Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
anedz+2/08+2/11 | 87118 |
![]() |
Re: Zdravím4.10.2008 10:38:27
Hataiko, jak masíruješ dásničky? Používáš nějaký ten gel?
Tino, co dnešní noc? U nás zase nic moc, junior zkončil zase u nás, asi budu mít jednu postýlku na prodej ![]() |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 15:57:18
No my máme dneska nějakou krizi.Malej je tak nespokojenej,to ještě snad tak nebyl.
![]() ![]() ![]() Zdravím a přeju krásný víkend. ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 13:23:58
Anedz, tak to jsi mě uklidnila, že v tom nejsme sami
![]() ![]() |
Bonie+2 | 28460 |
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 13:22:39
No já třeba malé rospouštím do ovoce burizonky takový ty bez příchuti a jí to strašně chutná tak možná trošku ovoce, třeba banánu a ty burýky. Štěpkovi sem pak pozdeji přidávala i kornflejky a taky se olizoval až za ušima.
|
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 11:00:08
Tino, tak ten scénař je jak když jste to okoukali u nás
![]() ![]() Moje nemoc už je jakž takž, teď frčíme k našim, tam bude alespoň chvilku mamka hlídat, tak si lehnu ![]() Tak holky, kdybych se sem už nedostala, tak hezký víkend ![]() |
TaJ | 81121 |
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 10:32:05
Ahojky, taky všechny zdravím při pátku
![]() BONIE - díky za radu, něco vyzkouším, ten jogurt určitě, akorát tipuju, že samotný mu asi moc chutnat nebude :-( takže mu tam asi budu muset něco přidat, co by se tak dalo kromě ovoce ještě použít? ANEDZ - tak co, už je ti líp? My jsme teda dneska měli dost příšernou noc - od osmi do půlnoci spal v pohodě, ale potom, zrovna když jsem si šla lehnout, tak začal strašně brečet - nejdřív ze spaní a pak ho to vzbudilo, no nosila jsem ho tu víc než hodinu, nezabíralo vůbec nic - dudlík, napít, houpat, chovat...prostě řval a řval - asi po hodině se trochu uklidnil, tak jsem se s ním natáhla dole v obýváku na pohovku a nakonec jsme tak i usnuli - ale před čtvrtou ráno, když vstával manžel, tak už se zase s řevem vzbudil, tak jsem mu dala mlíko, usnul a spal do půl osmý, ale i pak byl strašně protivnej...teďka naštěstí usnul venku v kočáru, tak doufám, že mu to aspoň hoďku vydrží, jsem úplně hotová :-( Jen teď přemýšlím, jestli už mu konečně leze nějaký ten zub a nebo jestli ho bolelo bříško po té rýžové kaši včera - ale měl jí už kolem půl šestý, tak nevím...přitahoval nožky k bříšku, kroutil se, ale taky si šmejdil rukou pořád v puse - tak fakt nevím, co z toho to bylo.... |
![]() |
Re: Zdravím3.10.2008 9:40:25
Tak s třemi dětmi to chápu, že jídlománie nemá u tebe šanci. Já s jedním dítětem, sice s dost vedlejšíma aktivitama prostě trpím, nejdříve papám a pak dřu při sportu
![]() Zuby jsou mrchy, celý život, nejdříve rostou a bolej, pak se kazej a bolej, pak padaj a bolej. Tak držím palce, ať je to ok. S recepty jsem na tom mizerně, jen si pamatuju, že mamka jablka čistila, krouhala a pak zavařovala, pak byli super na všechno, štrůdl, zemlbába, buchta, pyré... Jé, já bych si dala štrůdl ![]() |
hataika/97,02,08/ | 65090 |
![]() |
Zdravím3.10.2008 9:33:01
Holky zdravím a přidávám se ještě k té úchylce na nošení.Máme manducu,na šátek jsem levá,ale manduca se nám osvědčila jak na dovolené/hory,voda,.../tak normálně ve městě.
![]() No jídlománie u mně taky je,ale díky kolotoči kolem tří dětí a ještě řady mých vymyšlených akcí to nemá až tak tragické následky.Já vždy měla spíš opačný problém,potřebovala jsem přibrat a při nemoci jsem hrozně rychle hubla ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak jsem dorazila od zubařky,týden jsem přemlouvala zub aby přestal bolet a dnes jsem tam přece jenom musela ![]() Krásný den.A taky uvítám nějaké receptíky pro prťousky.Já vařím přesnídávky,polévky a zavařuju směs maso zelenina.Příští týden mi dorazí hodně jablíček,tak jestli máte tipy,tak sem s nima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Re: A ještě pro Bonnie....3.10.2008 9:28:59
Nazdárek při pátku
![]() ![]() Jsem taková "konzumní" matka ![]() |
Bonie+2 | 28460 |
![]() |
Re: A ještě pro Bonnie....3.10.2008 7:30:40
JO a jogurt pokus máte nutrilon tak si myslím, že můžeš klidně dát,ílí a nejlépe ale určitě bílý a nejlépe holandii. Skus lžičku dvě a počkej do druhého dne, když to projde hurá na něj
![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.