| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6600  [Dalších 6020 >>]
Tussi + 3 50048
11.5.2012 20:37:25
Nac - http://www.zbozi.cz/vyrobek/kukuricne-krupky-mnam-s-cukrem-80g/

ale jasne, ze bez cukru a bez soli(ale ty jsem nenasla tak hezky vyobrazene).
U nasich je maji v Tescu, v takovem mrnavem, ze by je tam clovek fakt nehledal:-).
Jinak v obchudcich se zdravou vyzivou.
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
11.5.2012 20:11:21
Ahojky, tak konečně dočítám...
Mobulko, to věřím, že tě zbytečná antibiotika mrzí ~a~ Ale tak hlavně, že už je to v pořádku.

Holky, blbý dotaz - co je to zač ty kukuřičné kupínky, kde se to kupuje? Nemáte náhodou nějaký odkaz např. z netu, abych na to koukla... nějak si to neumím představit... ~f~
~f~~f~ Kukuříčné lupínky jsou něco jako cornflaky, ne? ale to bych se teda dítěti dát neodvážila...

Jindřiško, 3 měsíce jsou dost dlouhá doba, dovedu si představit, jaké to je hlídat mimoč a ještě jeho sourozence, teda spíše si to představit ještě nedovedu... navíc, když se mi nedaří od pádů neuchránit jen to batole~q~ Vztah s mamkou se u nás trochu upravil, když se Šimon narodil... a ani mi moc neradí, už pochopila, že si stejěn udělám vše po svém... ale občas jsme taky na nože~7~ Taky jdeme na vítání občánků . konečně - příští sobotu, tak se moc těším... jen doufám, že nám tam Šimi neuteče, oproti malým mimčům ,které vydrží lezky v klidu ležet a "poslouchat" ~t~ Jindři, přeju ať není žádná reakce po Hexe~;((

Tussi, u vás je fakt živo, se nezastavíš... a co utz ve 20tt, vše v pořádku??? ~;)

Hroši, tak taky pád, jo? ~6~ hold nemůžee být všude.. děti jsou gumové, jak říká můj manžel~t~

Janko, Radka je taky kusanec!!! ~R^ A užívá si, koukám ~n~~6~ držte se ~;((~;((~;((

Malý usnul (konečně sám v postýlce a hlavně - BEZ zavinutí!!! už asi týden tak spí a je to super, fakt to beru jako úspěch, už jsem se začala bát, jak bude v peřince spát v létě v tom vedru...) takhle je ve spacáčku a může se hýbat, ale rukama se nebudí...
Jdem koukat na výměnu manželek, dne to asi bude stát za to ~t~
khale 104657
11.5.2012 14:59:22
Hrošíku, díky. U nás to není takový strašný jako u vás. Máma mi prostě dává dost sežrat, že jsem se nepovedla podle jejích představ. Ale kluky má ráda, to zase jo, hlavně staršího, tak se radši nehádám, aby měli babičku a dědu. Nic s tím nenadělám, ale je mi to líto
khale 104657
11.5.2012 14:27:51
ahoj Janko, Radeček je veliký :-) Držte se, ať je líp ~;((
Mamul, kukuřičné křupínky jsou u nás zdá se taky v kurzu. Dokonce se kvůli jednomu mladý pán před chvílí přetočil na břicho. Má strach, aby mu to brácha nesnědl ~t~ Ale to je tak všechno kromě mlíka a vody, co zatím chce ~d~
Tak my máme za sebou první očkování, tak uvidím, jak to bude snášet. Zítra je to vítání občánků, snad nebude mít žádnou reakci. Míry 68cm/8145g, to měl starší v roce:-) Doktorce se zdál v pohodě i pohybově, tak jsem ráda.
Hlídat musím hlavně staršího, o Vrátíka se až dojemně stará, tak aby mu ta přemíra péče neuškodila :-) Teď mu ukazuje dopravní značky co vyrábíme ~t~ Pořád ho hlídá, něco mu nosí, kočárek vozí zásadně on a už mě párkrát pěkně sprdnul, když se mu zdálo, že moje péče o mladšího brášku není jak by měla být ~t~
Dneska jsem od Jindříška dostala kytičku na špejli a malá mejdlíčka co vyrobili ve školce k svátku matek. Měla jsem slzy v očích, jak mě to dojalo ~s~
Venku je dusno na padnutí, u nás se už schyluje k bouřce
Jdu vyrábět další značky, zatím ahoj
JANKA10 92891
11.5.2012 13:45:26
AHOJ HOLKY,TAK JSEM ZASE PO DLOUHE DOBĚ NAKOUKLA A VLOŽILA NĚJAKÝ FOTEČKY.VŠECHNO TO DOČÍTAT NEBUDU STRAVILA BYCH TADY ASI NAD TÍM HODNĚ ČASU.
U NAS PANUJOU STALE NEMOCI RADEČEK OD 2 MĚSÍCU MA STALE PÍCHANE OUŠKA 9 OBĚ DVĚ UŠÍ A MA ZASEBOU 7 ANTIBIOTIKA,NEŠTOVICE,POBYTY V NEMOCNICI.UVIDÍME JESTLI NAS LETO A SLUNÍČKO TROŠKU VYLEČÍ.TED KLEPU JSEM 14 DNÍ BEZ NIČEHO OUŠKA UPLNĚ V POŘADKU NEMA JE TAM STALE TEKUTINA ALE NA PÍCHANÍ ZATÍM NE.POKUD JEŠTĚ BUDE ZANĚT TAK JDEME NA GROMETKY DO PRAHY DO MOTOLA.TAK UVIDÍME
JINAK RADOŠ JE DOCELA MACEK V 6 MĚSÍCÍCH MĚL 74CM A VAŽÍ 9.44.
MĚJTE SE MOC HEZKY :-):-):-):-):-):-):-)
mamula+3 117325
11.5.2012 13:17:49
Ahojky,
Mobulko,to jste si užili,tak hlavně,že už jste V pohodě.

