| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 48437  [Dalších 48397 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: krásné dobré ránko)

7.10.2008 11:26:55
Mě v sobotu tchýně překvapila .....20.února jdem na ples taaaaaaaaaaaaaak se těším jak se obléknu namaluji a vyfintím tak celkově a taaak si to užiju a jestli mi MIU pohlídá moje mamka težko když je to ségry maturi´tík a prý se nato moc teší a já že í budu muset naučit spikat celou noc do té doby bez koziny a ona že to nevadí prý ....TAK SE JEDNOU NEVYSPÍM NOOO~:-D A ŘEKLA MI ŽE BY SI JÍ KLÍDO UŽ VZALA NĚKDY TEĎ a já jsem uvažovala že by to nebylo marný třeba by se MIU konečně odnaučila žádat kozinu přes noc ale já se bojííííímmm~;((aby to MIU nevzala jako trauma zedne na den~;((

Musím jít vařit pro MIU pro nás mám od včera

7.10.2008 11:21:28
Hajaji čtu že bys byla ráda pod 2 mega 2+1 no to je síla~:(~:(ty jsi ale v Praze viď????Já taky bydlím v 2+1 ale bez balkonu a to mě štve ale áme ještě jeden po babce ale to až viš co............a ten je taky 2+1 a má dva balkony no super....ale plánujem do 4 let baráček tak asi už se tam nebudem stěhovat těžko říct co bude zítra že??
VěrkaS + 3♂ 69905

7.10.2008 11:20:53
ZDENI, taky hlásím, že jsme sami s manžou nikde nebyli... ale mému muži to nevadí - nikdy nebyl na to, jít si se mnou někam posedět... škoda... a přitom bychom mohli... Matýnek spinká v noci pěkně, starší kluci už naprosto bez problému... ale já taky nemám hlídání... jen mou mamku a ta mi minulou sobotu řekla, že se jí nechce - Roman měl akci s fotbalistama - podotýkám, že mamka bydlí 5 minut chůze od nás... dost mě to mrzelo... ale co se dá dělat, tak jsem trčela doma... ~;((

7.10.2008 11:17:38
Boxchi já jsem taky nevyspalá šla jsem tam stím že to nezvládnu že jsem unavená a tam jsem taaak ožila...

no stříhání mám taky to mám ty svoje zákaznice pořád stejný ale ještě jsem šla do kauflandu za kasu a taaak mě to baví ZATÍÍÍM a taaaak mě chválili že jsem tam šla včera na zaučení a hned po hodince mi dali svůj šuplík s penězma a hned svojí kasu ,zařídila mi to tchýně tak jsem jí ostudu neudělala~:-D~;)je dobrý že můžu si říct jaký dny chci chodit kolik hodin chci a kdykoli odejít zedne na den
jééééééééé MIU mi krade s chleba salám~;)~;)~;)~;)~;)a manželův bordel z večera rumové perníčky a já si jich nevšimla tak ochutnala...~s~~s~

7.10.2008 11:12:22
já mám štěstí že manža má pořád ranní a je doma okolo půl 3 a jednou za 2 měsíce má odpolední týden s pohotovostí tak to vůbec není problém a oporavdu to pomohlo a byla jsem taková i hodnější k MIU né že jsem zlá ale už kolikrát večer jak papá špatn+ a to přebalování kdy pořád zdrhá tak už šílím a včera jak jsem se na ní těšila tak to šlo tak nějak v klidu a já skoro plakala jak jsem jí viděla s manžou jak na mě bafali za dveřma když slyšeli že jdu a já jí celou opusinkovala a a co myslíš že MIA????no vždyt to znáte že mě nepotřebuje a ona nic žádná radost že mě vidí joo smála se tak snad to bylo proto~s~~s~
Bochi,Davča+Verunka 63832

7.10.2008 11:09:58
Jéé ahojky Petru,nedočítám..jaká že brigoška-stříhání??

No já se moc nevyspinkám..ale snad bude líp

No a sůšu jsem jíkoupila od sunárku taky baští,ale občas jí zaskočí,no a taky jí dávám ty křupky takový ty bez soli bez ničeho ...
hajaja2 65408

7.10.2008 11:03:55
Peti jsi dobrá, že sis našla brigošku, taky bych něco uvítala, ale nemá kdo hlídat... manža chodí z práce nejdřív o půl šesté a abych chodila po osmý až prcek usne... no to bych asi fyzicky nezvládala dojít dom o půlnoci a vstávat k Jendovi... i když možností je tady plno!!!!!
i když na druhou stranu mám už teď zajištěnou práci z domu, jen mě manža musí zaškolit a mám psát články na náš webík, jenže nemám chvíli, páč na to se musím aspoň dvě hoďky soustředit a to s Jendou nejde, tak dělám aspoň korektury toho co nám přijde z jiných zdrojů... ale právě, že jsem pořád doma, tak to není úplně ono... bych šla vyndavat zboží do regálu do hypermarketu radši :o)

7.10.2008 10:59:07
Miu je skvělá fláknu jí súúúšu a je taaak hodná ticho jdu se nasnídat a dát si kávu ,dnešní noc byla taky lepší šla v 20 spinkat pak o půlnoci kojo a pak kolem 5 kojo a v 7 vzhůru hra a pak jsme vytuhli do půl 11

7.10.2008 10:57:04
Ahojky!!

Tak teda hajaji ty jsi rychlice a šikulka já nato koukala a prostě jsem nato nepřišla a lezkusím to ještě jednou jáá to chci taky umět~;((~;((

¨Zdeni nejsi sama taky pořád dřepím doma ale chystáme s e o víkendu konečně na u naší výročovou večeři kterou jsme nestihlu taaaak se moooc těším!!!Taky jsme nebyli pořádně sami jen na pár vyjímek třeba když si jí vzala mamka a nebo sestra na 3 hodinky!!"!
Jo a včera jsem byla poprvé v práci odpol a taaak jsem si odpočinula a le taaak jink a taaak jsem se na MIU těšila ono to je potřeba ,nejdřív jsem si říkla anejdu nikam budu sní je ještě malá ale 3 až 4 hodinky 3 v týdnu je málo a mě to jen prospělo!!!Manža hlídá a byl skvělej ,skvěle to tu zvládli a bylo i naklizíno no prostě super ,odrágování od MII od uklízení atd....super JSEM ráýda že jsem si tu brigošku našla a bude i něco navíc s penízkama před těma vánocema!!!
hajaja2 65408

7.10.2008 10:52:33
jj Estři dorazil - díky moc... jen ty golfáče teď trochu vypouštím, páč jak jsem psala kupujeme byt a penízek není nazbyt a vlastně přes zimu bych je zatím moc nevyužila, tak spíš na jaro, jestli se finančně natolik zmátoříme :o) ale jsi moooc hodná, že sis vzpoměla R^
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 48437  [Dalších 48397 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.