| Luca*- M+N | 21004 |
|
|
28.1.2012 15:44:13
Veru,já jen na co se máme připravit
, u nás zatím po stoličkách ani památka,ale rostou jim teď ty zoubky jeden za druhým a slyšela jsem,že špičáky lezou skoro jako poslední,takže nás teď u malé už stoličky čekají . |
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
27.1.2012 23:20:20
Luci, jo, pořád má ruce v puse, dudlík v puse, hračky v puse, knížky v puse...
Ale, že roste stolička jsem si nevšimla, až dneska. Je vylezlá na jedné straně, takže nás ještě krušné dny čekají. Někdy se rozpláče z ničeho nic, tak myslím, že to souvisí s tím, protože ona jinak nepláče vůbec. |
| Luca*- M+N | 21004 |
|
|
27.1.2012 21:16:29
Veru,tak to je Danička pěkná zubatka
. U nás se to taky už trochu hnulo,malej 5zubů a malá 7zubů,zatím to jsou jedničky a dvojky,takže stoličku nemají žádnou. A poznala jsi to na malé,že jí rostla stolička? |
| Katy77 | 104008 |
|
|
27.1.2012 14:22:22
Veru tak to gratulace, nám rostou taky zuby. Právě se klube třetí stolička a poslední dvojka, co nám chybí. No takže vylezlých máme 9 zubů a dva rostou. No ale je to děs. Nejhorší je, že si nenechá do pusy sáhnout, takže spíš jen když blbneme a řehtá se, tak to zběžně zkouknu...Jinak dneska jsme byli na kontrolních odběrech na imunologii a teď až do 21 února čekat na výsledky...ach jo.
|
| Čekanka + 2 | 11345 |
|
|
27.1.2012 12:20:16
Máme 9 zub (5 během 14 dní
) a je to podle mě poslední stolička vzadu nahoře! Dívala jsem se, kdy vyrostla synovi a bylo to, když měl skoro 3... Jak jste na tom se stoličkama vy?Teda nejedlíky moc lituju, já prý také opravdu nejedla nic, naši když o tom začnou vykládat, tak ještě teď vidím tu jejich hrůzu v očích , no ale přežila jsem, v 7 letech jsem měla 17 kg a mohla jít do školy . Danička naštěstí sní vše, co jí dám, teď už zvládá i chleba s lučinou na kostičky, tak mám radost. Doteď jsem musela vše mixovat. |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
25.1.2012 13:20:39
Neli kaši mi zase už jí, měli jsme období, kdy jí úplně odmítala, teda při ukládání zvracela, tak jsme kaši zkusili vysadit a počkat, až se situace zklidní no a asi po 14 dnech jsem jí zas začala dávat. Co ted byla nemocná, tak snědla tak 2 lžičky, ted zas postupně přidávám a včera snědla ze 100ml vody...ale taky to není úplně bez problémů, kaši zajídá plátkovým sýrem
...má prostě narvanou pusu kaší, myslím, že by jí ani snad nepolkla, ale jen ukážu sýr, kaši spolkne a narve si tam sýr a tak pořád dokola, než to sní...no je to fakt divný, ale jsem ráda, že aspon tak to do ní dostanu...Takže ted funguje sýr, jsem zvědavá, jak dlouho to půjde...už takhle reagovala na rajče a na kys. smetanu, ale to už jí moc netankuje...holky je to fakt práce![]() |
| donjamimonja | 107675 |
|
|
25.1.2012 6:37:37
Holky to budte rádi! Co já bych za to dala! Malá teda taky somruje jídlo ode mě, ale vezme si kousíček, někdy i spolkne, někdy hned vyplivne. Ted teda miluje sýr, tím zajídá všechno, ale jinak nemůžu říct, že by něco bylo její oblíbený jídlo. Tak ráda bych jí připravila něco, o čem vím, že má ráda...Snad to někdy přijde
![]() ![]() ![]() |
| Luca*- M+N | 21004 |
|
|
24.1.2012 21:35:35
Tak my se hlásíme k fakt velkým jedlíkům,děti toho sní víc než já ...a můžu říct,že mi to leze někdy pěkně na mozek,před nima si nemůžu nic vzít na jídlo,jinak sedí u mě a říkají mńam (no přesně jak píše Katy)....si říkám,že je za chvíli neuživíme,denně jsou to 2ks banánu,2ks jabka,2x přesnidávka,2x jogurt,na snídani chleba s něčím,oběd,na večeři pečivo s něčím a mezi tím sušenky,piškoty a další pochutiny (miluji ty Kindr řezy) a to nepočítám co sní ode mě...někdy nechápu kam to dávají,ale žádní tlouštíci nejsou
. Každej mi říká,ať jsem ráda,ale kolikrát je to opravdu až otravné,hlavně někde na návštěvách . |
| majdas | 95742 |
|
|
24.1.2012 21:00:52
Katy ano taky máme v okolí takové děti..jedlíci jsou fajn i když ono nic není dobře když se přehání a večné ňam může taky lézt na nerv. Jinak ne-někdy si dá ráno jen 2 lžičky Lipánka a pak celý den nejí nic..
někdy sní ráno jogurt a třeba i polívku a večer třeba kousek chleba ale ted má týden že prostě nejí nic. A mlíko nepije, páč to nikdy nepil at jsem se snažila vnuti sebevíc. Pije jen vodu s džusem. |
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1
Tříkrálový průvod PrahouPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.