Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Sabina |
• |
27.1.2013 17:02:14
zdravim vás holky,
tak už mam po oGTT, a vyšla mi bohužel vyšší hodnota což byla 7,9mmol/l a ma byt do 7,8.Tak mě poslali do diaabetologicke poradny..byla jsem z toho doceela vydesena z toho, ze bych mela cukrovku..Rikala, jsem doktrorovi, ze ten vikend pred pondelnim odberem jsem mela celkem hodne sladkosti(medovnik a tatranky....takovou jsem na to mela desnou chutku).Cely tyden jsem nemela zadnou sladkost a v dia poradne jsem mela 4,7mmol/l...takze uplna pohoda,rikala, dietku.. jist v malych porcich a casteji a vyvazenou stravu a hodne zeleniny a opatrne s ovocem.Jinak mam kontrolu az v breznu:)Takže zadna hruzaJinak jsme vcera byli s manžou ve zlíne v oscarovi na dvd+fotky(660kc) a povedli se, jsou nadherneee!!!!!!!!!holcicka je uzasna..(ma uz 970g. a 32cm..coz je vice nez by mela mit... a dlouha:)Bude to nase zirafka.A my jsme oba vysoci, muj ma 197cm a ja mam 177cm:).Mame z toho velkou radost vrele dvd doporucujeme..!!!!! Mějte se krásne a pohladte briska |
Leena+Michalka listopad 09 | 101264 |
24.1.2013 22:26:21
Opet to vsechno ctu tak letem svetem, tak se omlouvam vsem na ktery nereaguju, ale je toho tady ted moc . Jen k te Maduce, ja mam Beco a kocarek jsem skoro nepouzivala. Bylo to fakt moc fajn. Mela jsem i satek, ale na ten jsem byla leva a moc mi to neslo. A jeste k tomu obleceni, u miminek to fakt tolik neresim, kdyz mu to neni nepohodlne a nejdu k doktorce, tak me nejak netrapi ze v tom plave, navic jsem pouzivala latkovky, takze to kolikrat bylo nutny. A ja teda zase jako hastros uplne nechodim, ale nekdy mam rada hold pohodli, ale jen co se tyka mikin, kalhoty o tri cisla vetsi asi spis nemam, to zase ne .-). Ale treba kvuli Becu jsem mela taky hodne mikin a bund vetsich fakt o hodne. A kdyz me nikdo nevidi, tak nejradsi ukradnu tricko manzelovi v lete a je me nejlip . Jinak na cukr nakonec asi jdu, protoze jsem hodne pribrala, tak at mam klidnou dusi. A me se to teda moc nekrati, rodila sem po terminu, takze takhle mam jeste hoodne casu, i kdyz zada uz taky boli. Tak at vas holky nic netrapi .-).
|
Peťa+Dan+// | 114828 |
24.1.2013 22:02:10
No manža právě u porodu byl a jak viděl hlavičku,tak to bylo , takže u nás by to fakt neporodil a ani bych nechtěla.
JInak u nás blbé,že bydlím v malé díře a tady mi maducu nepujčí ani nevím zda ji tu prodávají. No ale ty volné ruce právě taky ocením,holt to budu muset rysknout. Jo holky v deníčku je album dětiček a tam je mnou udělaná tabulka,tak jukněte a úpravy a připomínky ke mě, předělám přepíšu |
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
24.1.2013 21:24:19
Tak to jsem zvědavá, jestli tip vyjde
No, manža je statečný, protože u porodu ještě nebyl Ale kdyby to byla rychlovka, tak nic nenadělá a fungovat musí, ale to myslím zafunguje adrenalin. Jj, moje známá rodila doma chlapečka - třetího. pořád měla pocit, že je ještě čas a najednou ěmla hlavičku mezi nohama. No, já jedu hned do porodky při sebemenším náznaku a hotovo. Rodit doma nechci Jj, ty schůdky ke kočárku kupovat taky budeme. A Manducu jsem dostala už na Gabču, docela se jí tam líbilo, ale myslím, že pořádně ji využiju až teď. Přece jenom jsou ty naše prďoly ještě malé a budeme potřebovat obě ruce a kam s mimčem Hele, zkus se někde podívat, tam kde bydlíš, u nás to třeba v tom obchodě, kde to prodávají půjčujou na vyzkoušení, protože je to docela drahé a ne každé mimčo v tom chce být. Ale za mě Manduca jo. Byli jsme s ní i na túře na horách a bylo to v pohodě, kde se to hrabe na klasické nosičky. |
