Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
ver | 77409 |
Pekny vecer6.10.2008 21:53:49
Tak je zase chlapska koupaci jizda a ja mam chvilku.
dnes se Tonik prekulil z briska na zada. Myslela jsem, ze je to nahoda, ale opakoval to jeste nekolikrat. Teda on mi brzy utece. Snad se bude i vracet a ja budu mit sanci ho objimat. Na brisku mi maly nespi. Spi hlavne na boku, na zadech sebou moc cuka. |
Paradox | 15600 |
Re: Ahoj6.10.2008 21:18:14
Hezký večer!
Kukám, jak hezky tady řešíte bříško. Já malou na dávám spát na záda, protože si hlavičku vždycky točí na jeden nebo na druhý bok. A má ji krásnou. Nějaké pasení koníků nehrozí, pokud si dám na bříško, tak jen zobe do podložky. A nakonec si ji stejně otočí na bok. Dnes jsme spali na posteli ve čtyřech. Petrušce něco bzučelo v pokojíčku, tak přišla za námi. |
Gábina75+Kubík a Filípek 08/08 | 36770 |
Re: Ahoj6.10.2008 18:29:25
JInak monitory mam Nanny, a jsem s nima moc spokojena. V porodnici meli Baby sense, a taky byly dobry. Na brisko v porodnici mimca pokladali bezne, a i ty, co na monitorech nebyli, ale zalezelo na sestricce, jak ktera - nektera davala na zada, a jine zase pokladali ma brisko.
|
Gábina75+Kubík a Filípek 08/08 | 36770 |
Re: Ahoj6.10.2008 18:25:44
Ahoj holky, nestiham moc psat, jen sem tam nekdy doctu, ale uz nemam kdy reagovat. Klukum se stale jeste neustalil rezim ( jak nekdo rika ze po sestinedeli je to lepsi ), pres den hodne malo spi, spis si daji jen par " slofiku " tak max. na pul hodinku, a jinak jsou vzhuru. vyzaduji pozornost, nevydrzi sami, hlavne teda Filipek, Kubicek uz chvili vydrzi koukat na hrazdicku na hracky atd..
Vcera oba trapilo brisko, asi jsem neco snedla, nevim :-( Meli zacpu a zarazeny prdiky, tak pres den nespali vubec, a v noci usnuli az kolem pulnoci. Ale musim zatukat, ze co davam ty probioticke kapicky, tak na boleni briska teemr netrpi, uz fakt temer nevime co je kolika a boleni, uz uzivame treti baleni, a jeste jim urcite dalsi koupim, i kdyz teda ta cena je zavratna, jedny skoro za 700 Kc :-( ale pro kluky vsechno, hlavne ze jim to pomaha. JInak Filipek se mi predevcirem osypal, mel na tele i na obliceji vyrazku - cervena mista a v tom pupinky- bylo to cele takove " hrube ". Uz jsem myslela ze denska pujdem k doktorce, ale uz je to pryc. JInak jsme byli dnes na kyclich a na kontrole jizvy po ockovani, tak oboje ok, jak kycle, tak rekace na ockovani, tak jsem rada. Ve stredu jedeme s klukama na 3 dny na ryby, tak snad to tam vsichni ve zdravi prezijeme, he he. Jo a zitra jedeme do Prahy do toho metabolickeho centra, v noci budu od obou sbirat moc, chteji teda ranni, ale to technicky asi neni moc mozne, kdyz mimco cura prubezne porad, tak zacnu nekdy tak ve 2 hodiny v noci, a zitra je budou " zkoumat ", a asi brat krev, jak nas v porodnici strasili u obou tou metabolickou poruchou. Tak drzte palecky . |
agatha2 | 74661 |
Re: Ahoj6.10.2008 17:54:02
Deno, abych totiž pravdu řekla, tak my máme hned dva - takoví jsme magoři, resp. Zdeněk ( a to původně tvrdil, že je to zbytečnost, ale když si přečetl o SIDS, tak změnil názor )- v koši máme Nanny a v pokojíčku v postýlce máme Baby sense...., v postlýlce malá zatím nespí, jen přes den jí tam dávám, ať může čučet na kolotoč a když to Z. zjistil, tak druhý den přišel z práce s dalším monitorem...jsem myslela, že mě klepne...ale zase je to hezkém, že se tak stará...s oběma jsem amximálnš spokojená, více je mi ale sympatický ten Baby sense, ale to je možná tím, že jsme ho měli v porodce a zvykla jsem si na něj dříve než na Nanny....
Dokonce si pamatuji, že i v porodce nám několikrát opakovali, že pokud chceme dávat mimi spát na bříško, tak jedině na monitor.... Jinak na ko na gyndě vše ok, a poprvé za 15 let, co tam chodím, jsem byla hotová za 20 min |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj6.10.2008 14:07:23
Meegy já v noci na břicho taky nepokládám,ale to zatím ani není třeba.
|
Staronová.luc | 34895 |
Re: Ahoj6.10.2008 13:55:58
Denuš mám monitor. Tenhle: http://www.angelcare.cz/
Na bříško ho dávám, ale jen přes den, na noc jsem si zatím netroufla, resp. P. se bojí a nedovolí to. Joo, přestože máme monitor, tak to nedovolí. Přes den tu velím já Jednou teda v noci na bříšku spal a spal v kuse 6!! hodin. Tatínek to nezaregistroval, jinak by ho šel otočit. Jdeme na procházku a na nákup. Moje mamina už odešla , užívá si malého jako žádné jiné vnouče před tím, protože už je v důchodu a má na něj čas a je fakt, že to s Vojtíškem umí a on na ní může oči nechat, dnes se na ní řehtal až se zajíkal, to ani na mě se tak nesměje. Ale je tu pěkná zima a velkej vítr, brr, vůbec se mi nechce ven, ale musíííím. |
Sengam | 24288 |
Re: Ahoj6.10.2008 13:25:03
Tak mamka šla vozit malého a já jdu pracovat.
Meegy a jaký máš monitor?A pokládáš teda na bříško?Nebo jen když jste sami bez taťky? A Vojtíšek je hodňoučký, že maminku další noc netrápil |
Staronová.luc | 34895 |
Re: Ahoj6.10.2008 12:20:17
Ahoj
Dnes jsem se docela vyspala, prcek mi vynahradil tu včerejší noc. Večer se kojil ve 20,30, pak ve 3 a v sedm, ještě jsem oba usnuli a v 10 nás vzbudila moje mamina. Teď spí zas. Ovšem v noci mě teklo mlíko tak, že musím převlíct prostěradlo Denuš, já bych ten monitor dechu na tvém místě rozhodně koupila. Budeš klidnější (já jsem) a potom ho zase prodáš, o nic nejde. Pravda je, že na děti jsem ho neměla, tenkrát to nebylo, ale v noci jsem se budila a chodila poslouchat, jestli dýchají. Kámošky kamarádce zemřel chlapeček ve spaní před lety. Nic neslyšela, nic jí neprobudilo. Nechci sem psát takové hrůzy, ale stalo se... Taky musím na gyndu po šestinedělí. Potkala jsem gyndařku, když jsem byla na prochajdě a tak řikala, ať přijdu i s malym, že mi hned vezmou a sestřička pohlídá. No nevim, ženský v čekárně mi sežerou zaživa. Ale musim, jednak mám pocit, že mám mykozu a za druhé potřebuju napsat antikoncepci. Jdu uklízet. |
wall123+Jiřík8/08 | 73574 |
Re: Ahoj6.10.2008 11:58:49
Deni, ještě má v pravé ruce usínáčka. fotku nemám. jdu odložit prdolku.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.