Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
K_at | 121378 |
7.6.2021 5:57:17
Půlko, tak on pořádný sníh už tak často není. Letos teda ano.
|
K_at | 121378 |
7.6.2021 5:56:42
Romano, tak na venkově bývá dost toho, čemu se říká příroda. Ale někdy ani v té vsi není hned vhodná cesta. Někdy je potřeba taky kousek popojet. Zase mají lidi víc zahrady atd.
|
Půlka psa | 24064 |
7.6.2021 1:10:22
"Ale ani u babičky na venkově se děti nějak extra od podzimu do jara nebaví."
Asi záleží na druhu venkova a babičky, každopádně v zimě se dá bobovat, stavět sněhuláky předpěstovávat věci, sekat dříví, případně běžkovat plus se se asi tak od února začnou rodit mláďata hospodářských zvířat. U nás tuhle dlouhou zimu snad do dubna mladší sáňkovali za koněm a starší furt byla u nějakýho porodu krávy nebo kobyly. Pohybu i zábavy měli všichni dost a nikdo si na nudu nestěžoval. |
TaJ | 81121 |
6.6.2021 23:01:11
Stará huso, měla jsem to stejně...plus ještě jsem s ním všude možně jezdila na koloběžce, on odrážedlo, kolo, nebo koloběžku, já koloběžku...na hřišti jsem si sedla možná tak třikrát za jeho dětství...on pořád všechno chtěl sdílet, hrát si společně...nebo jak píšeš, houpala jsem, dohlížela u prolézaček, dodávala odvahu, nebo záchranu apod...jenže to bylo dané tím, že syn chtěl chodit na hřiště prakticky jenom když tam nikdo nebyl, ostatní děti moc nevyhledával, buď před nimi prchal a nebo je zpovzdálí pozoroval
|
Monika | 123907 |
6.6.2021 22:36:38
Federiko, přesně tak, naše děti také mají dost "organizované zábavy", ale mimo to si nemají problém nalézt vlastní aktivitu. Samozřejmě, když byly malé, tak jsem jim v tom musela pomáhat, dávat návrhy, ukázat možnosti a třeba "jenom" být u toho s nimi ...Časem už naopak chtěly být spíš samy Ale i když jsou větší, tak jim občas dávám návrhy, co by mohly dělat (případně se snažím usměrnit některé jejich nápady, které mi přijdou už moc divoké), ale rozhodnou se už sami a naplánují podrobnosti taky samostatně ...
|
Monty | 129940 |
6.6.2021 22:03:07
monam,
intenzivně po parku lítají všechny věkové kategorie, byť každá to pojímá trochu jinak. |
monam | 158013 |
6.6.2021 21:53:51
Tak Půlko je otázkou, co si představuješ pod pojmem park. Ne každý má před barákem Stromovku nebo Hostivařskou přehradu. V našem nejbližším by se to proměnilo v hru, komu se podaří šláponut víckrát do hovna,
|
monam | 158013 |
6.6.2021 21:52:16
Půlko, pět let jsem vozila celkem tři děti v sourozeneckém kočáru. Takže asi chápu. Já už si to asi ani nepamatuji, ale někdy si říkám, jak moc je divné, že jsme to nějak zvládli (já že jsem to zvládla).
|
Půlka psa | 24064 |
6.6.2021 21:51:01
Lidí, co hodinu intenzivně běhají po parcích, znám docela hodně a naprosté většině je jim víc než dva.
|
monam | 158013 |
6.6.2021 21:50:08
"Já moc nechápu, jak se dítě může "nezabavit", zvlášť když má sourozence."
Asi bude problém ve věkovém rozdílu. Mám 4 děti během sedmi let. Dlouho jsme řešili, co s řvoucím kojence v kočárku, aby se starší sourozenec měl šanci nějak odreagovat. Nejstarší sourozenec toto absolvoval celkem 3x. Pak kam jít, aby řvoucí kojenec byl nějak saturován, aby starší kojenec jedl maximálně kamínky, tříletá se tam nepřerazila a osmiletá zabavila. Dnes s nimi už 14 letá odmítá kamkoli chodit, a ti tři jsou jak neřízené střely. Zabaví se, ale nutný je dozor. Ovšem vyvstává otázka co se 14 letou, která také něco chce. Asi je na místě otázka, čemu říkáš "zabavit". Některé druhy zábavy netoleruji, bt uznávám, že nejčastěji právě to by je opravdu bavilo. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.