| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2011

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 6600  [Dalších 6230 >>]
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
9.7.2012 12:00:27
http://youtu.be/g-pER4T43XU
9.7.2012 12:00:22
Ahoj holky, jj, i tady je chladnějí, hurá!!! U nás pelo v tom, že když nemáme ani balkon, tak holky bez vody... žádný bazének, stín tu nikde moc není, tak ven fakt až odpolko...tak od rána peru a uklízím a pohoda.. v tom vedru nechce člověk nic dělat...

a ještě jedno videjko, moje malá tanečnice
JANKA10 92891
9.7.2012 10:49:21
AHOJ HOLKY,TAK SI UŽÍVAME PRAZDNINY DOSTATEČNĚ KONEČNĚ SE UDĚLALO I TROCHU CHLADNĚJI,MĚLI JSME TADY V PODKROVÝ UPLNĚ NA PADNUTÍ ALE ZASE SI DĚTIČKY UŽÍVALI BAZENKU TAKŽE PARADA.rADEČEK ZATÍM KLEPU OUŠKA DRŽÍ A DNES MAME VOLAT NA VÝSLEDKY Z IMUNOLOGIE.A V ŘIJNU JSME OBJEDNANÝ NA GROMETY DO UŠÍ TAK UVIDÍME JAK BUDEM POKRAČOVAT
7.7.2012 9:44:17
Náčenko, užijte si to, ať je vše v pohodě a dobře se vrattě domů ve zdraví a spokojení!!!!!
Náčenka & Šimi 11 & Tobi 16 112492
7.7.2012 9:30:29
Ahoj holky,
tak právě odjíždíme na tábor, asi na měsíc, budeme se sice zhruba dvakrát vracet na noc domů, tak se tu za vámi ještě zastavím :-)

Všem přeju krásné prázdniny, užívejte si léto a dětí ~3~
mamula+3 117325
2.7.2012 22:56:26
Hezký večer všem. Tak nám začaly prázdniny a já mám všechny chlapy doma~:-D tati nek začal prázdniny rýmičkou,tak dneska polehával~:-D
Kluci mělI oba navysvědčení samé jedničky,tak jsme měli radost a hned v pátek jsme jeli do kina.Já teda s Matym prošla obchody a Ikeu~:-D
Včera jsme měli docela vítr,Matýsek byl dopoledne v ohrádce a cucal hračky,asi se mu proráží zoubek a on všechno jakoby vysává-najednou měl fialové sliny a pusinu,tak jsme ho vzali,on se děsně smál ,položila jsem ho na postel a chtěla se podívat do pusy ,ale jak polknul,fialové sliny byly pryč.Prohledali jsme všechno,co mohl ocucat-jediné naco jsme přišli byla knížka od nestlé,taková ta gumová,která měla na několika místech smytou fialovou barvu.Matymu nic není,tak snad to bude vpohodě.

Hroši-krásń fotky,viděla jsem už na FB,malá je šikulka:-)

Kǎsi dáváme,ale Maty se stejně budí.Ale teď už 3noci spal ráno až do 8,i když s několika probuzeními-předtím se budil kolem 6.
mamula+3 117325
2.7.2012 22:55:51
Hezký večer všem. Tak nám začaly prázdniny a já mám všechny chlapy doma~:-D tati nek začal prázdniny rýmičkou,tak dneska polehával~:-D
Kluci mělI oba navysvědčení samé jedničky,tak jsme měli radost a hned v pátek jsme jeli do kina.Já teda s Matym prošla obchody a Ikeu~:-D
Včera jsme měli docela vítr,Matýsek byl dopoledne v ohrádce a cucal hračky,asi se mu proráží zoubek a on všechno jakoby vysává-najednou měl fialové sliny a pusinu,tak jsme ho vzali,on se děsně smál ,položila jsem ho na postel a chtěla se podívat do pusy ,ale jak polknul,fialové sliny byly pryč.Prohledali jsme všechno,co mohl ocucat-jediné naco jsme přišli byla knížka od nestlé,taková ta gumová,která měla na několika místech smytou fialovou barvu.Matymu nic není,tak snad to bude vpohodě.

Hroši-krásń fotky,viděla jsem už na FB,malá je šikulka:-)

Kǎsi dáváme,ale Maty se stejně budí.Ale teď už 3noci spal ráno až do 8,i když s několika probuzeními-předtím se budil kolem 6.
2.7.2012 15:46:00
toto je on

http://www.swimtrainer.cz/
2.7.2012 15:44:16
ahoj holky. No kruh..to bude horší..není to ten sedící, je to vlastně polokruh, ne úplně spojený kruh a má takovou nafukovací dolní část, na který mimi jakoby leží bříškem.. zkusím najit na netu.
ale asi neseženete, neb já ho mám z Chorvatska..tma ho hodně cizinci měli a tent ota mleže jen ta ktři dny bez zájmu stále na stejným místě ve dne v noci, tož jsem si ho vzala, že by se jednou mohl hodit :o))
Voda měla cca 24-26stupňů se mi zdá....
takže má oporu bříška a přitom volné nohy, kopala s něma, dělala moc hezky žabku a krásně si plavala... já tam byla taky, jsem uřízlá, nebyla tam sama, i když to tak vypadá, na Fb je víc fotek...

Náči, nám kaše taky nepomohla na hlad, porstě se to musí malej naučit..Ale u Hany vím, že se budila fakt jen hlady... ona na mě není takový závislák a dneska uvidíme, jdu na 19h na zumbu a bude hlídat a krmit tatínek :o) Kaši a UM snad zvládne nachystat a já se strašně moc těším!!!!

Dokonce jsme se smáli, že můj táta u bazénu nafukoval kruhy pro Em a neteř a hana, ja kto viděla, začla na něj koukat a foukat pusou taky :o))
habibisek 109166
2.7.2012 15:30:38
Ahojky holky,
tak tady bylo vedro do pátku, pak v noci bouřka jako blázen a už se dá dýchat. Je tu teď tak 23.
Muchni: Kiki mi to teď taky začala dělat, že chce všechno co jí Luky, kaši, přesnídávky ~t~
Náčenko: Kaše: dávám Lukymu od šestýho měsíce, mléčné. Ono tam je stejně mlíko max do 30%. Zatím mu všechny chutnají, Kiki jsem někdy dávala i nemléčný bez mlíka jen s vodou.
Já kaše, přesnídávky příkrmy, pleny atd kupuju v Německu, máme to blízko a je tam větší výběr, je to levnější a i kvalitnější.
Myslíte že bych mohla Lukymu namixovat čerstvé - nepřevařené - ovoce? (třešně, jahody, nektarinka, blumy) co mu dávám sežvejkané do pusy tak to mu jede. Jen z melouna mi hodil káču, tak to mu zatím dávat nebudu. K pití mu ředím šťávy ovocné kupované taky v Němec, nebo v DM nebo čajík.
Hroší: Luky už se taky cachtal v bazénku u známých, mají zastřešený bazen, takže přes 30 stupňů. Taky nejdřív řval jak tur ale pak si zvykl a líbilo se mu to. Kde se dá sehnat ten kruh co máš pro Hani?
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 6600  [Dalších 6230 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.