Jindři-to bude dost těžké uhlídat malého,Le určitě to zvládnete.~6~

A co nového u nás?Kuba přišel dnes ze školy bez hlasu,jinak mu nic není,jen ztratil hlas,tak mu chci dojít pro Homeovox.
Vojta odjíždí zitra na týden na školu v přírodě,tak budu mít příští týden trochu volnější:-)
No a Matýsek leze,dostane se kam chce,pomalu přichází nato,že se z kleku může posadit a začíná se i stavět.
Jinak jí raději kupované,ale sní trochu i domácího-no a když ne,tak dokojím.Jinak má jen mlíko,včera jsem mu dala ochutnat nastrouhané jablíčko a na horách měl pár lžiček jogurtu.A moc mu jedou kukuřičné křupiny.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
11.5.2012 12:38:03
jindřiško, ať udělám co udělám, stále to dělám špatně v očích mé matky. zakážu něco Emě, ona hnedka povolí. Řeknu, že zlobí a musí si ukízet, babi řekne, že maminka to má uklidit že je malinká a uklízet nemusí atd. bydlíme v prdeli světa, budeme se stěhovat do prdele světa... jen ona nepochopila, že já ji k životu nepotřebuju... raději padnu na hubu... ona stejně nemá na mě čas, udělá si ho jen tehdy, když se to hodí jí a když jsem občas teda potřebovala, čas neměla... tak už ji nepotřebuju... ale vy tady víte, jaký máme vztah a jaká je... prostě ona není moje "matka", nepovažuju ji za ni... jen škoda, že holkám bránit vidět babi nemůžu, ale ona vidí jen Emu a Hana jde bokem, ta ju nezajímá...
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
11.5.2012 12:35:25
ahoj holky, jdu vás pozdravit...
Náčenko, dneska byl u nás opět pád z psotele...už řvala méně, ale jen jsem šla vyhodit potentovanou plenku a Ema měla být u ní a jasný, že šla pryč...
Dostala prso místo pevný stravy, je doba spánku, tak hnedka usnula, tak chodím hlídat...

Jndřiško 3 měsíce utečou!!!! Máte toho hodně za sebou a před sebou už jen dobré vyhlídky!!!! A neboj, on se upraví, jen to bude trvat...prostě už je ve věku, kdy si ledacos pamatují a pomaloučku si tě přestane tak mco hlídat, bojí se. Nedivím se mu, pro něj to musel být hodně traumatizovaný zážitek :o( ale bude dobře!!!!!

