Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 | 61826 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:09:13
Petinku, noprávě, můj taky občas vyrazí: zrovinka dnes má ping-pongový turnaj, to ho uvidím až zítra ráno. Potřebuju se odreagovat: od dětí. Aspoň chvilku nemyslet na to, hezky se obléct, pokecat si, dát si skleničku a nebýt u toho v pyžamu. Ach jo!!!
|
Petule +1 | 64205 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:05:30
Hajajo, paaaani, to byl fakt prvni pokus? Jsi sikulka, je to kraasny
Zdeni, my jsme byli jenom odpoledne asi 2x kdyz byly male cca 3 mesice a nechala se hlidat bez revu.. a to jsme byli samozrejme nakupovat, a jenom jednou jsme stihli rychlou kavicku v kavarne.. a to bylo tedy asi v breznu ... od te doby maximalne vecer sklenka vina doma az mala usne.. Je to bida, hlavne mne to obcas leze na mozek, manzel obcas jde s klukama ... |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:02:26
Hajajo, fakt šikula, na to, žes začala včera.... Odkud jsi stahovala program? A který přesně? Ze slunecnice.cz?
|
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:00:17
Bochi, čas všechno zahojí. teď je smutek za babičkou určitě velký, ale bude to jen lepší, uvidíš.... a paráda, že máš ty kluky zase doma. Hned je líp, co?
Holky, včera večer jsem se "chytla" s manželem. Důvod byl jednoduchý: od narození Vandy jsme si ani jednou nevyrazili - žádné kino, večeře, ani sklenička /sami dva/. Uklidněte mě, že tu nejsem jen já jediná, která pořád trčí doma? |
hajaja2 | 65408 |
můj první pokus o úpravu foteček :O)7.10.2008 9:53:28
|
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 9:46:57
Ahojda holky, teda marodi - Moni to už se vám teda táhne pěkně dlouho!!! ať jste brzy fit!!!!
no já dnes vzdávám cvíčo a asi i zítřejší plavčo - Jeník je OK, ale já mám asi nějaký zápal průdušek, mám to tam dole všechno pěkně usazené, každé nadechnutí bolí a vykašlávat nejde... musím poslat manžu až se vrátí z práce pro nějakou meducínu, zatím se prolejvám hektolitrama čaje s medem - mým pampeliškovým :o) no doufám, že to ode mě nechytne Jenda... no a mám strach, že úplně přestávám kojit... Jeník ode mě přes den moc nechce - teda asi mu spíš nic neteče, protože chvíli tahá a po chvilce se pouští - dneska ráno jsme se "snídaní" bojovali asi půl hodiny, pak jsem to vzdala a dala mu flašku, vyžahnul 120ml nutroše a dal by si ještě. no za chvíli dostane jogurtík, tak už mu mlíčko dávat nebudu... v noci ze mě něco vytáhne to jo, ale přes den nic... tak uvidíme jestli to takhle půjde dál, no ale 9 měsíců je dobrých ne? jinak dnešní noc byla ukázková!!!! vzbudil se ve 4 na kojo, v půl šesté a spal až do půl osmé!!!! až táta zaspal do práce... Jo a Kačko ty scrapbooky to je teda mor - asi mám nového koníčka :o) seděla jsem u toho do deseti do večera - šoupnu první výtvor :o) - není to dokonalé, ale bylo to na zkoušku a myslím, že to zas nedopadlo nejhůř, tak se vesele pouštím do celého kalendáře :o) |
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 9:32:04
Jo a jsem zapomněla dodat,že se teda hezky rozjíždí po těch 4,ale když chce někam rychle plazí se.