Peťa+Dan+// | 114828 |
24.1.2013 18:19:47
jsi mě pobavila,ale bacha moje spolužačka rodila holčičku doma,pač to nestihli. JInak manža má teda odvahu,ten můj by sebou určo zas seknul a konec
No to víš,že mám tip,ale třeba se seknu My máme naštěstí zvlášť hluboký a zvlášt sporťák, jen to musím trochu vyprat a otřít z půdy, Jediné co musíme koupit je ten skate a pak pořád přemýšlím o maduce,ale nevím nevím |
gabkahor+Nati 02/07+Gabi 05/11 | 64138 |
24.1.2013 18:06:10
Eli, ty máš nějaký tajný tip na moje třetí Já doufám v jediné, že bude spát tak jako Gábinka, tj. celou noc od 4. měsíce, jinak mě asi švihne. Gabča dneska proplakala noc, já chodila furt na záchod a ve čtyři přišla Nati, že má špatný sen a že se hrozně bojí. Takže jsme skončili všichni čtyři v jedné posteli, teda všech skoro pět
Kočárek máme, musíme akortá zase ze sporťáku udělat hluboký Porodu se tentokrát bojím asi nejvíce. A už plaší i manžel. Přišel s tím, že se mu zdálo, že jsem rodila doma a už i vymyslel, čím zaškrtí pupeční šňůru Máme takové kolíčky na sáčky do mrazáku Tak se trochu uklidnil, že to má vymyšlené, no mě to teda neuklidnilo |
Peťa+Dan+// | 114828 |
24.1.2013 17:50:49
Ahojte holky,jsem ráda,že testíky vycházejí všem v pořádku a mimča rostou
Mě už chytla nakupovací mánie už jsem vytřídila Danovi oblečky, ty přespříliš klučičí,no musela jsem si najít důvod na nakupování JInak doufám,že příští týden bude na UZ vše v pořádku. Reni jaký kočár jsi si vybrala? Ukaž jsem zvědavá Já kočárky miluju. No jinak s porodem ona to má stejně každá ženská jiný,takže se moc nemáš na co připravit. LUnco jasný určo si nová princezna zaslouží nějakou novou parádu Klárko ty bláho už to je mazec No já se těším jan tak na půl, tohle je moje poslední těhu,tak si to chci ještě užít,navíc dítě v bříšku nezlobí tolik Gabi no já si taky přijdu nepřehlédnutelná A jsem zvědavá zda ten můj tip,co bude třetí zlatíčko vyjde Mamucho určo najdeš něco,co malému chlapákovi koupiš Leeno,tak to si teda neumím představit nosit o tři čísla větší oblečení. No 62 nosil Dan až od 3měsíců No už si budu muset najít čas a vymyslet nějakou tu tabulku,ať máme v těch dětech pořádek |
RenčaT | 22693 |
24.1.2013 16:53:51
Ahoj holky,
tak opět pročítám, co jsem tady zameškala. Mám po druhé kontrole na genetice, vše v pořádku. Malá je v bříšku živá až běda chvílema...a to asi bude ještě horší až bude větší Tento týden drahý vyzvedl kočárek, možná je to brzy, ale já se bála, že už ho nesplaším...strašně moc se mi líbil a začnu pomalu schraňovat věci...mám ráda organizaci, ne chaos na poslední chvíli. O porodu přemýšlím stále častěji, netuším jestli se mám nějak připravovat nebo to prostě nechat běžet...nějak to dopadne. Na kurzy se mi nechce, ale někdy si říkám, že bych možná jít měla...nevím. Jo a bolí mě záda...to je děs... Pohlaďte bříška a pozor na chřipky!!! |
LuncaB | 94996 |
24.1.2013 15:40:43
Ahoj maminy, jé já bych tak nakupovala až hanba. Jsem na to blázen. Už jsem se domlouvala s naší malou, že půjdem mimískovi něco vybrat. A náš taťka povídá.... nemáme plné skříně po Barunce? ) No je to pro holčičku, tak musí mít něco nového, ne? Test na cukrovku mě čeká v týdnu, ale nechce se mi na něj. Teď trochu nudláme, tak je zase veselo. Já začínám 25tt, ale jak mám nakázáno polehávat , tak se to vleče, no hrůza. . Počítám každý den. Malá je podle UTZ pořád o týden menší, tak to bude pídě, jako její sestřička. Tak se držte a už ať máme jaro. Ty hromady sněhu tady u nás asi jen tak nezmizí. Brrr |
Klárka Ouško | 72598 |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.