Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
byvala radka | 154149 |
7.6.2021 8:54:28
tak to bylo za mého mládí
občas jsem ostatní litovala, že "musí" do hudebky, kroužku, sportu, já jsem si mohla jen tak lítat v dospělosti jsem ale litovala, že mě rodiče do ničeho nevedli a nikam nedali sama jako dítě jsem nic nepodnikala, nebyla jsem ctižádostivá ani soutěživá, ani mě nenapadlo, že bych mohla sama od sebe něco chtít... (to zas souvisí se situací doma, "poslouchej a mlč" bylo krédem, vím, jak v 10 mě šokoval přítel matky, co se mě ptal, jestli chci chodit do folklorních tanečků, a já místo abych řekla chci-nechci, jsem koukala na mámu, co jako ona na to, a on - já se ptám Tebe... pro mě do té doby nepředstavitelné, někoho zajímá můj názor??) |
Federika | 14090 |
7.6.2021 8:49:42
Ahoj Radko,
jo, sport dělá pořád, na stejné úrovni, má ho dokonce teď povolený v celém rozsahu, bez omezení. AIP jsme redukovali, už jen lepek a laktózu a kukuřici ne. Léky ještě má, ale sníženou dávku jednoho a protože je v remisi, je šance, že ca za rok už léčba skončí.Doufejme |
byvala radka | 154149 |
7.6.2021 8:30:50
ahoj, dcerka sport furt dělá? jede ten autoimunitní protokol? nebo jen léky nebo léky + alternativa?
|
Monika | 123907 |
7.6.2021 7:31:29
Romano,já myslím,že si fakt děláš starosti zbytečně brzy. Když píšeš,že závodní gymnastiku teda ne,tak na všechno ostatní je fůra času a ono se to vyvine.Delala bych s dítětem,co ho baví a tak,aby se hýbalo nějak rovnoměrně a uvidíš.Pokud nějaký sport vyloženě nechceš,tak ji na takové tréninky nevoď
|
Slonisko | 65085 |
7.6.2021 7:13:27
Půlko, kluci doteď občas vzpomínají na pražské sídliště, kde jsme bydleli do jejich 10 a 12 let, v něčem mají pravdu, bylo tam opravdu dost hřišť a míst kde se mohli scházet, kopce na sáňkování taky lepší a na skateboard a inliny taky. Ale je fakt, že to sídliště bylo z tohohle hlediska fakt dobře řešený, tam jsem se nebála pustit ven samotnýho ani předškoláka.
Ale i oni uznávají, že venkov má zas jiný výhody - zahradu, kde můžou střílet z luku nebo vyrábět a testovat larpový zbraně, řeku na koupání a tak. |
Půlka psa | 24064 |
7.6.2021 7:07:17
Mně se o fakt přijde lepší i tak. Jsme na polosamote, tak vím přesně, o cem mluvíš. I přes ten neustálý vopruz s rozvázenim a vyzvedáváním děti mám pocit, že je to pro mně z hlediska zajištění toho přirozeného pohybu jednodušší než to bylo v Praze. Ale úplně teda chápu, v čem je v tom zádrhel.
|
K_at | 121378 |
7.6.2021 7:05:19
Maleo, rozumím. Dojíždění je problém velký. A ano, když je to pár lidí ve vsi, je to blbý.
|
Malea | 84697 |
7.6.2021 6:56:58
Jenomže i te přírody může mít někdy člověk plný zuby. Zvlášť když nic jiného než příroda tam není. Mohla bych vyprávět. Ono když žiješ ve vesnici o 50 lidech, kde nejsou děti věkově k tomu tvému, tak zábavu zase musíš obstarat ty. A to ani nemluvím o dojíždění. Syn chodil na hudebku 14 let, a kamarády měl tam a pak na gymplu. Na vesnici žádné. Pak ti ani sebevetsi zahrada nepomůže.
|
Půlka psa | 24064 |
7.6.2021 6:55:55
Kouzlo s samozřejmě v tom, že ty na žádné hřiště chodit nemusíš a dítě muze mit pohyb venku beztak.
|
Půlka psa | 24064 |
7.6.2021 6:46:18
Když není sníh, tak jde i v zimě jezdit na kole, pokud zrovna neprší. Teda právě na venkově, ve městě se děcko samotné poslat na kole ven nedalo. A kdyby jo, tak by se na takovou sebevražednou aktivitu blbě hledali kamarádi. Jako fakt mi přijde, že tomu přirozenému pohybu děti a přirozenému družení vadí velká obec a související doprava. Jsou jistě výjimky, venkov bez polí lesů a bydlení těsně vedle městských lesoparků, ale myslim to obecně. Aspoň takova je moje zkušenost s černým životem na šesti různých místech.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.