Kabelka.Výborný pán,který ví o čem mluví,Pediatr mi leisr nedoporučil,nevím proč,zatím prý vyčkat.V řijnu se přeptám docenta a jestli mi řekne počkat bez leisru,tak počkáme.Kdyby to nemizelo,určitě budu dělat vše,aby to měl co nejmenší,než pujde do školky.Jde hlavně o to,že to prý dost krvácí a je to nebezpečné když se dítě do toho místa poraní.A v tý školce je to hned mezi dětma,nějaký ten problémek.
Milan
  • 
6.9.2007 10:49:36
Jak je Vaše dítko nyní staré a jak jsou ty skvrny intensivní? Můj vnuk má to samé, taky na očičku a na čele, ale tam je to symetrické "V" a symetrické prý z 95% mizí do 2 let. A je to spíš tak do červena a slabší, ne tmavé ani hnědé. Jsou tyto detaily nějak důležité?
Martina, 3 synové
  • 
1.9.2007 22:42:27
Já mám hemangiom na čele, v rannám dětství byl asi velikosti vejce, pak se postupně zmenšoval a barevně splýval s okolím, nyní je téměř neznatelný, jen malinká vyvýšenina, akorát poslední dobou se mi v něm udělala vráska a jsem nesouměrná. Nikdy se s ním nic nedělalo, ani mi nijak nevadil, občas se někdo zeptal, kde jsem bourala, ale pak už byl téměř neznatelný. Jen plastický chirurg si ho všiml hned a nabízel mi odstranění na počkání v místním umrtvení, ale mě se do toho nechtělo.
bublina
  • 
1.9.2007 13:26:32
Keiro, ty názory na to kdy začít s odstraňováním ohně jsou opravdu odlišné. tak třeba v zahraničí (čerpám se zahr. www stránek pro lidi postižené tzv. ohněm, hemangiomy atd..) s tím začínají už u miminek (od 3-6 měsíců), důvodem prý je, že čím dřív se s odstraňováním laserem začne, tím lépe jdou tyto projevy odstranit nebo aspoň hodně zesvětlit (citují nějakou studii)... u nás je ten přístup asi spíše konzervativní, jde přece jen o kosmetickou vadu atd.. ale moc už tady neřeší, jak moc může dítě svou odlišností trpět.nikdo ti neřekne, co je správně, pořád se provádí další studie, vynalézají se lepší lasery...taky si někdy říkám, jestli můžu za malého rozhodnout,ale každopádně chci pro něj jen to nejlepší, tak se snažím zjišťovat informace z více zdrojů.
Jaana2 62013
31.8.2007 22:38:14
co se týká p.s. tam to s laserem tak jednoduché není, záleží na posouzení dr. Drcera ji měla na zádech, nakonec doporučili chirurgický zákrok (vyříznutí sklpelem). Zůstala malá jizva. U p.s. jde také o to, že se můžou rozbujet. Bacha na to a kontrolovat
Dana J. 40589
30.8.2007 22:32:55
Možná zkuste MUDr. Fáberovou v Brně. Já jsem s ní jednala sice pouze po telefonu, ale přišla mi, že ví o čem mluví a není zas až tak zbrklá při řešení hemangiomů. My máme s malým dost nepříjemné zkušenosti s hemangiomatozou v obličeji, už jsem tady o tom dřív psala, tak jsem se chytala taky každé informace. Držím palce.Dana
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 355  [Dalších 175 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.