Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:40:40
Visí je asi spíš vysí.... nebo já už ani nevím jaké i/y se tam píše
|
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:40:35
Teď odbočím,holky vy co jste zavařovaly přesnídávky-jaké jste požívaly sklenky,ty od hami hipu a tak??
Já že tu někdo halasil,že prý jsou dobré jen ty klasika se šroubovatelným víčkem..né tyhle tak jak to je??? |
estra+Ema 1/02+Kvido 1/08 | 46071 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:39:38
Holky, jen rychle nakukuju.
Kvido je v židličce as baští Sunárkovou súšu. Až odpoledne usne, tak napíšu víc. Samá aktuální témata. Taky budu muset napsta na ŠŽ. Měla jsem teď takové těžší období, ale už je to dobrý. Jak jste psaly už některé z vás, asi něco visí ve vzduchu, že na nás chodí takové depky. Hajajo, přišel ti ten odkaz ode mě na golfky??? Jinak jseš drak. Hned máš hotový první srapbook!!! Šikulka. |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:37:39
hm....no je fakt,že my jsme vlastně se stěhovali sem do bytu asi před 3 lety a dodnes nemáme někde svítidla,lišty okolo místnosti..no prostě dodělávky,furt je něco důležitější,Ale co potřebuju nutně jsou matrace!!!Bolí mě záda a tyhle proleželééé hrůza.
no jo holt mateřská dovolená je almužna a moc si nemůžeme vyskakovat a teď k tomu ty nízký tržby v kreperce..ach jo.Budeme se muset dost omezovat A to chci příští jaro už začít předělávat ten Davčův pokoj a jeho teda na náš s Verunkou...no to teprve bude! |
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:34:17
no chceme určitě tady jak bydlíme, v nabídce je bytů dost, tak jen vybrat ten co nám bude nejvíc vyhovovat... já bych byla maximálně spokojená, kdyby se nám podařilo najít 2+1 s balkónem, předělaný, panelákový a pod 2 mega - víc nepotřebuju... no ne že bych nebyla nejnáročnější :o)
|
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:29:49
No a už něco máte v merku-kde by jste koupili byteček???
|
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:25:11
no my jsme s penízkama taky právě na štíru, ale stejně jsem chtěla jakoby něco vyrobit - takový dárky jsou stejnak nejlepší :o)
no my budem do konce roku tady v Praze kupovat byt, takže na vánoce nehrajeme...budeme potřebovat fůru jinejch věcí, v únoru nám tu končí pronájem a už to protahovat nechceme, takže bude velké stěhování, no snad to klapne... ale těch prachů - to do smrti nesplatíme... |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:20:21
Zdeni tak to fakt nejsi jedináááá.Já také pokud šátrám v paměti,jsem nikde nebyla.Mám Verunku furt u sebe.Sanma jsem byla jen na gyndě v 6 tinedělí a 2x u zubaře, a jen vyběhnout jednou tady do drogošky.Toť vše..Jinak jsem furt s malou a s manžou jsme si teda včera sedli večer,a dali jsme si campari s džusíkem.Furt mě uklidňoval že to neva,že je to maloučko.No je fakt,že jsem alkohol vůbec necítila.
Tak jsem nahradila hodinu,teda jen v Pc..v pátek ve 12 -dost blbý termín..myslím tu hodinu,to mi spinká a taky pak obídkuje no snad se to nějak udělá..pojedu s kočárem dříve,snad usne před tím plavčem a nají se tam po plavání v herničce..No tak to by bylo. Hajajo to mě mrzí,že ti není dobře.No manža taky dost kašle,prý jak se potápěl a dýchal ten suchý vzbudch s té lahve..no tak jsem mu nasadila ten hedelix,co Verunce tenkrát snad pomohl.Ani nevím jak,ale ta rýma Verči přešla. Jo a Hajajo ,máš můj obdiv,já jsem netechnický tipa si bych to nezvládla,ale bylo by to hezký něco takového udělat k vánocům.Prachy nemáme...tak aspo%n tak.Jsme si řekli,že nebudeme dávat dárky dospělím,jen dětem.No už to vidím,jak stejně mamině koupíme,vždy´t je sama. |
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:16:51
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=7
tady jsem si stáhla ten program - jen jsem klikla asi na třetím řádku na ten gimp... nainstaluješ ho a po otevření se ti objeví na ploše tři okynka... až to budeš zavírat, tak bacha - každý to okno má svůj vlastní křížek na zavření, ale všechno se to zavírá křížkem na tom levém okně! jinak až bys to příště otevřela, tak se ti to neotevře komplet... http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp/ a tady máš naprosto přehledný a jednoduchý návod... chce to teda taky u toho přemejšlet a zkoušet, je fajn, že když se ti něco nepovede, tak to jde vrátit zpátky jedním kliknutím a začít znova... jo a když máš ten program, tak je potřeba si postahovat fůru kravinek, jako ty pozadí, mašličky, kytičky, serepetičky ze kterých se to pak skládá, to ten program v sobě nemá a doplníš to fotečkama... já to stahovala taky z baby-cafe... |
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:10:08
Zdenul, taky mi připadá, že čas trávený ve dvou s manželem nějak postrádám, v kině jsme teda byli jednou a teď na té svatbě na chvíli večer - toť vše... žádná třeba večeře při výročí, mým svátku, narozeninách... ani jeho a to měl 30tiny... takže fakt nejsi bohužel jediná... ale jestli vám má kdo hlídat, tak to napravte, anebo si vyraž sama s kámoškama na skleničku a taky přijdeš určo na jiný myšlenky a bude líp... a manža se o dětičky chvilku postará...
já to všechno stahovala z toho www.baby-cafe.cz ... tam je i ten prográmek a právě je tam i návod s obrázkama pro totální antitalenty... najdu ti přesný odkaz... no a teď tu střídavě pobíhám kolem Jeníka a stahuju další a další komponenty, abych si mohla vesele hrát a skládat - jsem hrozná, počítačový maniak!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.