| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 419  [Dalších 279 >>]
*Renata* 32782
16.8.2011 9:18:35
Jířo, proč tak dlouho čekali??
Tak se dej brzo dohromady a ať příště vyjde ta holčička.
Zkus to jako já, měř si bazální teplotu a holčičky jsou před ovulací, jak ti teplota vystoupí na 37,8 tak už jsou kluci~:-D
Jířa(3 kluci) 79016
16.8.2011 9:15:29
Ahoj holky. Tak revizi mi nakonec dělali až včera ve 13:00 a dneska ráno mě pustili domů. Všechno proběhlo v pohodě, akorát jsem si nějak záhadně pokousala jazyk, tak ten mě bolí, jinak nic. 2.9. si mám dojít pro výsledky histopatologického vyšetření.
*Renata* 32782
16.8.2011 8:22:16
dubenso ještě jsem chtěla napsat, jestli si rodila normálně, tak ted budeš mít nejspíš dobrý a rychlý porod. Když je to takhle rychle za sebou....

Taky je celkem náročné tahat kočár a do toho to velký břicho. To co jsem zvládala už bych ted neriskovala, ale byla jsem o dost mladší, tak jsem to asi tak neřešila.
*Renata* 32782
16.8.2011 8:13:10
dubenso vítej

my máme sourozence už trochu odrostlejší, ale holky jsem měla po sobě rok a pět měsíců, byla to pěkná zabíračla. O to to bylo ale lepší, když odrůstaly, hrály si spolu a já měla čas i na ostatní práci. Nástup do školky a různé tábory byly úpln v pohodě, protože vždycky byly dvě. Ty začátky ale byly krušné, každá pořebovala něco jiného a já byla uhoněná ~t~~t~~t~
dubenso 120907
16.8.2011 8:03:38
Zdravím vás holky, tak po včerejšku jsem zjistila,že patřím k vám a ne do dubna. TP mám 20. března a jelikož i prvního syna jsem rodila trošičku předčastně,tak budu rodit určitě v březnu.
Trošku se vám představím. Jsem ANet, mám už skoro ročního syna. Prvního září budeme slavit první narozeniny. Já jsem ted 8+2 a miminko má necelé 2cm, srdíčko mu tluče jako zvon a tak se jdu kvám připojit.
Pociťujete tu některá těhu nevolnosti?
Popřípaě máte některá tak malého "sourozence" jako budeme mít my? že budou po roce a půl?
Jity* 119755
15.8.2011 18:10:03
Jinak zdravím Mácu!
Je fajn, že jsi tady s námi. Dobrýho doktora aby člověk pohledal.
Jity* 119755
15.8.2011 18:06:01
Ahojky,
já na váhu nelezu. Počkám až u MUDr. Nemám na to nervy~q~.
Včera jsem absolvovala 2a 1/2 hodinovou jízdu po D1 a teda nic moc~f~.
Absolvuji to tak 1 - 2x měsíčně, když jedu k našim a včera jsem to jela nejdýl a hoooodně opatrně.
Jsem 10tt a už mi není až tak zle. Tak nevím, jestli je to dobře či ne~:(.
Teď u nás začalo pršet a to je něco pro mě. Sluníčko mi nedělá dobře.
Mamko, já myslím, že Paralen nevadí. MUDr. říkala, že v těhotenství ho můžu, kdyby bylo nejhůř.
*Renata* 32782
15.8.2011 15:10:09
Ahoooj
Jsem ráda, že je u tebe všechno v pořádku.

Já jsem pořád unavená a neumím si představit, že ted vstávám do práce, jsem na neschopence.
Ve středu bych měla být 12 týden, snad ta únava a nevolnost už konečně ustoupí. Sice nezvracím, ale cokoliv sním, zvedá se mi žaludek.

Dneska jsem se byla zaregistrovat v porodnici, pak jsem padla a usnula
xMácax 43769
15.8.2011 13:13:12
Tak konečně jsem dočetla zpátky ten týden.Jířo,je mi moc líto,co se stalo,ale stejně,jak psaly holky,jednak máš doma tři zdravý kluky a hlavně není všem dnům konec,koukej to všem natřít a mít o pár měsíců mladší holčinku!!Moc držíme palečky a brzo zotavení a přijď někdy za náma,budeme moc rády...

K těm chutím,já mám pocit,že ať jím,co jím,že sním strašně malé porce a hned se pak cítím plná.Ale vyložené chutě mě nepřepadají,jen si teď dost často kupuju lískové oříšky:-)))
A bolesti hlavy??Ani mi nemluvte,byla jsem vždycky zvyklá si vzít prášek a teď nemůžu nic než Paralen.Strašný.Minulý týden mě bolela hlava tak,že jsem máloem zvracela.Strašný.Ale co bychom pro ty drobečky nevydržely,že?:-))
Někdo tady psal o potratu ve 12 týdnu.Mě Dr.říkal,že nesmim ani vysávat,žádný přetěžování,hodně odpočívat,žádné vložky ani intimky,spodní kalhotky prát v mýdlovém čističi Hanka a sposutu takových rad,že jsem je ani všechny nepobrala...
xMácax 43769
15.8.2011 12:56:29
mimochodem,taky mám tři kila nahoře,ale do džín se ještě vejdu:-))Sice s povolenym páskem,ale zvládnu to:-))Přijde mi,že už nejsem tolik nafouknutá jako na úplnym začátku..
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 419  [Dalších 279 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.