| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 48437  [Dalších 48347 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????

6.10.2008 10:34:48
Kačko taaak nádherný taky plánujem fotografa snad už konečně!!!!!!
KackaMik+8/05+1/08+6/16 21921

6.10.2008 10:32:04
ahojky holky :-)

jo, přiznávám se, je to naše Ani R^ Tak jsem zjistila, že jsme hrozně průhlední, příště ju budu muset eště nějak spešl zamaskovat, aby jste nás nepoznali ~j~
Ale pozor, toto není můj výtvor, to jsme byli u fotografky ~:-D Zas tak dobrá v práci s fotkama nejsu, to opravdu ne, i když mě to hrozně baví, ale zas takový machr fakt ne........
ještě Vám ukážu další fotečky :-)

trošku retro

sestřičky

my 4

hajaja2 65408

6.10.2008 10:27:09
jj Petru, Jenda je taky pekný číslo :o) ale za ručičky ho to ještě moc nebere.. radši šmajdá sám... no u nás je problém, že jsme v pronájmu, kterej byl už komplet zařízenej, takže s tím nic nenadělám, ale budem kupovat byt a v únoru se stěhovat, už ted mám hrůzu,ale zas budem ve svým...

Věru on je roztomilej šibal pořád, nejvíc mě dostává ten jeho úsměv :o) no jen s tím spinkáním... ted tu sedel na zemi prihovaný tríco a puncosky a delal vzorne paci paci, až mu dlaně opravdu tleskaly o sebe a smál se - no to bych skoro bulela stestím, že ho mám :o)

6.10.2008 10:23:41
Kozajdi asi to udělám jak píše já jsem střevo a ikdyž mi tu myslím KLOKA písla ten prográmek tak jsem se vtom nevyznala a manža docela taky néééé!!!!a jestli píšeš že je to jednoduchý tak to zkusím...blíží se vánoce a my jsem si řekli že letos už končíme že máme všichni už svou rodinu tak už jenom babičkám pořídíme fotečku

6.10.2008 10:21:31
Hajaji takový stúl jsme měli taky a musela jsem ho vyměnit za kulatý ale stejnak už se nebouchá o rohy ale špatně se chytí a hup je dole zrovinka v sobotu měla pořád padací den to pořád padala na hlavinku !!!Já už sní chodím za ruce a ta tak metelí a jakou má radost je to čísloa HOnzík je to samý coo???
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 48822

6.10.2008 10:20:09
Holky, ještě na Fotolabu mají ke stažení program a dá sem tam udělat taková knížečka (myslím min. 24 stran) s fotkama. Vytvoříte si to sami a není to náročný.. a chtěj za to kolem 200,-. Já už to dělala asi 3x a vždy v půlce mi zamrz počítač.. No, to bylo nadávek, to sme měli doma celou farmu..;-) Ale je to taky hezký dárek..

6.10.2008 10:17:47
Jo Bochi a dávala jsem jí víc banánu než tý kaše a postupně ten banán odstavuji!

Dávám jí UM Lactum +kaši od haméé rýžová nemléčná +banán a jde to zkus to!!!!

Jinak včra tu byla tchýně a dost mě překvapila ,jak písala Hajaja u nás se nikdo nepředhání v kupování do ted MIU nic nedostala a to je to jejich první vnoučátko..a koupila jí panenku ,hračku plyšovou do vody jako i žíńka a dokonce i hraje,míček plyšový to je ted MIi nej..hračka míčky~s~~s~a pak přesnídávky a piškotky a mě pop čok hmm jsem si dala na nervíky!!!!

6.10.2008 10:13:33
Ahojky!!!
Tak dnešní noc opět divná takže chamomila nějak dneska nezabrala a jak píšeš Hajaji u nás stejný SAMOOBSLUHA to už je k nevydržení!!!Já už dneska si řekla že končím s kojením ale já si myslím že ona bude dudat ikdyž tam nic nebude je to hold už asi závislačka,v noci se kroutí točí kolem dokola a pořád si dudne a spí za hodinku dudne a spí a tak to je do nekonečna~:(~:(~:(~:(!!!

