Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Evca | 118599 |
23.12.2011 19:10:36
Lupi,jsme na dame.pozadej si o pristup.
|
Carolla | 68600 |
![]() |
23.12.2011 14:36:03
Peti, tak už čekám, až mě necháš schválit, jinak vše připraveno
![]() |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
![]() |
23.12.2011 14:09:30
Tak na vas v rychlosti nakukuju
![]() ![]() Mabelko, ty brdos, no jo uz v pondeli. Moc a moc na tebe budeme myslet a urco jak to pujde dej vedet, to vis, budeme tady vsechny napnute cekat ![]() ![]() Tak my mame nakoupeno, doma binec, no vubec to tu nevypada, ze maji byt vanoce, se picnu. Musime vymyslet kam dame pc stul, abysme dali pekne stromecek, i kdyz je obyvak velky, tak pc stul taky ![]() Tak jsem si vam postezovala a mela bych jit neco delat ![]() Tak hlavne holky pohodicku a bez stresu ![]() ![]() |
Petraend, Dennis a Nicolas | 99344 |
![]() |
23.12.2011 13:21:34
Už na tebe čekáme
![]() |
xejdula | 105317 |
![]() |
23.12.2011 12:43:39
Tak koukám pár dní jsem tu nebyla a najednou takové změny.No co napsát,zkusím pokuď budu přijata i když sem tolik nepíšu se zaregistrovat na dámě.Přeci jenom jsem tu s vámi už delší čas.
|
Mabelka 29 | 50861 |
![]() |
23.12.2011 10:51:24
Ahoj holky, na dámu se s váma ráda přesunu, snad se mi podaří zaregistrovat.
Lupitko, já jsem se teď převlékla z pyžama ![]() ![]() ![]() ![]() Díky, že na mě myslíte, v pondělí už mám nástup do porodnice, pořád mi to moc nedochází! ![]() Jinak ještě pořád bojujeme s průjmem, musel to být nějaký hnusný rotavir. Kdesi jsem se dočetla, že u dospělých bývá bez příznaků nebo jen slabé, a to bylo asi to, jak mi bylo jeden den špatně od žaludku a byla jsem celá rozbolavěná, druhý den to doznívalo. V sobotu to bude týden, tak snad už bude pokoj od virů ![]() ![]() Jdu se podívat na tu Dámu ![]() |
Lupitka a Kubíček a ? | 73127 |
![]() |
23.12.2011 9:46:59
Hezke ranko,
tak jsem mela v planu, ze brzo rano vyrazime smer nakup, pak pro stromecek, poklizet a pect a uklizet a dalsich tisic veci. A je skoro 10 a kluci jeste v pyzamu blbnou, ja se nemuzu zaregisrovat na damu. no to je den ![]() Vsem pohodovy den a hlavne bez stresu ![]() |
Markéta a 5 lumpíků | 6320 |
![]() |
23.12.2011 9:05:20
Zažádala jsem o vstup na dámě, ale než tam dostanu povolení, tak se ještě vypíšu sem (snad to ještě někdo přečte).
![]() ![]() Carol, to jsem ráda, že to byla jen drobná těhotenská komplikace ![]() ![]() Mambo díky za upřesnění receptu, to jsem byla já, kdo se ptal. Já včera taky měla pilný den, mámě jsem slíbila odvézt nákup z města, zrovna jsem tam zakoupila pro jistotu jednu kojící košili (kde jinde než u Vietnamců, je jak pro starou babku, ale doma stejně noční úbory nenosím ![]() ![]() Jezi, taky jsem pekla vánočku a už jí snídáme, taky si na plechu trošku hajnula ![]() ![]() No víc psát nebudu, snad jestli budu vpuštěna na tu dámu. Ještě si musím zapsat ty telefony z deníčku, teď přes Vánoce budu asi u PC míň (manžel ho stále okupuje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
23.12.2011 8:38:19
Havel
|
![]() |
23.12.2011 8:19:29
Tak ještě písnu. Registrovat se na www.dama.cz a pak zadat kazu požádáte o link http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=23742 kde mě pomocí vzkazu požádáte o vstup a je to. Chce to se pak trochu přeorientovat na jiný šistém, ale dá se to a jsou tam nááádherní smajlíci
![]() Caroll super, že jsi tu se mi o tobě i zdálo, jestli jsi ok. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.