Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Krabatka | 140749 |
4.4.2014 8:06:48
Kdyby něco, tak tu krev si může nový doktor zjistit sám v laborce. Moje dr. na něco jinýho si na výsledky krve volala do laborky a vše ji podle mýho RČ nadiktovali i rok zpětně, aby hned věděla a ještě jí to poslali mejlem.
Ale tak předpokládám, že ten starej doktor nebude dělat problémy a kartu pošle. Snad bude normální a ne jako ta jeho satorie. |
Wery+M/D/? | 140651 |
3.4.2014 22:25:08
Já jsem to sestřičce vysvětlila a pan doktor nemá problém si mě převzít když jsem takhle v polovině a screening na UTZ je akorát tento týden,krevní testy si vyčte v kartě ,až mu je pošle bývalý mudr a UTZ scr. si udělá zítra sám znovu kompletní
|
Deny/7 | 14041 |
3.4.2014 20:54:06
Wery, tak to je síla teda s tou sestrou, takové chování by si jiná nedovolila, ona je manželka, tak si asi myslí, že může vše. No buď ráda, že tě někdo jiný veme, protože jsem slyšela, že těhotné, které jsou už někde v péči nechce nový doktor přebrat, známa musela čekat, až porodí, a potom ji vzal jiný.
Wery a co šiješ? Já se hlásím ke klukovi |
pussinka | 120782 |
3.4.2014 19:22:22
No to si může dovolit jen manželka - megera Doktorovi bych jasně řekla co má doma , a že kvůli ní odcházíš , snad si to uvědomí. Co se děje doma , ať se děje ,ale musí si uvěomit,že to má dopad i na pacientky. Kráva , by potřebovala proplesknout, mě to zvedlo , ale ze židle
|
Wery+M/D/? | 140651 |
3.4.2014 19:20:01
jj sestřička kam zítra jdu byla moc milá a ochotná s tím jsem se u té .... snad nikdy nesetkala ,tak mi držte zítra pěsti
|
Krabatka | 140749 |
3.4.2014 18:58:11
No jo, tak manželka. Tak to všechno vysvětluje.
Ty kráááso, to je ale megera! To snad rozhoduje doktor, nač dá žádanku! Od kdy ordinujou sestry? To svět neviděl. To se mi taky jednou stalo, že sestra držkovala, že mi má domů přijet domácí péče na odběr krve, ale přišla doktorka, řekla objednat a hotovo. Sestra sklapla. No v tomto případě je to ale marný. Tak ať si to tam doktor s tou satorií užívá. Děláš dobře, nejseš žádná jejich vonuce, ale klient. Pokud máš kam jít, není co řešit. |
Wery+M/D/? | 140651 |
3.4.2014 18:12:05
JAko celou dobu jsem se držela a pak po tom telefonu s tou ..... jsem teda už padla a řvala jak dítě
|
Wery+M/D/? | 140651 |
3.4.2014 18:07:05
Holky ta mařena je jeho žena,ale mě nesedí od té doby co tam nastoupila,je jasně znát kdo to tam řídí.Dnes jsem byla na tom UTZ na vady,dr. to nedělá a posílá do nemocnice tam mi doktor řekl o té hraniční hodnotě a nějak nám to nedovedl vysvětlit,jediné co mi řekl,no je to symetrické ,teoreticky by to nic být nemělo,ale jistota je jistota a víc očí víc vidí,tak vám doporučuji další kontrolu ,ideálně v Liberci.Řekla jsem mu že mám objednaný 3D UTZ a on tak super tak to tam lékaři řekněte ať na to mrkne a kdyby se mu to nezdálo tak si pak vyžádejte žádanku u gynekologa do genetu.TAk volám tomu dr. co mám jít a sestra mi řekla ať se objednám rovnou ,že jistota je jistota,tak jsem tam tedy volala ,objednali mě hned na úterý a že je potřeba mít žádanku od ošetřujícího lékaře.Volám sestře svého ošetřujcího a říkám jí co mi dnes řekli na UTZ ,ani mě nenechala domluvit,vůbec jí to nezajímalo a jen na mě štěkla,žádanku vám nedám.Tak jí říkám a kde jí teda mám vzít,že bez ní mě v Liberci nevemou a ona ,že mi jí měli dát hned v nemocnici,tak jí říkám že tam mi jen řekli a napsali do zprávy doporučujeme další kontrolu na 3D ,tak jí řkám,že ten je komerční ten si platím,ale ten doktor mi max. řekne zda dobrý nebo ne ,ale žádanku mi nedá,ona opět že snad nemluví japonsky ,že mi ona žádnou nedá a mám si ji vyžádat tam kde mě poslali.To asi já mluvím japonsky,tak jsem j opět řekla,že oni jsou moji ošetřující a ona na mě štěkla,to si zařiďte na pojiš´tovně a když jste nebyla schopna si žádanku vzít hned tak si to v genetu budete muset zaplatit.
Jako kde to jsme???Měsíčně posílám děsné zálohy na zdravotní poj,ročně ještě doplácím a jedna blbá žádanka a já si budu ještě platit sama vyšetřen které jinak pojišťovna hradí.Chtěla jsem mluvit s doktorem,ale prej vyšetřuje a neví kdy bude hotov a položila mi telefon Do takové ordinace já už teda nejdu,prát se o žádanku na vyšetření |
pussinka | 120782 |
3.4.2014 17:52:52
prý Mařenu
Jasně, že jsi udělala dobře , těhulky mají být v klidu, a né se stresovat při každé návštěvě mudra......... |
Krabatka | 140749 |
3.4.2014 17:39:23
No jo, některé sestry se pasují snad i nad doktora. Dobře že sis to nenechala líbit. A řekla jsi to doktorovi, jakou tam má mařenu?
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.