Mobulko ach jo :o( Držte se kočky!!!!!!!!! To je hrozný takový nemoci u našich prcků, i u starších je to děsný ,ale u těch našich miminek je to ještě horší~;((~6~~6~

u nás jídlo v pohodě, raději má moje vařený, ale většina dětí co znám raději kupovaný...už jsem ji koupila sušenky od hami a dneska jednu měla a mooc chutnala :o) kaši nedávám, fakt mi po ní hodně blila, ale zase ji pomalu zkusím. i ji betonovala... ale jedla ji krásně... ona sní i to, co ji neleze :o) jen se šklebí.. vodu taky dávám v otm teple, něco málo vypije, většinou neví co s flaškou, ale jakmile si potáhne už ví a tahá... nebo ji má mezi "zuby" a řehní se :o)

ovoce nedávám ještě, jak zvrací, tak potřebuju, aby si zvykala pomalu... trvá to.. ale myslím, že tak za dva týdny možná už zkusím...

dneska u nás budíček ve 4h ráno~q~ a ne a ne usnout, odp ůlnoci co hodinu vzhůru..ale dala velkou dávku dneska do plíny a možná to bylo tím, pkus počasí, teplo... nemůžu větrat, Ema spí pod oknem a věčně odkopaná, tak jen vyvětrám, ale nemůžu nechat okno otevřené...no jsem furt slabáa unavená. Neustále mě strašně bolí ten bok, ještě možná ta namožená bránice, tak moc nespím, nejde mi ležet ani na jednom boku a na zádech stále trochu kašlu...Ale mám zdravé děti, tak mlčím a nebudu si stěžovat!!!!!

mám navařeno, muž jede už dneska na barák a bude ta mspát, tak aby měl sebou jídlo .chci ještě buchtu a nemůžu najít svůj sešit s receptama :o((

krásný víkend holky!!!!!!!!!!!!!!
Tussi + 3 50048
11.5.2012 11:04:48
Jindri~6~, ale na druhou stranu- od kazdeho se da necemu priucit, i tomu, jak se to nema delat~;) Cili se snazim svym detem nedelat to, z ceho mi bylo do breku jako male (i velke).

Tyjo, s tema min 3 mesicema bez nehody, to musis mit oci i v zadku... Domi ma havarku denne, jednu minimalne, vypada, jako by se popral~7~ Treba vcera vecer - stal u susaku, sam, chvilemi se ani nedrzel, takze jsem se kochala, jak je sikovny, a pak s tim susakem zacal lomcovat. Jinak nez havarkou to skoncit nemohlo, ze. Tak tak jsem zachytila susak, at se na nej nezriti a nezamackne ho.

A uz je vzhuru, kovboj. ~3~
khale 104657
11.5.2012 9:25:32
teda holky, vy máte šikovné dětičky, jedlíky i pohybově ~R^ Vrátík zatím nechce kromě mého mlíčka nic jíst, poctivě každý den zkoušíme a ono se to nějak časem poddá. Jen vodu z lahvičky má rád a už snědl pár křupínků. A stále hrozně špatně spí. Nejradši by se pořád nosil a jak mě chvíli nevidí, tak řve. Náčenko, z pádů mám hrůzu, Vráťa se nesmí minimálně tři měsíce uhodit do hlavičky, tak ho hlídám jak ostříž a má polstrovaný svět.

Byli jsme s klukama pár dní u našich, pomáhala jsem bráchovi s otázkami na maturitu a naši hlídali kluky. Ale máma se už dala slyšet, že to bylo na ně moc náročné a ať s tím do budoucna nepočítám. Vyčetla mi, že jsme si nepořídili děti dříve, že by na ně měli víc energie. No jako by nevěděla, jak dlouho jsme se snažili ~q~ ~n~ Jindříšek k nim jezdí hrozně rád, ale já na to nemám fakt už nervy, matka mi vyčítá kde co. Bydlíme moc daleko, mám vystudované špatné školy ... Ona tedy na mě nekřičí, nehádáme se, jen to jakoby mezi řečí a s úsměvem komentuje. Jsem nějaká špatná z toho

V sobotu máme vítání občánků. A jestli bude přijatelné počasí, tak jsou tu závody na kolech pro děti. A v neděli mají se školkou vystoupení ke dni matek, tak se těším. Vypadá to na pěkný víkend.

Mobulko ~6~~;((~;((~;((

Hrošíku, igráčci jsou u nás taky in :-) doufám, že je ti líp. Taky jsem na všechno sama, tak si umím představit, jak ti je ~6~

Tak my odcházíme na kontrolu a dostaneme první Hexu konečně.

[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 6600  [Dalších 6020 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.