| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2009

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 45132  [Dalších 45082 >>]
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
5.6.2015 12:43:47
čauki holky, já bych pro srazík byla, ale bohužel se stěhuju, takže finančně to nedám, budu ráda, když dáme tu domluvenou dovolenou.

Jinak byli jsme včera na tom vyšetření a hyperaktivní je, ale intelektem odpovídá. Pro odklad Dr. byla. Tak mne to trochu uklidnilo. Prostě mám doma éro. :-)
nellys + 3 84720
3.6.2015 8:27:44
Ahojte,
Mishulko, malinká si to teda chudinka vybírá. U nás musím zaťukat, že teď dobrý, snad to tak přes léto vydrží, i když teda malá měla v noci teplotu, ale to přičítám spíš k zubům.
Miri, my bysme určo byli pro nějaký sraz, teda pokud najdem nějaký společný termín ~j~ My jedem od 10.7 na týden ke kamarádce do Beskyd, pak jedou kluci na týden k babičce do Bratislavy a pak jedem poslední týden v srpnu do Jeseníků, mezitím máme volno~t~

Jinak chodím do práce, ne teda každý den, ale tak 2 -3 v týdnu, podle toho jak je potřeba, zase do westernového městečka, Malou si beru s sebou, mám ji v šátku a jsme spokojení všichni, dnes jsem měla jít taky, ale hold to holky budou muset zvládnout beze mě.

Malinká je pořád zlatíčko, už nějakou dobu se přetáčí ze zad na břicho i zpátky a i přes počáteční odpor k příkrmům docela dobře jí.

Omlouvám se za román,trochu jsem se rozjela ~:-D
Miri+L&M&K 53516
2.6.2015 11:44:38
Mishulo, chuděra takových nemocí. Tak snad bude přes léto už dobře a vytvoří si nějakou imunitu. ~;(( Já zaklepu, u nás docela dobrý. Před měsícem jsme měli všichni kašel, ale nyní už dobrý. Snad na dlouho.
Pájo, kdy tam jdete nebo už jste tam byli?
Psala mi Madesa a ptala se, jestli neplánujeme nějaký sraz. Nenašli byste tam nějaký volný víkend, že bychom se sešli? My tedy máme docela prázdniny plný, ale třeba bychom se někde trefili. Kluci mají druhý týden v červenci příměstský tábor, o víkendu pak jede Marťa na dva týdny na tábor, potom do pátku doma. To jedeme ke tchánům na víkend a pokračujeme na týden do Krkonoš. Jen se vrátíme, frčí na týden na soustředění a poslední víkend relax doma. Ostatní volna budeme trávit na chatě. Těch peněz co to všechno stojí...no nyní se máme co ohánět, abychom si na to vydělali :-)
Mishula 130062
27.5.2015 16:43:09
Ahoj..
U nás z nemoci do nemoci, maličká je pořád na hromadě, po zánětu středního ucha měla teď angínu. Takže další antibiotika ~Rv Ještě ke všemu špatně zvolené, bez výtěru, crp, prostě nic, jí to hned nasadili a až později se zjistilo, že to není klasická angína bakteriálního původu, ale rozebraná atb už musela doužívat, tak jsem byla naštvaná ~Rv Ale krček už je ok, už doznívá jen rýma.
Velká je od pondělí na škole v přírodě, myslím na ni kudy chodím, počasí zrovna nic extra a to jeli do Krkonoš. Ale zítra už se vrací, tak snad to neodmarodí taky.
Dovolenou jsme plánovali už letos k moři, ale ve chvíli, kdy jsem já seděla doma u kávičky a katalogu cestovky, tatínek naboural auto tak, že veškeré peníze na dovču spolkla naše Oktávka. Ale naštěstí se jim nic nestalo (vezl Anetku na trénink) a ještě můžeme být rádi, že to šlo opravit za docela rozumný peníz, v autorizovaným servise nám řekli 80 000, jiný mechanik 30 000, až známý to udělal mnohem levněji. Málem už jsme zvažovali prodej vraku. No jsme nakonec rádi, na nové nemáme a zadlužovat se nám nechtělo. Čili dovča bude po ČR, určitě na chajdě u dědečka plus týden máme v plánu na Mácháči. Hrady, zámky, zoo, výlety.
Toliko od nás, jdu se chystat do práce. Zítra jsem si teda vzala volno, když se vrací Anetka, určitě bude plná dojmů a bude chtít vyprávět, chci si ji užít a ne ji vidět hodinu a odjet. A mimo to jsem už tak dost unavená, takže dnes tento týden naposledy ~2~
Pája (Vojtíšek 09+Honza11) 83902
27.5.2015 13:40:46
Hojki holky, jakpak se máte a co chystáte na prázdniny?

