Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Miri+L&M&K | 53516 |
21.7.2014 11:15:23
Zuzi, s tou fotkou jsi začala dobře. Na začátku a na konci musí být špičatá závorka.
A už máš marmeládu hotovou? To asi aby ses doma nenudila. Já miluju meruňky, asi bych jich polovinu sežrala Tak to je Matoušek rychlík, já měla kluky lenivý. Opravdu mezi 5.-6.měsícem se teprve začali přetáčet na bříško. A to už jsem opravdu oběma pomáhala a vysvětlovala, jak se to dělá. Aby jsme náhodou ještě nemuseli cvičit vojtovku. Byli pomalejší ve všem, tak jsem na Kačenku zvědavá. Ono to tedy vůbec nebylo na škodu, déle jsem si užila klidu, nemusela jsem je všude honit Jinak potvůrka už nechce usínat sama, ponejlépe u kojení. Když je manžel, tak jí chvíli pohoupe na ruce a spí. Jakmile jí mám já, tak ví že mám na hrudi dva dudlíky Jinak spí většinou 2-3hodiny, vyjímečně si hodí čtyři a dokonce spala asi 2x pět hodin v noci. Já pak měla ten zánět, tak jsem si říkala, jestli to nebylo taky z toho. Jsem spala a vykulila jsem oči, když jsem počítala, že po pěti hodinách vstává. Nyní si natahuji budíka na max 3h a jdu si odstříkat, pokud se neprobudí sama. Je tu někdo, kdo chce ještě další dítko nebo jste všechny se třemi už skončili? Já tedy určit končím, cítím se tak nějak naplněná...chtěla jsem tři. |
Zuzaniela | 76377 |
18.7.2014 14:16:55
|
Zuzaniela | 76377 |
18.7.2014 14:15:29
A s prsama si teda Miri pěkně užíváš:(
Já jsem s malým sama, holky klasika v Lužických horách na měsíc na chalupě. Přes den nic neudělám, protože většinou řve, když se vzdálím. V noci spí pěkně (už to rychle klepu). Včera jsme spali do půl osmé, dnes do devíti!!! Samozřejmě kojím, cca co 3 - 4 hodiny. Včera tu byla kamarádka, tak ho lapla a hodila ho na tygříka. To jsem s dětmi nikdy nedělala. Dneska jsem si ho dala na ruku taky tak, okamžitě se zklidnil, za chvíli usnul a přehodila jsem ho jen do postele na bříško. Četla jsem, že tahle poloha klukům vyhovuje, že se u ní vyprdí a spí líp. A je to pravda. Nedávno spal taky na břiše přes den 3 hodiny. Jinak dá takových 20 - 30 minut a je vzhůru. Jasně, že ho pořád kontroluju a hlídám. Už se na nás směje, je hodně pohyblivý. Včera se tak zvláštně nakrčil na zádech a lup, byl na břiše. Z bříška na záda se přehazuje už normálně. Poprvé jsem nechápala, holky se překulovaly později . Už to vidím, jak za měsíc skáče z postele na zem . Postýlku nemáme, tak ji budu muset pořídit, ať si přes den skočím alespoň na záchod . A můj prima manžel, včera ze služební cesty na jižní Moravu, kdy jsem ho prosila, ať přiveze dvě kilča meruněk na jídlo, přivezl 10 kilo!!!! Tak jsem ráno krájela na marmeládu za vydatného řevu Matouška. No síla!!! Se úplně zbláznil. Nestíhám vařit a budu dělat marmeládu |
Zuzaniela | 76377 |
18.7.2014 14:08:25
No to jsem věděla, že se to nepodaří. Už jsem to nedělala roky:(
|
Zuzaniela | 76377 |
18.7.2014 14:08:21
No to jsem věděla, že se to nepodaří. Už jsem to nedělala roky:(
|
Zuzaniela | 76377 |
18.7.2014 14:07:45
Krásná buclinka Miri!! Ty mimina jsou srandovní . Je to všechno takové bezbranné..