Jo a my měli pidinky 8 měs.teď 4...no jo jenže jsem na to nějááák zapomněla. Já jsem tím pohřbem a vším zapomněla na svýho bráchu měl narozky ..ale už bude jen a jen líp.Babi je dobře a to si musím opakovat |
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
krásné dobré ránko)7.10.2008 9:29:25
zdravím váv všechny
jsme konečně komplet rodinka,kluci dorazili v pořádku..až na Davču chytil před odjezdem zas pr....no tak je doma.Chuděra..ale jinak má úžasný zážitky.Dodělal si tam nějaký další kurzík,takže byl i ve 40 m...hrůza pomyslet,no hlavně že jsou zpět Jo a ohledně toho nánožníku Alecram a Muffy,jsem platila více,na můj kočárek je ho více potřeba,takže 507kč.Dnes jsem odeslala platbu,tak do 7 dnů..se můžu těšit z nového nánožníku. Venku leje a leje. Jsem myslela že když je Veru zdravá nahradíme hodiny na plavču,ale tam žádné náhradní nejsou jen pro starší děti to je k posr...no a až budou bude zas nemocná.Chybí nám 3 hodiny a nevím,kdy to budu honit. Jdu pořádně snídat..pak se ozvu.Dnes je Veru dříve vzbuzená díky taťkovi,že mu zazvonil mobil!Tak asi půjde dříve spinkat. |
Re: nemoce ať jdou víte kam? :-)7.10.2008 8:44:51
Krásné ráno, u nás je sice pod mrakem, ale prý se má vyčasit. Doufám
Všem marodům přeju brzké uzdravení -Soničce a klukům, Monice a rodince,Aničce od Kačky .... určitěje vás víc, tak ať jste brzo fit. U nás žádné velké změny, Vanda je naštěstí zdravá - kromě zeleninky už baští celkem dobře, budí se v noci pravidelně po půlnoci - ale to ji nekompromisně "uspím" - dávám dudlík a pokládám, dokud to nevzdá - teď už je to naštěstí chvilka /do 10 min./, pak se budí kolem 4 - to už ji nakojím a většinou už nechám u sebe - takže relativně je to v pohodě - ale každánoc je trošku jiná - však to znáte. Teď je její největší zábava před sebou něco tlačit - jídelní židličku /z Ikei/, Radečkův jídelní stolek,... vesele u toho cupitá, občas se jí podaří stát 2-3 vteřiny bez opory a pak sebou žuchne. Byli jsme na kontrole kyčlí, už je vše OK. Super Lukinkovi od Marcelky přeju vše nej k pidinkám - pokud se nepletu, má dnes 9 měsíců. Kačko, díky za odkazy, ale jsem asi tele, nějak mi to nejde, chce to trpělivost, já vím.... A nádherné fotečky, opravdu!!! |
Monika+Tom1/04+Natalie1/08 | 10256 |
nemoce ať jdou víte kam? :-)6.10.2008 23:10:16
Ahojky holky,
nezlobte se, že nechodím, ale máme blbý období. Od Hartmanic je Natali stále nemocná, od střevní chřipky přes virózu a hnisavý zánět spojivek teď až k zánětu průdušek Poprvé v životě marodí, poprvé má ATB, které jí způsobují průjem a dost rozsáhlé opruzeniny, které ji hodně bolí. Do toho byl doma i pár dní Tom - hodně kašlal, jinak dobrý. Aby toho nebylo málo, tak moje angína se přerodila v oboustranný zánět dutin - no hnus, strašné bolesti hlavy a uší, ale po ATB se už cítím líp, ale na 100% fit nejsem. NO a manžel dneska po šesti letech naběhl k doktorce (to je co říct) a dokonce si vzal volno v práci, má taky zánět průdušek a leží. Fakt príma. Takže já stále peru povlečení a hodně větrám, abych ty bacily vyhubila a skáču celý den kolem celé rodiny. Nemám už pak na nic ani pomyšlení, ani jsem nedočítala, omluva...snad se máte líp než my a pokud je někdo taky nemocný, tak držím palce, ať už to konečně skončí. Fakt je to děsný, když děti stůňou. Holky moje, mějte se krásně a až bude líp, tak se zase stavím, jo? Pusu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.