Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monty | 129940 |
6.6.2021 21:04:02
Půlko,
tak my bydleli ve Strašnicích, Gutovka u nosu, Malešický park coby kamenem, busem kousek do Záběhlic i do Hostivaře. Což druhostupňový děti fakt v pohodě zvládnou. Možná, že v zimě byli víc u někoho zalezlí u compu, ale jaro až podzim byl syn věčně někde v tahu. Navíc měli ve zvyku lézt v noci přes plot do školní zahrady, která byla poměrně velkorysá. |
Stará husa | 154854 |
6.6.2021 21:01:18
Já teda na hřišti s dětmi v životě neseděla na lavičce, natož abych se mohla soustředit na cokoli jiného než děti. Neustále jsem za nimi litala, zachraňovala je na prolezackach, chytala na skluzavkach, houpala na houpačkách. Obdivuju té, že jsi při dítěti dokázala vystudovat. Já byla tak šťastná, že jsem to všecko měla postupně, ZŠ, SŠ, VŠ, svatba, práce, doktorát, stěhování do vlastního bytu, zařízení bytu a pak teprve dítě. I tak jsem toho měla plný brejle.
|
Půlka psa | 24064 |
6.6.2021 20:49:51
Já se potřebovala na tom hřišti učit, protože jinak jsem pracovala a po nocích psala diplomku, takže při venčení dítěte to byl jediný rozumný čas. V létě to bylo na lavičce na hřišti super, ale v zimě to byl prostě očistec. Měla jsem teplé oblečení i termosku s kafem, ale jak jsem si sedla se skripty, tak jsem promrzla na kost. Navíc jsem měla hrozně málo času na spaní a neustále se budící dítě, takže jsem byla pořád k smrti nevyspalá a tím víc jsem promrzala. No hrozný zimy to byly, ale když nad tím tak přemýšlím, tak za to to město třeba ani úplně nemůže.
|
TaJ | 81121 |
6.6.2021 20:42:09
Půlko, tak to my jsme brazdili všechny možné parky a hřiště, klidně i v zimě, třeba i pres půl Prahy do té Stromovky...a nebo do Hvězdy...odrážedlo, kolo, koloběžka, nebo balón s sebou...on byl hodně venkovní dítě, i v zimě jsme byli větší část dne venku...ovšem kde jsou ty časy, že...😉, teď ho někam dostat...
|
Půlka psa | 24064 |
6.6.2021 20:35:01
V Holešovicích jsem měla pocit, že fakt nic. Chodila jsem s batoletem skoro každý den do sauny, protože jsem nevěděla, co už. Mám na to hrozný vzpomínky, ale to teda asi taky může být tím, že to bylo hrozný období v osobní rovině a město za to nemůže, ale jen se mi to slilo v jedno.
|
libik | 142094 |
6.6.2021 20:34:05
Monam, zase pokud neděláš nějaký soustavný sport v dětství, těžce chytáš dech v dospělosti. Já sportuju výrazněji tak od roku 2000 (34 let mi bylo), můj chlap naopak makával v dětském, teenegerovském a frajerském mládí. V životě "ho nepřeperu" při nějakém výlezu nebo tak a to jsem na rozdíl od něj vlastně v permanentním tréninku.
|
TaJ | 81121 |
6.6.2021 20:29:32
Půlko, i ve městě to jde mnohem déle... když byl syn menší, tak lezl po hřištích a jezdili jsme na koloběžkách a na kole klidně v listopadu, nebo v lednu...pokud není náledí, vánice, nebo slejvák, tak se dá provozovat ledacos...
|
Půlka psa | 24064 |
6.6.2021 20:25:38
V Praze v centru mi přišlo, že v zimě fakt nejde nic, ale čím dál z centra města jsme se stěhovali, tím to bylo ohledně tohoto lepší.
|
Tinity | 69200 |
6.6.2021 20:20:07
Půlko, také si myslím, že lze mnohem déle. A to jsme jižní část Prahy, velmi zelená čtvrť.
|
K_at | 121378 |
6.6.2021 20:14:29
Monam, a taky jsme neměli miliony videí s různými bezva kousky jiných borců, co vypadají taaaak jednoduše..... Hele, zase jsme litali na kolech, bez helmy, lezli po všech čertech.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.