My jdem příští týdenk té dětské psychiatričce, tak jsem zvědavá, jestli je vojtík ADHD nebo není. :-) A mám z toho celkem strach. No uvidíme.
Miri+L&M&K 53516
13.5.2015 23:20:19
Kapradino, u mě klasika. Než jsme vyrazily, tak jsem si čistila tepláky opatlaný od Kačky, ještě to byly chatový, krátký. Sepla jsem si vlasy, ještě jsem si říkala, že vypadám jak šmudla. Vlasy jsem zvyklá mýt obden, ale na chatě to moc řešit nejde, ohřívat vodu apod. jsem trochu lenivá ~j~ Říkala jsem si, že stejně nikoho známýho nepotkám...a bum. No já si nebyla jistá, jestli jsi to ty, tak bych tě asi jinak neoslovila. Holky mě přesvědčily, že ano ~;)
Jinak se ti nedivím, asi by mě nepoznal nikdo z únorčat. Mám to teď hodně do blond(melír) a měla jsem vlasy fakt pod uši. Nyní po dvou měsících to jde jakž takž do pidiculíku. Kdo mě neviděl půl roku, tak mě klidně přehlédne a nepozdraví ~t~, natož někdo, kdo mě neviděl pár let~t~
nellys + 3 84720
13.5.2015 19:14:49
Paji,jasne,ze muzou jezdit i vpredu,vsak jsi videla,ze tak jezdime,kdyz jsme byli u vas. jenze toho mista mezi tema sedackama je fakt malo uz ted,takze az bude mit ninka vetsi sedacku tak se tam sice vejdu,ale rozhodne tak nezvladnu delsi trasu
Kapradina 34186
13.5.2015 18:47:20
Miri,
jsem moc ráda, že jsi mě oslovila! Já bych tě totiž nepoznala - pamatuju si tě s tmavší barvou vlasů ... Proč by ses jinak bála mě oslovit? ~;) Miri totiž řekla holkám a mě "ahoj" a já na ní koukala a v hlavě mi šrotovalo "tuhle paní mám asi tedy znát, když nás zdraví" a odpověděla jsem ji "dobrý den" ~t~ až když se připomněla, tak mi to seplo. ~;)

Holky, potkaly jsme se v našem místním "supermarketu" - my jely s holkama z oslavy narozenin u neteře, kde spaly a měla jsem si je tam vyzvednout. Holky skoro celou noc proklábosily a ráno pak taky vstávaly brzy, ak už byly v ty čtyři odpoledne docela unavené ... a já pracovala na zahradě a pak jsem jen sedla do auta a jela rychle pro holky do vedlejší vesnice. S Miri jsme se potkaly všichni pěkně v teplákách. ~;) Není nad pohodlný víkendový oděv. ~t~ Holky jsem lákala na nanuka, aby se trochu probraly a já kupovala pečivo, které nějak rychle při prodlouženém víkendu mizelo.
Miri+L&M&K 53516
12.5.2015 14:33:59
A ještě se musím pochlubit, potkali jsme se náhodně s Kapradinou a tak jsem viděla její holky...to jsou už slečny tedy. Ale nebýt holek a toho kde jsme se potkali, tak bych se jí neodvážila oslovit ~t~. Jsme se viděli hooodně dávno.
Miri+L&M&K 53516
12.5.2015 14:31:19
Nellys, to je fakt, tam je nenacpeš. A je jasný, že rekonstrukce všechno spolkne. Nám teď stojí veškeré práce na zahradě s chatou. Ale být se tam dá, tak to nijak neřešíme. A bydlením by to bylo horší.
No my si na něj šetřili od té doby, co se narodil Luky a padlo na to i vrácení daní letošní, co jsem byla na RD loni, tak vraceli celou částku i na mě. Se tu zase nechci rozepisovat konkrétně, kdo ví kdo to tu čte.
Ano dá se sedět i vepředu, ale toho místa mezi zadními sedačkami je tak málo...o tom, že se má člověk připoutat ani nemluvim. Marťa si musel vždy vysunout sedačku ven, připoutat se a někdo ho musel zasunout do auta a přimáčknout, aby se dali dveře zavřít. Jelikož k nám ještě jezdí manželovo dcera minimálně na víkend v měsíci, tak jsme byli pak i omezený tím, že jsme nemohli nikam jet. Je nás s ní šest. Ještě loni jsme si říkali, že nám bude stačit pětimístné, nějaký VW Touran, Renalt Kangoo, Fiat Doblo apod. Že už k nám třeba nebude chtít tolik jezdit, protože z ní už je slečna...bude chtít být s kamarádkami apod. Ale ona k nám jezdí pořád ráda :-) Teď si ještě užívá Kačku. Asi jak jiné sourozence nemá a asi ani mít nebude.
Jinak Madesa má VW Touran a tam se krásně tři sedačky vedle sebe vejdou. A cena asi nebude tak vysoká jako Sharan a Galaxy. To samé má Opel Zafira. Jinak já jsem chtěla Fiat Doblo, jsou vysoký a mají velký kufr. Ale nikoho s ním neznám, že bych porovnala, jak se tam vejdou tři sedačky vedle sebe.
A cenově jsem chtěla kolem 100tisíc...což máme nakonec samozřejmě dražší.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 45132  [Dalších 45082 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.