Zkusím taky vložit fotku: img src: |
Miri+L&M&K | 53516 |
17.7.2014 18:25:37
|
Miri+L&M&K | 53516 |
17.7.2014 18:22:22
Ahoj, já teď opravdu moc nestíhala. Dostala jsem v pondělí zánět prsu, pěkně s horečkama . Zkoušela jsem tvarohem rozehnat a paraleny. Ještě, že si mamka vzala v pondělí kluky, já jak mám horečku, resp. střídání zimnice a pocení, tak jsem nepoužitelná. Ještě jsem byla slabá jak moucha. V úterý už nebyly horečky, ale pořád to bolelo. To jsme šli prvně do poradny. Po týdnu, co si nás přebrala pediatrička. A tak jsem se zmínila, koukla na to a moc se jí to nelíbilo. Tak tam měla nějaké ATB, abych nemusela s dětmi lítat po doktorech. Řekla, že kdyby se vrátily horečky nebo se to nelepšilo, tak hned vzít. Kojit se s nimi může. Strašila mě abscesem, tak jsem je raději začala brát. Přitom jsem zánět nikdy neměla a to jsem každého z kluků kojila rok a půl. U malý hned deset dní po porodu
Jinak zaklepu, pochopila rychle že se v noci spí a přes den může být vzhůru. Zatím docela spí i přes den, uvidíme kdy se to změní Za týden Kačenka přibrala 230g, takže dobrý. Já jsem na své váze jako před těh., ale dost kalhot neobleču, pořád jsem roztažená. Po šestinedělí si půjdu opět pro Mirenu na pět let, byla jsem s ní spokojená Kikoši, tak snad bude očičko dobré. Může mít neprůchodný slzný kanálek. To jsem měla u malýho a museli jsme masírovat koutek. Dost dětem to pomůže, ale my šli stejně na sondáž, protože měl srůsty. Naštěstí to bylo rychlé a byl hned klid. Trápili jsme se s tím skoro tři měsíce. Atb kapky apod. Addo a ty to na sobě poznáš, že máš sníženou dělohu nebo jen doktor? Docela se toho taky bojím. Přeci jen třetí porod. Zkusím taky vložit fotku |
Maci1 | 27366 |
16.7.2014 21:40:16
Ahoj všem,
je tu nějak mrtvo, asi nám ty děti dávají zabrat . Jak se máte? My jsme dnes byli poprvé v poradně. Davídkovi jsou tři a půl týdne, váží už 4,35 kg a měří 56 cm, takže přibral už skoro tři čtvrtě kila a vyrostl o 6 cm , otesánek jeden. Doktorka byla pochopitelně nadšená . Bohužel je celkem nespavec, takže jedu opravdu docela nadoraz, na dnešek jsem spala sotva tři hodiny (a ještě ani ne v kuse)... |
Maci1 | 27366 |
9.7.2014 18:15:54
Všechny zdravím a Kikoš gratuluju k Viktorce . Je to určitě holka šikovná, když se přihlásila sama a nečekala, až ji vyženou .
Larinko, to je síla, jak to letí, Eliška už je velká slečna . Moc pěkná fotka . Miri, učinila jsem tentýž postřeh jako ty - po návratu z porodnice mi najednou zejména Kubík přijde najednou strašně velký... Pořád jsem ho brala jako "to malé dítě" a najednou vidím, jaký je proti Davidovi obřík . Davídkovi je dnes 17 dní. Kolik váží nevím, protože naše doktorka má dovolenou, bude až příští týden, takže ho ještě neviděla. Ale porodní váhu asi překonal už dávno, protože už při propuštění z porodnice mu do ní chybělo jen 80 g. Taky se mi mléko spustilo už druhý den . S každým dalším porodem to trvalo kratší dobu, tělo už asi ví, co má dělat . David má zatím vztah k jídlu více než kladný, jen nás trápí (jako bohužel u všech našich dětí) vracející se mléko. Mně zbývá setřást asi 7 kg, do většiny svého oblečení se už vejdu, břicho už mám taky skoro úplně pryč, ale není to zatím ještě ideální . Doufám, že se bude historie opakovat a kojením to zhubnu. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.