Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:34:48
Kačko taaak nádherný taky plánujem fotografa snad už konečně!!!!!!
|
KackaMik+8/05+1/08+6/16 | 21921 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:32:04
ahojky holky
jo, přiznávám se, je to naše Ani Tak jsem zjistila, že jsme hrozně průhlední, příště ju budu muset eště nějak spešl zamaskovat, aby jste nás nepoznali Ale pozor, toto není můj výtvor, to jsme byli u fotografky Zas tak dobrá v práci s fotkama nejsu, to opravdu ne, i když mě to hrozně baví, ale zas takový machr fakt ne........ ještě Vám ukážu další fotečky trošku retro sestřičky my 4 |
hajaja2 | 65408 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:27:09
jj Petru, Jenda je taky pekný číslo :o) ale za ručičky ho to ještě moc nebere.. radši šmajdá sám... no u nás je problém, že jsme v pronájmu, kterej byl už komplet zařízenej, takže s tím nic nenadělám, ale budem kupovat byt a v únoru se stěhovat, už ted mám hrůzu,ale zas budem ve svým...
Věru on je roztomilej šibal pořád, nejvíc mě dostává ten jeho úsměv :o) no jen s tím spinkáním... ted tu sedel na zemi prihovaný tríco a puncosky a delal vzorne paci paci, až mu dlaně opravdu tleskaly o sebe a smál se - no to bych skoro bulela stestím, že ho mám :o) |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:23:41
Kozajdi asi to udělám jak píše já jsem střevo a ikdyž mi tu myslím KLOKA písla ten prográmek tak jsem se vtom nevyznala a manža docela taky néééé!!!!a jestli píšeš že je to jednoduchý tak to zkusím...blíží se vánoce a my jsem si řekli že letos už končíme že máme všichni už svou rodinu tak už jenom babičkám pořídíme fotečku
|
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:21:31
Hajaji takový stúl jsme měli taky a musela jsem ho vyměnit za kulatý ale stejnak už se nebouchá o rohy ale špatně se chytí a hup je dole zrovinka v sobotu měla pořád padací den to pořád padala na hlavinku !!!Já už sní chodím za ruce a ta tak metelí a jakou má radost je to čísloa HOnzík je to samý coo???
|
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 | 48822 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:20:09
Holky, ještě na Fotolabu mají ke stažení program a dá sem tam udělat taková knížečka (myslím min. 24 stran) s fotkama. Vytvoříte si to sami a není to náročný.. a chtěj za to kolem 200,-. Já už to dělala asi 3x a vždy v půlce mi zamrz počítač.. No, to bylo nadávek, to sme měli doma celou farmu..;-) Ale je to taky hezký dárek..
|
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:17:47
Jo Bochi a dávala jsem jí víc banánu než tý kaše a postupně ten banán odstavuji!
Dávám jí UM Lactum +kaši od haméé rýžová nemléčná +banán a jde to zkus to!!!! Jinak včra tu byla tchýně a dost mě překvapila ,jak písala Hajaja u nás se nikdo nepředhání v kupování do ted MIU nic nedostala a to je to jejich první vnoučátko..a koupila jí panenku ,hračku plyšovou do vody jako i žíńka a dokonce i hraje,míček plyšový to je ted MIi nej..hračka míčkya pak přesnídávky a piškotky a mě pop čok hmm jsem si dala na nervíky!!!! |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:13:33
Ahojky!!!
Tak dnešní noc opět divná takže chamomila nějak dneska nezabrala a jak píšeš Hajaji u nás stejný SAMOOBSLUHA to už je k nevydržení!!!Já už dneska si řekla že končím s kojením ale já si myslím že ona bude dudat ikdyž tam nic nebude je to hold už asi závislačka,v noci se kroutí točí kolem dokola a pořád si dudne a spí za hodinku dudne a spí a tak to je do nekonečna!!! Bochi zkus stou kaší jako já a tím mlíčkem taky mi to nechtěla čuchla ke kaši a k cizímu mlíčku a zaboha nééé anéé a ted už tomu přišla asi na chut a papá,,,,prostě jsem jí při jídle hrála a stále haraji ale už mí´%n divadýlko s hračkama teda spíš tatka a pustím jí televizi BEBE a ona bezmyšlenkovitě otevírá pusinu pak začne odmítat tak musím upoutat pozornost a už papá mnoooohem lííp!!!! SONI ty jsi statečná a drž se |
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 10:05:53
Ahojky, tak to já se zase přiznám, že Aničku od Kačky jsem poznala hned ... jojo, byl by to výbornej dárek, tyhle fotky - taky o tom pouvažuju... holky dávaly jste sem nějaký odkaz na návod, jak to udělat... existuje něco takovýho???? Jestli ano, tak to sem prosím hoďte... díky
Soni, taky mi to na ORL dělali, ale jen jednou a hned mi to ulevilo a protože to umrtvěj, tak se to dalo vydržet - držím palečky, ať je brzy líp!!!! Hajaji, malej je teda teď trapič, ale asi to bude zoubkama... a pak se to zlepší!!! Ale já si ho stejně pořád vybavuju, jako společenskýho šibala - je to frajer! Moc se mi líbil!!! |
Kloka + 3 | 63919 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 9:55:56
PETÍNKU, s tou tvou divoškou si asi užiješ...poradit nedovedu, ale jak někdo radil spacáček, mpc nevěřím, že to pomůže. Norbík se sice zatím jen plazí, ale spacák mu v tom ano trochu nebrání...oni jsou prostě šikovný. A co Adélka v tý postýlce dělá? Křičí, nebo by tam i mohla ve stoje zůstat? Nemůžeš jí prostě nechat, ať se ustojí k spánku?
KOZAJDI, s pindíkem nám taky Dr. říkala, ať opatrně stahujem ve vaně a zatím to nejde vůbec. Ale názory na to jsou hodně různý a většinou jsem našla, že do roka radši nesahat. Tak to zkoušim hodně jemně a v 10m se zas doktorky přeptám. MUFFY a VŠICHNI,přebalování je u nás taky boj - dokládá foto v albíčku . Ale kupodivu se to za poslední asi týden dost zlepšilo, zdá se mi, že Norbík začíná chápat zákaz otáčení...pravda, občas mu ho dávám VELMI zřetelně najevo. A taky se dalekomíň otáčí při přebalování manželovi...má asi už teď větší autoritu...Jinak jediná možnost -nějak zabavit a zaměstnat na zádíčkách, unás fungují tuby s krémama - do každý ručičky jednu a mám asi 2 vteřiny klid A zavazovačky fakt nehrozí. Já teď normálně už neužívám vůbec nic jinýho než bambusky. BL na den, TB na noc a hotovo. Jen když je největší krize a nestihne mi uschnout prádlo, tak mám pár jistotním popolin. Dnes čekám ty zelený a tím už definitivně nebudu nikdy nic jinýho potřebovat. Jsem strašně zkostnatělá látkařka Doufám, že s tím velikostně vydržíme až do konce a už nebudu muset nic nového hledat a nijak to řešit. SONI, teda, takový trápení! Tak se drž a ať už je to aspoň přednaposledy...Jsi statečná! KAČKO, to musí být Anička - protože Domča to není a nikdo jiný tu neumí taková kouzla s fotkama . Je to moc krásný! HAJAJO, jestli ti ještě nikdo neopdověděl, tak ten program se jmenuje GIMP a všechno o něm najdeš na baby-cafe.cz v kategorii Scrapbook |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.