| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2010

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 34978  [Dalších 34858 >>]
Molly. 74807
13.5.2016 14:32:19
Jo a ještě - chata je v lese, signál přímo v chatě je bídný, v lese občas nějaký, tak půl kilometru od chaty se už dá i volat. O wi-fi tam neslyšeli a co si nenakoupíte v pátek před příjezdem, to už si nakoupíte zase až v neděli. Obchod je v nejbližší vesnici a to se bojím, že ne o víkendu.
Molly. 74807
12.5.2016 21:30:07
Holkýý,
plán je teda takový, že byste dorazily v pátek co nejdřív - nevím, jak pojedou vlaky. Mamka by vás ráda poznala, tak je hloupé, aby odjela domů v pět a vy přijely v půl šesté :-)
Nahoře jsou 4 pokoje, v každém jsou dvě postele, dají se přesunout, aby byly vedle sebe a vyspal se tam jeden dospělý a dvě děti. Dan bude spát dole na gauči, Beremi má zamluvenou postýlku, Eva s Luckou bez problémů, Blizce by mohla stačit manželská? Našla jsem tam loni nějakou nafukovací matraci, tak na té by se taky dalo, kdyby přijel ještě někdo navíc :-)

Jinak termín pro vás je teda pátek 8. července a vyhodím vás v neděli dopoledne, ať stihnem uklidit před novými zájezdníky :-)

Ráda bych věděla, co vaše děti nejí, nebo naopak bez čeho si nedovedou představit den. Obecně je tam chladněji, než v údolí, takže i kdyby bylo v Praze 40 ve stínu, radši sbalte i mikinu.

