Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
9.7.2012 12:00:27
http://youtu.be/g-pER4T43XU
|
9.7.2012 12:00:22
Ahoj holky, jj, i tady je chladnějí, hurá!!! U nás pelo v tom, že když nemáme ani balkon, tak holky bez vody... žádný bazének, stín tu nikde moc není, tak ven fakt až odpolko...tak od rána peru a uklízím a pohoda.. v tom vedru nechce člověk nic dělat...
a ještě jedno videjko, moje malá tanečnice |
JANKA10 | 92891 |
9.7.2012 10:49:21
AHOJ HOLKY,TAK SI UŽÍVAME PRAZDNINY DOSTATEČNĚ KONEČNĚ SE UDĚLALO I TROCHU CHLADNĚJI,MĚLI JSME TADY V PODKROVÝ UPLNĚ NA PADNUTÍ ALE ZASE SI DĚTIČKY UŽÍVALI BAZENKU TAKŽE PARADA.rADEČEK ZATÍM KLEPU OUŠKA DRŽÍ A DNES MAME VOLAT NA VÝSLEDKY Z IMUNOLOGIE.A V ŘIJNU JSME OBJEDNANÝ NA GROMETY DO UŠÍ TAK UVIDÍME JAK BUDEM POKRAČOVAT
|
7.7.2012 9:44:17
Náčenko, užijte si to, ať je vše v pohodě a dobře se vrattě domů ve zdraví a spokojení!!!!!
|
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 | 112492 |
7.7.2012 9:30:29
Ahoj holky,
tak právě odjíždíme na tábor, asi na měsíc, budeme se sice zhruba dvakrát vracet na noc domů, tak se tu za vámi ještě zastavím Všem přeju krásné prázdniny, užívejte si léto a dětí |
mamula+3 | 117325 |
2.7.2012 22:56:26
Hezký večer všem. Tak nám začaly prázdniny a já mám všechny chlapy doma tati nek začal prázdniny rýmičkou,tak dneska polehával
Kluci mělI oba navysvědčení samé jedničky,tak jsme měli radost a hned v pátek jsme jeli do kina.Já teda s Matym prošla obchody a Ikeu Včera jsme měli docela vítr,Matýsek byl dopoledne v ohrádce a cucal hračky,asi se mu proráží zoubek a on všechno jakoby vysává-najednou měl fialové sliny a pusinu,tak jsme ho vzali,on se děsně smál ,položila jsem ho na postel a chtěla se podívat do pusy ,ale jak polknul,fialové sliny byly pryč.Prohledali jsme všechno,co mohl ocucat-jediné naco jsme přišli byla knížka od nestlé,taková ta gumová,která měla na několika místech smytou fialovou barvu.Matymu nic není,tak snad to bude vpohodě. Hroši-krásń fotky,viděla jsem už na FB,malá je šikulka Kǎsi dáváme,ale Maty se stejně budí.Ale teď už 3noci spal ráno až do 8,i když s několika probuzeními-předtím se budil kolem 6. |
mamula+3 | 117325 |
2.7.2012 22:55:51
Hezký večer všem. Tak nám začaly prázdniny a já mám všechny chlapy doma tati nek začal prázdniny rýmičkou,tak dneska polehával
Kluci mělI oba navysvědčení samé jedničky,tak jsme měli radost a hned v pátek jsme jeli do kina.Já teda s Matym prošla obchody a Ikeu Včera jsme měli docela vítr,Matýsek byl dopoledne v ohrádce a cucal hračky,asi se mu proráží zoubek a on všechno jakoby vysává-najednou měl fialové sliny a pusinu,tak jsme ho vzali,on se děsně smál ,položila jsem ho na postel a chtěla se podívat do pusy ,ale jak polknul,fialové sliny byly pryč.Prohledali jsme všechno,co mohl ocucat-jediné naco jsme přišli byla knížka od nestlé,taková ta gumová,která měla na několika místech smytou fialovou barvu.Matymu nic není,tak snad to bude vpohodě. Hroši-krásń fotky,viděla jsem už na FB,malá je šikulka Kǎsi dáváme,ale Maty se stejně budí.Ale teď už 3noci spal ráno až do 8,i když s několika probuzeními-předtím se budil kolem 6. |
2.7.2012 15:46:00
toto je on
http://www.swimtrainer.cz/ |
2.7.2012 15:44:16
ahoj holky. No kruh..to bude horší..není to ten sedící, je to vlastně polokruh, ne úplně spojený kruh a má takovou nafukovací dolní část, na který mimi jakoby leží bříškem.. zkusím najit na netu.
ale asi neseženete, neb já ho mám z Chorvatska..tma ho hodně cizinci měli a tent ota mleže jen ta ktři dny bez zájmu stále na stejným místě ve dne v noci, tož jsem si ho vzala, že by se jednou mohl hodit :o)) Voda měla cca 24-26stupňů se mi zdá.... takže má oporu bříška a přitom volné nohy, kopala s něma, dělala moc hezky žabku a krásně si plavala... já tam byla taky, jsem uřízlá, nebyla tam sama, i když to tak vypadá, na Fb je víc fotek... Náči, nám kaše taky nepomohla na hlad, porstě se to musí malej naučit..Ale u Hany vím, že se budila fakt jen hlady... ona na mě není takový závislák a dneska uvidíme, jdu na 19h na zumbu a bude hlídat a krmit tatínek :o) Kaši a UM snad zvládne nachystat a já se strašně moc těším!!!! Dokonce jsme se smáli, že můj táta u bazénu nafukoval kruhy pro Em a neteř a hana, ja kto viděla, začla na něj koukat a foukat pusou taky :o)) |
habibisek | 109166 |
2.7.2012 15:30:38
Ahojky holky,
tak tady bylo vedro do pátku, pak v noci bouřka jako blázen a už se dá dýchat. Je tu teď tak 23. Muchni: Kiki mi to teď taky začala dělat, že chce všechno co jí Luky, kaši, přesnídávky Náčenko: Kaše: dávám Lukymu od šestýho měsíce, mléčné. Ono tam je stejně mlíko max do 30%. Zatím mu všechny chutnají, Kiki jsem někdy dávala i nemléčný bez mlíka jen s vodou. Já kaše, přesnídávky příkrmy, pleny atd kupuju v Německu, máme to blízko a je tam větší výběr, je to levnější a i kvalitnější. Myslíte že bych mohla Lukymu namixovat čerstvé - nepřevařené - ovoce? (třešně, jahody, nektarinka, blumy) co mu dávám sežvejkané do pusy tak to mu jede. Jen z melouna mi hodil káču, tak to mu zatím dávat nebudu. K pití mu ředím šťávy ovocné kupované taky v Němec, nebo v DM nebo čajík. Hroší: Luky už se taky cachtal v bazénku u známých, mají zastřešený bazen, takže přes 30 stupňů. Taky nejdřív řval jak tur ale pak si zvykl a líbilo se mu to. Kde se dá sehnat ten kruh co máš pro Hani? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.