| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2014

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 568  [Dalších 498 >>]
Adda ..... 49878
9.7.2014 11:27:00
Ahoj, gratulace k prirustkum.Barunka nam taky pekne roste, oko ji taky tece, ted ji tam kapu mat.mleko, bylo mi doporuceno, a lepsi se to.Jinak v 6t by sla na proplach kanalku.
Uz jsem byla na gynde sice je to to 3t ale neva, sla jsem si pro antinu~b~.A mam po tech porodech snizenou delohu, takze me nemine driv nebo pozdej plastika delohy.Pry nesmim nosit nic nad 8kg.....no nerealne~t~.
Vaha me jde pomalu dolu, pomalu se dostavam do puvodnich veci, sice jen do tech co me byly volnejsi.Tak jeste 4kg a budu ok
Kikoš 140015
9.7.2014 10:03:47
Ahoj holky a miminka...my se taky doma rozkoukáváme, včera nám byl týden. Viki taky hezky přibírá, porodní váhu měla 2980g, z porodnice jsme šli s 2770g a po 3 dnech u doktora už měl 3075g, takže šestý den po porodu už svou porodní váhu překonala :-) ..však mě taky přijde, že chce baštit pořád. Dnes budu muset ale opět k mudrovi, Viktorce začalo ošklivě téct z pravého očička, v noci se jí uplně zalepilo takovým strupem..chudince
Jojo..opravdu nám začíná úplně jiný kolotoč, ale doufám, že počáteční trable rychle překonáme.
V sobotu odjedou starší děti na tábor, tak budu mít čas jen na Viki a začnu s delšíma procházkama, do ničeho se nevejdu ~o~ . Zůstalo mi 6 kilo, ale ty mám jako pneumošku kolem pasu, no a asi ty prsa ~t~
Ta holky pište, ráda si tu počtu...ahoj
Miri+L&M&K 53516
8.7.2014 11:29:36
Tak jsem zjistila, jak mam doma velky kluky. Po trech dnech v porodnici, kdy jsem koukala jen na malou Kacenku ~t~ mi ted prijdou nejaky velky.
Dnes jsme byli v poradne, dr nas pochvalila, ponuchala malou...jak ty miminka pekne voni ~p~. Mame prijit za tyden. Vaha 3560g, porodni 3615g. A vypije cca 50ml, vazili jsme pred a po kojeni. A to pila doma tesne nez jsme odjeli.
Prvni noc doma a od 2-5h jsme 2x prebalovali plnou plinu, trapilo ji brisko, tak chtela porad pit. Tak jsem vyuzila dudlika. Jen co tvrde usla, vyplivla ho a spala do deviti. I tak mam uz prsa rozzuzlany, praskaji..., rano jsem dala kloboucek a nevadil ji. Tak ho budu pouzivat.
Miri+L&M&K 53516
7.7.2014 18:45:01
Ahoj, tak nás dnes pustili domů. Kdyby byla o 5minut dřív, šli jsme včera. Mně se udělalo mlíko rychle, tak už druhý den přibí.rala na váze. Zítra jdeme k dětské :-). Děti mají. příměstský tábor denně do půl páté, tak mám čas se regenerovat. Mám 3stehy ke konečníku a vytlačila jsem si hemeroidy~n~Nikdy jsem je neměla. Teď si ani nesednu.
Kikoš, super žes to měla bez vyvolání . Bylo to lepší ? A gratuluji k Viktorce.
Jsem ráda že mimča pěkně rostou a fakt jsme tu v pěkném dvouměsíčním rozpětí :-D
Larinka+3svišti 55666
7.7.2014 18:22:19
Ahoj všem!

Koukám, že už všechny pěkně porodily ~g~ - takže teď už všechny máme místo těhotenských starostí ty maminkovské s miminky :-) Jen ten čas teda letí jak blázen - Elišce už budou za týden 2 měsíce ~e~

Minule, jak jsem tu psala, že přibírá pomalu, tak omyl-přibírá celkem dobře a rychle ~b~ - v 6.týdnech měla 3630g a dle domácího měření 55cm (porodní byla 2570g a 47cm) a po týdnu, kdy jsme se byly ukázat kvůli stále trvající žloutence, zda už odžloutla, tak mi ji sestřička zvážila a už měla 4030g ~e~~d~ Takže růstový spurt se jí pěkně projevil na váze a asi bude mít kladný vztah k jídlu jako já a můj manžel (mmch, všichni jsme býci ~:-D )

A pokud se mi to povede, vložím vám aktuální foto :-)

Zuzaniela 76377
7.7.2014 12:22:50
Kikoš, výborně!!! Viktorce do života hlavně zdraví a ať jste všichni šťastní ~R^~;((
Kikoš 140015
6.7.2014 17:07:07
Ahoj holky, nebyla jsem na drátě, tak píšu až teď. Viktorka se nakonec přihlásila sama půl hodiny po půlnoci 1.7.2014, kdy mě probudila pomalu odtékající zátka a hned jak jsem vyskočila z postele, tak jsem měla kontrakce po 4 minutách. Po dvou vyvolávaných porodech jsem byla jak prvnička ~:-D
Sedli jsem do auta a v jednu jsem byli na příjmu, pak jsme si prošli vším, co už tu všechny máte za sebou a v 05:14 hod. se nám narodila Viktorie, 48cm, 2980g ~p~

Manžel dorazil domů asi v půl osmé a nic netušící děti probudil tou novinou!
Domu jsme šli v pátek a včera jsme měli velkou zahradní párty, kde se Viktorka řádně zapila (samo já nealkem ~t~ ), tak teď teprve začnu odpočívat.

Tak jsem také rádi, že už to máme všechno za sebou a teď jen nevěřícně koukám na ten náš poslední uzlíček a při psaní těchto řádek mi tečou slzy po tváři - jo holt hormonům neporučíš...
Maci1 27366
4.7.2014 18:09:29
Jé, Miri, moc gratuluju ke Kačence ~x~, ať je zdravá a dělá vám radost!
Tak už nám tu zbývá jen Kikoš, ne? Neměla jít dneska na indukci? Držím palce, ať je všechno OK ~;((.
Zuzaniela 76377
4.7.2014 14:35:15
Jé Miri, super!!! Myslela jsem na tebe. Gratuluju k holčičce ~g~~g~~g~. Zrovna do těch veder ~8~. Všem to jde krásně rychle, že jo? ~R^
Miri+L&M&K 53516
4.7.2014 8:31:44
Tak večer začaly bolestivé stahy po pěti minutách, za dvě hodiny jsme vyrazili do porodnice. Nález nějaký byl ale moc mě nepotěšila. Hlavička moc nenaléhala. Hned mi udělali klystýr a pak se to rozjelo. Ve 21.45 jsme přijeli do porodnice a v 0.05 byla na světě :-)
Kačenka 3615g a 49cm. ~p~
A to jsem se bála, že nás pošlou domů. Akorát jsme nezjistili, kdy se kam ztratila voda. Mordovali mě, že mi vodu píchnou a nešlo to. Tak jestli ve sprše nebo po klystýru. ~d~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 568  [Dalších 498 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.