| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 34978  [Dalších 34828 >>]
Molly. 74807
27.2.2016 8:18:30
Danův děda je na sladké, už léta mu kupujeme nějakou sadu mazacích čokolád, oplatků, marmelád...takové vitamínky na zimu :-)
Beremi 80377
26.2.2016 23:18:29
Cau, konecne se to tu probudilo, ze by jaro?
U nas uz se mesic potacime mezi ruznyma chorobickama. Rekla bych, ze zacatkem bylo Bertovo rocni ockovani. Nejake teploty, bliticka a vcera novy zub.... Tento tyden uz je ale dobrej. Zato Rosi ma nejakou chripku ci co. Od pondelka, teploty, kasel smrkani a pak i afty... vubec nejedla, skoro nepila. Tak jsem ji ve ctvrtek vzala k Dr. Nic nenasla. Ale na nasi Rosi je to jak kdyby to od ni potrebovala slyset. dneska uz je zase akcni az hruza. Porad chce neco tvorit a plnou pozornost. Diky vsem chorobam se sotva dostaneme ven, Rosi tu sama byt nemuze. Vzdy kdyz prijde ve 4h Eveli ze skoly, popadnu aspon mladyho nekam na nakupy. Tatinek jede pristi tyden do CR, tak shanim darky pro rodinu. Mimochodem, mate rychle napad na darek pro dedecka k 70tinam? Koupila jsem parfem a triko, ale chtela jsem neco originalnejsiho.~a~
Evus, jestli je asistentka jako ty, koupila bych nejakou sadu naradi~t~~t~~t~~t~
Molly ma odplinkovano? Dobry....~2~ Babickam hlidani naordinovat, u vas to jinak nepujde.
Blizko, taky me zajima, jak se dari v praci. Pozdravuj deticky.
Molly. 74807
26.2.2016 21:44:52
Jak že má předškolák umět opsat něco psacím??!!! Předškolák VŮBEC nemá dělat věci z písanky, ruka se jim uvolňuje jinak, než nácvikem psaní. Marja panno.
A myslím, že na chatu to budete mít podobně daleko, jako my loni k vám do začarovaného lesa :-) Chata je u Visalají, to je asi jakýsi kopec nebo co a vidíš, ještě jsem mamku neobeznámila s tím, že možná přijedete...Je to chata od ní z práce, tak zaprvé snad nám narychlo pak nezruší termín s tím, že tam budou mít nějakou konferenci a zadruhé se tam všeci musíte chovat, jako by to bylo ze skla :-)
Se školou to máš super, vždycky je lepší mít děcka pohromadě. Asistentce bych koupila flašku bílého, bonboniéru Geishu (ta je moc dobrá), nebo třeba nějaký koš klobásek, paštik...pokud není vegetarián, že jo. Prostě nějaký koš, kafe asi neurazí většinu lidí, s čajem je to ošemetné. A třeba Míšu nechat vyrobit nějaké decentní srdíčko s poděkováním. Žádný hrnek, svíčku a podobně. Když kytku, jsem pro orchidej v květináči :-)
EVUŠA (syn 13 a dcera 7 ) 11614
26.2.2016 18:27:38
Ahojky, tak jsme dnes byli s dětmi u psycholožky. Míša stále stejný podprůměr. Doporučen pedagogický asistent na druhý stupeň. Lucka kromě grafomotoriky je v pohodě, takže do školy půjde. Měla tam opsat psacím písmem tři slova, tak to nedala, prý by to měl předškolák umět~a~. No budem pilovat drafomotoriku. Chválila ji oproti loňsku, že se zlepšila v chování, soustředění apod.,tak jsem ráda:-)
Jinak Lucce vypadla dvojka dole, takže nemá tři zuby~7~ Říkám jí bezubka~t~

Beremi, Míša mění školu, protože ta jeho je jen do prvního stupně, tedy do 5té třídy. Na druhý stupeň bude chodit do Ledče nad Sázavou, takže ho už nebudu muset vozit do Hněvkovic. V Ledči dělám, takže vyhodím obě děti a jedu do práce:-)
Lucka bude chodit do jiné budovy než míša. Jedna budova školy je první stupeň a druhá druhý stupeň. Míšova nová asistentka je sympatická, zatím. Uvidíme v září jak si sednou. Starou asistentku obrečím~n~. To byl nadčlověk. Prostě máma od rodiny a chovala se k Míšovi jak k synovi, no i lépe. Chci jí na konci roku něco koupit a tím ji poděkovat za 5 let co se Míšovi ve škole věnovala, ale vůbec netuším co by ji potěšilo, z čeho by měla radost~a~ Neporadíte?? Je jí 47 let. Je to obyč ženská. Něco jako já. Takový půl chlapa~t~ Nenapadá vás něco?