Bochi zkus stou kaší jako já a tím mlíčkem taky mi to nechtěla čuchla ke kaši a k cizímu mlíčku a zaboha nééé anéé a ted už tomu přišla asi na chut a papá,,,,prostě jsem jí při jídle hrála a stále haraji ale už mí´%n divadýlko s hračkama teda spíš tatka a pustím jí televizi BEBE a ona bezmyšlenkovitě otevírá pusinu pak začne odmítat tak musím upoutat pozornost a už papá mnoooohem lííp!!!!

SONI ty jsi statečná a drž se~s~~s~~s~

VěrkaS + 3♂ 69905

6.10.2008 10:05:53
Ahojky, tak to já se zase přiznám, že Aničku od Kačky jsem poznala hned~;) ... jojo, byl by to výbornej dárek, tyhle fotky - taky o tom pouvažuju... holky dávaly jste sem nějaký odkaz na návod, jak to udělat... existuje něco takovýho???? Jestli ano, tak to sem prosím hoďte... díky~s~

Soni, taky mi to na ORL dělali, ale jen jednou a hned mi to ulevilo a protože to umrtvěj, tak se to dalo vydržet - držím palečky, ať je brzy líp!!!!

Hajaji, malej je teda teď trapič, ale asi to bude zoubkama... a pak se to zlepší!!! Ale já si ho stejně pořád vybavuju, jako společenskýho šibala - je to frajer! Moc se mi líbil!!!~s~
Kloka + 3 63919

6.10.2008 9:55:56
PETÍNKU, s tou tvou divoškou si asi užiješ...poradit nedovedu, ale jak někdo radil spacáček, mpc nevěřím, že to pomůže. Norbík se sice zatím jen plazí, ale spacák mu v tom ano trochu nebrání...oni jsou prostě šikovný. A co Adélka v tý postýlce dělá? Křičí, nebo by tam i mohla ve stoje zůstat? Nemůžeš jí prostě nechat, ať se ustojí k spánku?

KOZAJDI, s pindíkem nám taky Dr. říkala, ať opatrně stahujem ve vaně a zatím to nejde vůbec. Ale názory na to jsou hodně různý a většinou jsem našla, že do roka radši nesahat. Tak to zkoušim hodně jemně a v 10m se zas doktorky přeptám.

MUFFY a VŠICHNI,přebalování je u nás taky boj - dokládá foto v albíčku :-). Ale kupodivu se to za poslední asi týden dost zlepšilo, zdá se mi, že Norbík začíná chápat zákaz otáčení...pravda, občas mu ho dávám VELMI zřetelně najevo. A taky se dalekomíň otáčí při přebalování manželovi...má asi už teď větší autoritu...Jinak jediná možnost -nějak zabavit a zaměstnat na zádíčkách, unás fungují tuby s krémama - do každý ručičky jednu a mám asi 2 vteřiny klid :-)
A zavazovačky fakt nehrozí. Já teď normálně už neužívám vůbec nic jinýho než bambusky. BL na den, TB na noc a hotovo. Jen když je největší krize a nestihne mi uschnout prádlo, tak mám pár jistotním popolin. Dnes čekám ty zelený R^ a tím už definitivně nebudu nikdy nic jinýho potřebovat. Jsem strašně zkostnatělá látkařka ~:-D
Doufám, že s tím velikostně vydržíme až do konce a už nebudu muset nic nového hledat a nijak to řešit.

SONI, teda, takový trápení! Tak se drž a ať už je to aspoň přednaposledy...Jsi statečná!

KAČKO, to musí být Anička - protože Domča to není a nikdo jiný tu neumí taková kouzla s fotkama ~:-D~:-D~:-D. Je to moc krásný!

HAJAJO, jestli ti ještě nikdo neopdověděl, tak ten program se jmenuje GIMP a všechno o něm najdeš na baby-cafe.cz v kategorii Scrapbook
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 48437  [Dalších 48347 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.