Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:26:55
Mě v sobotu tchýně překvapila .....20.února jdem na ples taaaaaaaaaaaaaak se těším jak se obléknu namaluji a vyfintím tak celkově a taaak si to užiju a jestli mi MIU pohlídá moje mamka težko když je to ségry maturi´tík a prý se nato moc teší a já že í budu muset naučit spikat celou noc do té doby bez koziny a ona že to nevadí prý ....TAK SE JEDNOU NEVYSPÍM NOOO A ŘEKLA MI ŽE BY SI JÍ KLÍDO UŽ VZALA NĚKDY TEĎ a já jsem uvažovala že by to nebylo marný třeba by se MIU konečně odnaučila žádat kozinu přes noc ale já se bojííííímmmaby to MIU nevzala jako trauma zedne na den
Musím jít vařit pro MIU pro nás mám od včera |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:21:28
Hajaji čtu že bys byla ráda pod 2 mega 2+1 no to je sílaty jsi ale v Praze viď????Já taky bydlím v 2+1 ale bez balkonu a to mě štve ale áme ještě jeden po babce ale to až viš co............a ten je taky 2+1 a má dva balkony no super....ale plánujem do 4 let baráček tak asi už se tam nebudem stěhovat těžko říct co bude zítra že??
|
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:20:53
ZDENI, taky hlásím, že jsme sami s manžou nikde nebyli... ale mému muži to nevadí - nikdy nebyl na to, jít si se mnou někam posedět... škoda... a přitom bychom mohli... Matýnek spinká v noci pěkně, starší kluci už naprosto bez problému... ale já taky nemám hlídání... jen mou mamku a ta mi minulou sobotu řekla, že se jí nechce - Roman měl akci s fotbalistama - podotýkám, že mamka bydlí 5 minut chůze od nás... dost mě to mrzelo... ale co se dá dělat, tak jsem trčela doma...
|
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:17:38
Boxchi já jsem taky nevyspalá šla jsem tam stím že to nezvládnu že jsem unavená a tam jsem taaak ožila...
no stříhání mám taky to mám ty svoje zákaznice pořád stejný ale ještě jsem šla do kauflandu za kasu a taaak mě to baví ZATÍÍÍM a taaaak mě chválili že jsem tam šla včera na zaučení a hned po hodince mi dali svůj šuplík s penězma a hned svojí kasu ,zařídila mi to tchýně tak jsem jí ostudu neudělalaje dobrý že můžu si říct jaký dny chci chodit kolik hodin chci a kdykoli odejít zedne na den jééééééééé MIU mi krade s chleba saláma manželův bordel z večera rumové perníčky a já si jich nevšimla tak ochutnala... |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:12:22
já mám štěstí že manža má pořád ranní a je doma okolo půl 3 a jednou za 2 měsíce má odpolední týden s pohotovostí tak to vůbec není problém a oporavdu to pomohlo a byla jsem taková i hodnější k MIU né že jsem zlá ale už kolikrát večer jak papá špatn+ a to přebalování kdy pořád zdrhá tak už šílím a včera jak jsem se na ní těšila tak to šlo tak nějak v klidu a já skoro plakala jak jsem jí viděla s manžou jak na mě bafali za dveřma když slyšeli že jdu a já jí celou opusinkovala a a co myslíš že MIA????no vždyt to znáte že mě nepotřebuje a ona nic žádná radost že mě vidí joo smála se tak snad to bylo proto
|
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:09:58
Jéé ahojky Petru,nedočítám..jaká že brigoška-stříhání??
No já se moc nevyspinkám..ale snad bude líp No a sůšu jsem jíkoupila od sunárku taky baští,ale občas jí zaskočí,no a taky jí dávám ty křupky takový ty bez soli bez ničeho ... |
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 11:03:55
Peti jsi dobrá, že sis našla brigošku, taky bych něco uvítala, ale nemá kdo hlídat... manža chodí z práce nejdřív o půl šesté a abych chodila po osmý až prcek usne... no to bych asi fyzicky nezvládala dojít dom o půlnoci a vstávat k Jendovi... i když možností je tady plno!!!!!
i když na druhou stranu mám už teď zajištěnou práci z domu, jen mě manža musí zaškolit a mám psát články na náš webík, jenže nemám chvíli, páč na to se musím aspoň dvě hoďky soustředit a to s Jendou nejde, tak dělám aspoň korektury toho co nám přijde z jiných zdrojů... ale právě, že jsem pořád doma, tak to není úplně ono... bych šla vyndavat zboží do regálu do hypermarketu radši :o) |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:59:07
Miu je skvělá fláknu jí súúúšu a je taaak hodná ticho jdu se nasnídat a dát si kávu ,dnešní noc byla taky lepší šla v 20 spinkat pak o půlnoci kojo a pak kolem 5 kojo a v 7 vzhůru hra a pak jsme vytuhli do půl 11
|
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:57:04
Ahojky!!
Tak teda hajaji ty jsi rychlice a šikulka já nato koukala a prostě jsem nato nepřišla a lezkusím to ještě jednou jáá to chci taky umět ¨Zdeni nejsi sama taky pořád dřepím doma ale chystáme s e o víkendu konečně na u naší výročovou večeři kterou jsme nestihlu taaaak se moooc těším!!!Taky jsme nebyli pořádně sami jen na pár vyjímek třeba když si jí vzala mamka a nebo sestra na 3 hodinky!!"! Jo a včera jsem byla poprvé v práci odpol a taaak jsem si odpočinula a le taaak jink a taaak jsem se na MIU těšila ono to je potřeba ,nejdřív jsem si říkla anejdu nikam budu sní je ještě malá ale 3 až 4 hodinky 3 v týdnu je málo a mě to jen prospělo!!!Manža hlídá a byl skvělej ,skvěle to tu zvládli a bylo i naklizíno no prostě super ,odrágování od MII od uklízení atd....super JSEM ráýda že jsem si tu brigošku našla a bude i něco navíc s penízkama před těma vánocema!!! |
hajaja2 | 65408 |
Re: krásné dobré ránko)7.10.2008 10:52:33
jj Estři dorazil - díky moc... jen ty golfáče teď trochu vypouštím, páč jak jsem psala kupujeme byt a penízek není nazbyt a vlastně přes zimu bych je zatím moc nevyužila, tak spíš na jaro, jestli se finančně natolik zmátoříme :o) ale jsi moooc hodná, že sis vzpoměla
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.