Molly, tak to, že nejsi na to stavěná~t~~t~~t~
Neboj oni tě děti naučí~y~~y~~y~ A až bude Stellinka velká slečna, tak zvedne z gauče i tatínka, aby kulovnicí odháněl nápadníky od bytovky~t~~t~~t~
Já se na září moc netěším, protože budou obě děti školou povinné, ale zase se tolik nenajezdím, tak na to se těším. To mě připomíná. Kde je ta chata u vás Molly???
Asi se teda pojede k vám co? Blízka to k vám bude mít blíž než do České Lípy k Beremi. Ale pro mě a Beremi to bude masakr k Frýdku Místku nebo kde to je~7~
Byl by to fajn sraz předškoláků~z~
Termím 9.7. je pevný termín? Já jen, jestli si ho mám dát do kalendáře:-)
Molly, Stellinka je nějaká akční se mi zdá. Lucka se zklidňuje a u vás je to naopak~t~~z~
Tak jste bez plínek? Super, Zoe je šikulka~g~
Tak budete mít koukám velké stěhování. Tchánovcům to naplánujte a hotovo. Ono je to nenapadne~a~
Řeším Lucku a spaní. Stále spí s námi~7~ No a Míša ve všední den také~8~
Zkouším stále, že má spát ve svém pokojíčku a Míša taky,ale bez úspěchu~n~
No snad s námi nebude spát až do puberty~8~ Míšovi bude v dubnu 12~7~, tak ten už v pubertě skoro je~7~

Blízko, už jste zdrávy? My se zatím nějak držíme. Kašel a rýmu nepočítám. Co v práci??? Já jsem v nové práci moc spokojená. Kolegyně hlavní účetní super kamarádka. Je úplně stejná jako já v myšlenkách. Mluvíme stejně, máme stejné názory apod., takže se dost nasmějeme, když chceme říci ve stejný čas stejnou věc~t~. Máme nového kolegu skladníka a ten je taky pohodový, takže kolektiv 3 super lidi, kteří drží pospolu proti vedení~t~

Tak jdu hledat nějaké úkoly na grafomotoriku. Mějte se, pa pa pa



Molly. 74807
26.2.2016 12:23:50
Děvčátka moje, zas mám nějak málo času. Už mě to nebaví, chci někdy spát do desíti a pak celý den sedět na gauči a nudit se :-)
V neděli máme opožděnou a předčasnou oslavu narozenin a Stellina svátku, tak peču tentokrát i pro nás, ještěrka nám zbyla jedna jediná, jinak jsme jich prodali skoro 70 z loňské sezóny. Lítali jsme teď s kočkou na veterinu, celý týden každý den, jednou týdně mám školu, dvakrát týdně Stella kroužek, furt cosi. Já nejsem Evuša, já na tohle nejsem stavěná :-)
Zoe už chodí na nočník (psala jsem? Ani nevím), naučila se to během nádherných tří dnů, do týdně byla bez plínky i venku, teď po měsíci má suché plínky i při spaní, tak mám radost, že se mi daří.
Už se těším na jaro a léto, jestli nám ta chata vyjde, tak to bude super. A Blizko, klidně můžete přijet s klukama třeba vlakem do Ostravy, Dan by pro vás skočil, není problém, stejně bude potřebovat nakrmit ještěrky.
Jo a Stelle naskočilo Ř, ona je v tom vyslovování trochu zpomalená, ale kvalitu nahrazuje kvantitou. Ona prostě držku nezavře, jak je den dlouhý, když už nemá co říct, tak aspoň zpívá, když nezpívá, tak aspoň skáče, což velice ráda napodobuje Zoe.
A na léto plánujeme přehodit ložnici s dětským pokojem, současná ložnice je o trochu delší, než pokoj. Tak holky konečně budou spolu a nás čeká akce - jak za co nejméně peněz nakoupit co nejvíce věcí. My potřebujem postel a znovu matrace, holky nový koberec, oba pokoje vymalovat, psací stůl a židli, nějaké dekorace, ať to vypadá, jako u lidí...no netěším se. Ale třeba budou tcháni tak hodní a na týden si vezmou obě holky, abychom mohli stěhovat. To by mohli, že?

Tak páá.
blizka 104177
18.2.2016 20:58:00
Ahojte,
Evuš, to je dobré s tou nevýchovou tedy..:)
No s tím létem,já zatím nevím..a hlavně nevím jestli bych se sama vypravila autem:(..uvidíme..na mě se nijak nevažte..ale jsem ráda,že se sejdete-nebo sejdem.
Jinak u nás pokračujem zánětem v uchu u Matěje a Adam si zkouší,jaké je to chodit bez bratra do školky a jde to skoro bez protestů...prostě po jsem šli na ušní a dnech doma a jednom dnu ve školce jsme šli hned na ušní..alde naštěstí zatím jen kapky máme..uvidíme,snad to zvládnem bez antib.
Beremi 80377
17.2.2016 1:37:55
Proč Míša mění školu?
Beremi 80377
17.2.2016 1:37:13
Evus, naše je u české lípy a Molly tuším nejde tam u nich na severu.
No vidíš, jak Luci roste. Je vidět děti, že se dostala do správných rukou.
EVUŠA (syn 13 a dcera 7 ) 11614
16.2.2016 21:19:53
Ahojky, Beremi to bude fajn, že přijedete👍 Já se termínu přizpůsobím. Kde má chatu Molly a vy?
To bude setkání předškoláků:-) Teda Rosi už do školy chodí~z~
26.2. jde Lucka na psychologické vyšetření ohledně školy, tak uvidíme jestli jo nebo ne. Ale vidím to na ano. Je na ní vidêt jak se mění. Už není prdlouš jak bývala. Je rozumnější a rozumnêjší. Zkouším na ní tu nevýchovu. Je to pozitivní, akorát se musím naučit s ní jednat. Zítra jdeme s Míšou do nové školy. Nová škola, nová asistentka.
Beremi 80377
14.2.2016 16:53:35
Kdepak ste?
Vypadá to, že se ukážeme v ČR tohle léto. Zatím nevím přesně, ale trochu jsme si psaly s Molly, že by se dalo jet k ním na chatu, odhadují kolem 9.7. Co vy na to? A nebo na nasi chalupu, ale to by muselo být již někdy v půli června.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 34978  [Dalších 34828 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.