Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Adda ..... | 49878 |
9.7.2014 11:27:00
Ahoj, gratulace k prirustkum.Barunka nam taky pekne roste, oko ji taky tece, ted ji tam kapu mat.mleko, bylo mi doporuceno, a lepsi se to.Jinak v 6t by sla na proplach kanalku.
Uz jsem byla na gynde sice je to to 3t ale neva, sla jsem si pro antinu.A mam po tech porodech snizenou delohu, takze me nemine driv nebo pozdej plastika delohy.Pry nesmim nosit nic nad 8kg.....no nerealne. Vaha me jde pomalu dolu, pomalu se dostavam do puvodnich veci, sice jen do tech co me byly volnejsi.Tak jeste 4kg a budu ok |
Kikoš | 140015 |
9.7.2014 10:03:47
Ahoj holky a miminka...my se taky doma rozkoukáváme, včera nám byl týden. Viki taky hezky přibírá, porodní váhu měla 2980g, z porodnice jsme šli s 2770g a po 3 dnech u doktora už měl 3075g, takže šestý den po porodu už svou porodní váhu překonala ..však mě taky přijde, že chce baštit pořád. Dnes budu muset ale opět k mudrovi, Viktorce začalo ošklivě téct z pravého očička, v noci se jí uplně zalepilo takovým strupem..chudince
Jojo..opravdu nám začíná úplně jiný kolotoč, ale doufám, že počáteční trable rychle překonáme. V sobotu odjedou starší děti na tábor, tak budu mít čas jen na Viki a začnu s delšíma procházkama, do ničeho se nevejdu . Zůstalo mi 6 kilo, ale ty mám jako pneumošku kolem pasu, no a asi ty prsa Ta holky pište, ráda si tu počtu...ahoj |
Miri+L&M&K | 53516 |
8.7.2014 11:29:36
Tak jsem zjistila, jak mam doma velky kluky. Po trech dnech v porodnici, kdy jsem koukala jen na malou Kacenku mi ted prijdou nejaky velky.
Dnes jsme byli v poradne, dr nas pochvalila, ponuchala malou...jak ty miminka pekne voni . Mame prijit za tyden. Vaha 3560g, porodni 3615g. A vypije cca 50ml, vazili jsme pred a po kojeni. A to pila doma tesne nez jsme odjeli. Prvni noc doma a od 2-5h jsme 2x prebalovali plnou plinu, trapilo ji brisko, tak chtela porad pit. Tak jsem vyuzila dudlika. Jen co tvrde usla, vyplivla ho a spala do deviti. I tak mam uz prsa rozzuzlany, praskaji..., rano jsem dala kloboucek a nevadil ji. Tak ho budu pouzivat. |
Miri+L&M&K | 53516 |
7.7.2014 18:45:01
Ahoj, tak nás dnes pustili domů. Kdyby byla o 5minut dřív, šli jsme včera. Mně se udělalo mlíko rychle, tak už druhý den přibí.rala na váze. Zítra jdeme k dětské . Děti mají. příměstský tábor denně do půl páté, tak mám čas se regenerovat. Mám 3stehy ke konečníku a vytlačila jsem si hemeroidyNikdy jsem je neměla. Teď si ani nesednu.
Kikoš, super žes to měla bez vyvolání . Bylo to lepší ? A gratuluji k Viktorce. Jsem ráda že mimča pěkně rostou a fakt jsme tu v pěkném dvouměsíčním rozpětí :-D |
Larinka+3svišti | 55666 |
7.7.2014 18:22:19
Ahoj všem!
Koukám, že už všechny pěkně porodily - takže teď už všechny máme místo těhotenských starostí ty maminkovské s miminky Jen ten čas teda letí jak blázen - Elišce už budou za týden 2 měsíce Minule, jak jsem tu psala, že přibírá pomalu, tak omyl-přibírá celkem dobře a rychle - v 6.týdnech měla 3630g a dle domácího měření 55cm (porodní byla 2570g a 47cm) a po týdnu, kdy jsme se byly ukázat kvůli stále trvající žloutence, zda už odžloutla, tak mi ji sestřička zvážila a už měla 4030g Takže růstový spurt se jí pěkně projevil na váze a asi bude mít kladný vztah k jídlu jako já a můj manžel (mmch, všichni jsme býci ) A pokud se mi to povede, vložím vám aktuální foto |
Zuzaniela | 76377 |
7.7.2014 12:22:50
Kikoš, výborně!!! Viktorce do života hlavně zdraví a ať jste všichni šťastní
|
Kikoš | 140015 |
6.7.2014 17:07:07
Ahoj holky, nebyla jsem na drátě, tak píšu až teď. Viktorka se nakonec přihlásila sama půl hodiny po půlnoci 1.7.2014, kdy mě probudila pomalu odtékající zátka a hned jak jsem vyskočila z postele, tak jsem měla kontrakce po 4 minutách. Po dvou vyvolávaných porodech jsem byla jak prvnička
Sedli jsem do auta a v jednu jsem byli na příjmu, pak jsme si prošli vším, co už tu všechny máte za sebou a v 05:14 hod. se nám narodila Viktorie, 48cm, 2980g Manžel dorazil domů asi v půl osmé a nic netušící děti probudil tou novinou! Domu jsme šli v pátek a včera jsme měli velkou zahradní párty, kde se Viktorka řádně zapila (samo já nealkem ), tak teď teprve začnu odpočívat. Tak jsem také rádi, že už to máme všechno za sebou a teď jen nevěřícně koukám na ten náš poslední uzlíček a při psaní těchto řádek mi tečou slzy po tváři - jo holt hormonům neporučíš... |
Maci1 | 27366 |
4.7.2014 18:09:29
Jé, Miri, moc gratuluju ke Kačence , ať je zdravá a dělá vám radost!
Tak už nám tu zbývá jen Kikoš, ne? Neměla jít dneska na indukci? Držím palce, ať je všechno OK . |
Zuzaniela | 76377 |
4.7.2014 14:35:15
Jé Miri, super!!! Myslela jsem na tebe. Gratuluju k holčičce . Zrovna do těch veder . Všem to jde krásně rychle, že jo?
|
Miri+L&M&K | 53516 |
4.7.2014 8:31:44
Tak večer začaly bolestivé stahy po pěti minutách, za dvě hodiny jsme vyrazili do porodnice. Nález nějaký byl ale moc mě nepotěšila. Hlavička moc nenaléhala. Hned mi udělali klystýr a pak se to rozjelo. Ve 21.45 jsme přijeli do porodnice a v 0.05 byla na světě
Kačenka 3615g a 49cm. A to jsem se bála, že nás pošlou domů. Akorát jsme nezjistili, kdy se kam ztratila voda. Mordovali mě, že mi vodu píchnou a nešlo to. Tak jestli ve sprše nebo po klystýru. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.