Klobásky různé grilovací a špekáčky jí všichni? Kromě grilu je tam i ohniště, děcka baví opékat. Obvykle ~t~
blizka 104177
11.5.2016 21:15:17
Taky si říkám:)..ne Beremi, my jsme v pohodě a máme se fajn:)
Jo..kdy má být ten sraz?..nějak jsem tomu datu nevěnovala náležitou pozornost..
Jak se tedy všichni máte hm?
Beremi 80377
11.5.2016 20:26:26
Kde jste všechny? Blízko, doufám, že už jste vsichni zdraví!
Beremi 80377
18.4.2016 0:33:14
Teda Blizko, to snad neni mozny? Proc se vsechno spatne musi u vas porad tak drzet? Co pak toho nebylo uz dost?! Chudacek Matysek, ten je teda statecny! Sam takhle v nemocnici. Sikovny kluk to je! Moc drzim palce aby uz bylo poradne jaro a vsechny nemoci vzalo s sebou. To leto urcite nejak vyjde. Tesime se, ze se vsechny zase sejdeme. Pristi rok asi CR z financnich duvodu uplne vynechame, tak at nepretrhneme nit naseho pratelstvi.... Moc se na vas vsechny tesime.
blizka 104177
15.4.2016 22:26:41
Ahojte holky:)..jsem se dlouho neukázala,já vím a kaju se:(:)...byli jsem taky pořád nějak nachcípaní,bud děcka,já,nebo babi..já se sebou na to nejsem zvyklá,já nemocná nebývám,ale toto podivného co pořád na mě lezlo,nezvykle..už jsem zuřila úplně..a babička ted ležela týden v nemocnici se zápalem plic nakonec se ukázalo...v pátek došla domů...děcka se taky nějak vylízalí,zdálo se..pořád rýmy,kašle..zánět v uchu,blinkačky..no a v pátek začal Matěj zas pokašlávat..ale po dlouhé době jsem šli ještě cvičit..a byl tam v pohodě,nezakašlal..v noci se to ale zhoršilo..no na noční kašle jsem zvyklá..dáme ditustat a je to ok..jenže dýchal dost blbě..tak nějak povrchně,zryhleně,celou noc jsme měli otevřené okno,moc nespali a ráno to nebylo lepší,tak jsem jela s ním na pohotovost..a nechali si ho tam..dali mu hned inhalovat ventolin a byl tam až do čtvrtka..mě to nejdřív úplně odrovnalo,nějak už toho bylo moc najednou..v hlavě mi plynulo..co s Adamem,jak vše skloubit..babi doma ležela..děda by zvládl Adama na pár hodin jo..Štěpánka směny v práci..no ale přežili jsme to..stejně jsem tam s ním nemohla být v nemocnici,neb nadstandart byl obsazený...tak to byl takový bobřík odvahy pro něj..a nakonec se mu ani nechtělo domů,..jezdila jsem tam za ním 2-3x denně,z práce a pak večer a sem tam śtěpánka zašla..tak máme novou zkušenost..měl prostě zůžené průdušky,prý to způsobí vir a zdeformuje je a ony pak se tak křečovitě stahují..jen doufám,že se to nebude opakovat.
jo jinak sleduju,jak tu domlouváte tu naši-vaši akci letní..a zatím se k tomu nijak nevyjadřuji,protože fakt nevím jestli dorazím....ale kdyby to jen trochu šlo,tak jo:),nějak bych to udělala..třeba vlakem dojela..nebo jedna duše dobrá,spřízněná, by nás tam třeba dovezla:)
Budte zdraví,,,dooprčič už téch chorob bylo dost a se sluníčkem se to doufám zlepší..
Molly. 74807
15.4.2016 20:13:18
Jistě že to bude mamánek! Je to benjamínek, má na to právo a tebe by mrzelo, kdyby to bylo jinak :-)
Rodinu zaúkolovat nemůžu - mamka je pořád v práci, tchýně si zlomila palec a stěžuje si, že nic neudělá, navíc chystají oslavu na příští víkend (60 oba), v červnu dovolená na Krétě či kde, teď si zas zamluvili nějaký prodloužený víkend. Už mě ty její vzlyky o tom "chci už být zdravá a v pořádku, abych mohla víc hlídat" začínají nudit.
A jinak Zoe taky už spí celou noc, ale my dva rozhodně ne. Ona totiž občas vykřikne něco jako "Ne, Stello, moje moje!" anebo včera "Bonbonek, posím posím!".
Beremi 80377
15.4.2016 15:29:37
Holky, rekord! Bertik prospal svou první noc. Od 8 večer do 6:30 ráno, kdy už jsem nervózně dělala rámus.
Na včerejšek to byla hrůza. Budil se snad 5* a ještě spal část noci s nama. Přes den byl totiž půl hodiny na hlídání v dětském koutku a pak si mě hlídal. Jinak si to neumím vysvětlit. Bude to mamanek jak vysitej.
Beremi 80377
14.4.2016 17:16:12
No ty si uzivas marodeni. Nemělo by u vás už být jaro, tudíž marodici sezóna pryč? Školu dozenes, ses hlavicka chytrá. Zaukolovala si hlídáním dětí rodinu?
Ta vase mladá se nezda. Takhle se u nás neodvaze ani puboska.
Molly. 74807
13.4.2016 13:45:21
Gratuluju k letenkám, už se na vás těším :-)
Já jsem teď byla po dlouhých pěti týdnech ve škole, nejdřív jsem dva týdny nemluvila, pak se to zlepšilo, ale nešla jsem tam, bo jsme měli jenom jeden a děsně nudný předmět. Pak jsem o víkendu chytla angínu, tak jsem nebyla počtvrté a pak jsem o víkendu opět chytla angínu, tak jsem nebyla popáté. Celkově jsem si teď za poslední dva týdny s krkem užila, nejdřív jsem měla jenom opuchlé mandle, dostala na to atb, ty nezabíraly, po 5 dnech braní mi mandle zbělaly, chytla jsem horečku, strašně unavená jsem byla, tak jsem vyrazila na ORL pohotovost (minulou neděli) a doktorka se zhrozila, že tak strašný krk a hlavně uzliny dlouho neviděla a jestli to nebude mononukleóza. No než přišly za týden výsledky krve, tak jsem se vyléčila, takže monču nemám, ale za to mám děsný skluz ve škole, nestíhám, dortů se mi teď plno nakupilo...tohle zkouškové se tváří mnohem hůř, než to minulé, tak jsem trochu naštvaná. Já mám radši, když tu školu zvládám levou zadní a ne když nespím, datluju do počítače nějaké nesmysly do dvou do rána a dopoledne usínám při pečení dortu. Nehledě na fakt, že Zoe by ráda nějakou péči. Třeba.
V pondělí jsme byly se Stellou na Předskokánku, to je akce z jejich budoucí školy. První setkání bylo i s rodiči, na další tři si budou brát děcka přímo ze školek. Aby poznali spolužáky a učitelky.
A jinak je naše slečna pěkná rajda! Oznámila mi, že když něco chce, třeba půjčit kostky od kluků, tak za nima zajde a řekne, že jim dá pusu, když jí to půjčí. A oni souhlasí. Nebo jí nosí kytky a ona jim za to dá kytky. A Vojta, její hoch už od tří let, už před náma venku dvakrát přišel a zeptal se "Stello, dáme si pusu?" Prostě natvrdo, nepáral se s tím, rodič nerodič.
Já jsem s pusinkama začínala až v první třídě. Ten pokrok jde strašně kupředu! ~t~
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 34978  [Dalších 34858 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.