| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Děti a sport

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5955  [Dalších 5655 >>]
Monty 129940
6.6.2021 14:10:45
Libiku,
ono i když zůstaneme u bezobratlých, rozdíl v míře podpory tohoto zájmu byl rovněž odstupňovaný věkem. Stejně jako pětiletýmu milovníkovi bezobratlých nepořídím mikroskop za padesát litrů, nebudu pětiletého milovníka fotbalu hned posílat do klubu na denní trénink. ~;)
Já jsem v tomhle konzerva a milovník starých časů, nepřijde mi správný ani normální upřednostňovat brzký výkon nad přiměřeně brzkými sociálními dovednostmi. Pětiletý zdravý dítě má být spíš schopný přespat u babičky nebo jít koupit na roh do večerky čtvrtku chleba (pro ty, co mají z chleba tik v oku řekněme hlávku zelí) než si pravidelně huntovat tělo pod bdělým dohledem trenéra.
Půlka psa 24064
6.6.2021 14:07:01
Asi je to i o lokalitě, u nás se čtvrťáci mimoškolně po odpolednech stýkají docela houfně.
monam 158013
6.6.2021 14:04:15
Fotbal je zrovna celkem náročný na fyzičku. A vůbec nemyslím nějaký vrcholový nebo ligový fotbal. Aby ty děti uběhly x krát za sebou přes to blbé hřiště, musejí mít naběháno. O šikovnosti s míčem ani nemluvím. Takže věřím tomu, že na druhém stupni se tam chlapec pak může cítit poněkud nemotorně a určitě mu to ostatní dají sežrat.
monam 158013
6.6.2021 14:02:00
MOje čtvrťačka právě na tohle narazila teď po covidu. Strašně se jí zachtělo kamarádek, s nimiž by šla po škole ven, ale Anička má nauku, Betynka jde na klavír, Tonička na atletiku, Amálka zpívat, Dorka gymnastiku a tak je to v růlzných obdobách každý den. I dcera má tedy jeden, když přivřu oko dva dny v týdnu, kdy by po škole s kamarádkami mohla. Jedna maminka se teď asi také motivována myšlenkou stmelení kolektivu rozhodla uspořídat zahradní párty. Ale jeden nemůže vůbec protože atletika, druhý nemůže protože gymnastika, třetí přijde později protože klavír, čtvrtá přijde jen na skok protože flétna..... Tohle naše generace nezažila.
libik 142094
6.6.2021 13:54:12
Monty, ale bavíme se o seriozním zájmu o aktivitu, synek by znal teorii fotbalu, uměl by rozebrat klíčové zápasy, byl by ztožněn s nějakým klubem a jeho historií.

Ty bys ho poslala čurat se dvěma kolegy, co budou zrovna náhodou venku, na plácek? To je jako bys jeho zájem o bezobratlé podpořila tím, že bys mu řekla, ať si jde před panelák najít nějakého brouka, že je jich tam jistě dost.~;)

Monty 129940
6.6.2021 13:05:46
Breburdo,
tak měla jsem na mysli trochu jiný věk než šest let. ~;)
Pro mě je určitá hranice pro rozvolnění svobody rozhodování spíš ten druhý stupeň.
Mezi pěti a šesti lety není až takový rozdíl, mezi pěti a jedenácti - dvanácti už ano. A pokud se "společnost" usnesla na tom, že začít hrát fotbal v šestý třídě je "pozdě", je to hodně smutný a tím víc je proti tomu nutný vystupovat.
breburda71 89004
6.6.2021 13:01:49
Aha, ona je rec o skolce~:-D a pak uz by teda mohl..
Vetsina deti zacne v 5 nebo 6 letech, ten rok uz nehraje roli..
Monty 129940
6.6.2021 12:55:31
Breburdo,
ve školce rozhodně. Od určitého věku ne, to už není moje věc. Zrovna fotbal, když ho nechceš hrát "vrcholově" se nemusí začít hrát od pěti let. ~;)
breburda71 89004
6.6.2021 12:53:52
A kdyz by syn rad hral fotbal podle pravidel, s trenerem, kamarady? Seda je teorie, zeleny strom zivota, neverim, ze bys mu zakazala organizovany sport, kdyby o to fakt stal..
Monty 129940
6.6.2021 12:51:41
Moniko,
syn bydlel na takovým "polosídlišti" a lítali venku furt. Když jsme se odtud odstěhovali, nebyl úplně nadšenej, ale naštěstí mu tam jezdí přímej autobus a bydlí tam jeho otec a babička, takže měl i kde spát, když se zdržel. A nepíšu o žádným pravěku, syn je ročník 2003.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5955  [Dalších 5655 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.