Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Stáňa, Eliška07 + Ondrášek15 | 40277 |
11.2.2015 8:16:33
Ahojky těhulky
Kde všechny jste? Já byla v pondělí naposledy v práci. Ted si vyberu 19 dní dovolené a akorát to vyjde na nástup na mateřskou. Konečně klídek a pohoda. Už jen chystání se na příchod miminka. Včera jsem si zašla na ten test na cukrovku. V pohodě jsem to vypila. Měla jsem takovou žízeň. Jedna těhulka tam s tím bojovala...až jsem si říkala, že to vyzvrací...ale dala to... Tak pište pište....jak se máte..... |
20.1.2015 8:09:33
Ahojky .... taky se už nemůžu dočkat miminka. Já budu 100% porovnávat podobu. Protože Eliška je celej tatínek, tak doufám, že druhé mi bude trochu podobné
|
Pausa | 144269 |
19.1.2015 12:01:11
Sisinko, cítím to stejně... Dřív pro mne bylo všechno takové samozřejmé, neměla jsem pocit, že by mohlo být něco špatně... Asi stárnu . Teď už tedy věřím miminku, že tu s námi chce být, ale první týdny pro mne byly těžké (v prosinci 2013 jsme totiž o jedno miminko přišli)...
Také mě zajímá, jak bude vypadat. Stále dokola jsem si pouštěla záznam z UTZ a viděla v miminku mého muže... Jak já se na toho našeho drobečka těším. Jen mě tedy trošku zaráží, jak to rychle utíká... Chci si to maximálně užít . |
Sisinka +3 kluci | 10290 |
18.1.2015 23:57:45
Ahoj holky, moc zdravím a gratuluji k dobrým výsledkům!
Já už taky pomalu začala něco pořizovat, už mám golfky a objednaný kočár. Po klukách už moc oblečení nemám, tak čekám jestli se mi něco sejde a zbytek budu postupně dokupovat. Já se do toho asi 24. týdne bála něco začít nakupovat, aby to nakonec nedopadlo blbě, nějak to prožívám úplně jinak než ta předchozí těhotenství. Víc se bojím aby bylo mimčo vpořádku, asi mám taky mnohem víc informací o rizicích atd, že to na mě víc doléhá. Ale teď už věřím že vše dobře dopadne a moc se na toho drobečka těším, strašně mě zajímá jak bude vypadat a je pravda že jak jsem dřív bezproblémové těhotenství a porod zdravého miminka brala jako samozřejmost, tak teď k tomu mám velkou pokoru a považuju to za takový malý zázrak. |
Pausa | 144269 |
18.1.2015 21:00:23
No já třetí dítě nikdy v plánu neměla, tak jsem po holkách téměř vše prodala. Pravda je, že stejně by se nám teď holčičí věci nehodily, takže bychom stejně pořizovali jiné. Naštěstí máme v rodině samé synovce, tak třeba nám i něco půjčí nebo podědíme...
|
Pausa | 144269 |
18.1.2015 20:57:36
Jupííí... Tak to mám radost!!!
|
17.1.2015 7:40:57
Ahoojky....tak dávám vědět, že jsem včera byla na tom UTZ v Praze ve specializovaném centru a je v naprostém pořádku. Juchuchu.... opravdu se mi ulevilo.
Pausíci....tak velká gratulace ke kolaudaci. My to máme taky už za sebou...tak vím...kolik je to práce..... Vozoví park...ten já mám u tchýně na půde ještě po Elišce. Tak na jaře ho sundám a vše překontroluju. Případné nakoupíme co bude chybět. Jinak já mám vše.....protože Eliška byla taky překvapení a tak jsme pořizovali vše neutrální.... Krásný den.... |
Pausa | 144269 |
15.1.2015 12:37:29
Tak to budu moc držet palce a myslet na Vás... Ať je vidět to, co má být vidět
My si dnes koupili kočárek! Před porodem budeme kolaudovat baráček a bude všeho hodně, tak jsem teď o víkendu našla vše, co se mi líbí a mám celý vozový park. Postupně mi poštou příjdou i Zappky, autosedačka a adaptéry. Tak mám radost... |
15.1.2015 8:05:51
Ahoj holky,
tak jsem v úterý byla na tom kontrolním UTZ. Opět u nás v MB a opět to tam nebylo vidět. Už jsem opravdu smutná, pevně jsem věřila, že to bude všechno v pořádku. Mudra to nikaj neřešila, jen pronesla, že to nic neznamená, hlavní...že miminku se daří. Je pravda, že vše ostatní máme v naprostém pořádku, ale stejně jsem z toho nervozní. Objednala mě až za 5 týdnů. A to vychází akorát na další 3 screening. Řekla jsem si, že to prostě do té doby nevydržím, čekat a doufat, že to tam už bude vidět. A tak jsem zapátrala a našla na netu jiné specializované centrum na Karláku paní doktorku Frisovou. Byla tak ochotná a zítra mi dala termín. Takže na 16h tam mám být. Takže zítra se konečně dozvím na čem jsem. Doufám, že vy si v klidu užíváte svá bříška.... Já už chci mít taky klíííííd...... |
10.1.2015 11:36:32
Pausíci....moc děkuji za tip. Už jsem si našla na něj kontakt i pracovní dobu. Uvidíme v úterý na UTZ u nás v MB. Když tak zavolám panu Břešťákovi.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.