| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 48437  [Dalších 48217 >>]
Kloka + 3 63919

Re: pozdrávek

2.10.2008 12:56:53
Věrko, jasně, že Norbík není celkově hladové dítě...ale i tlustější mimino přece dostane každých pár hodin hlad... Zatím se zdá, že mu opravdu nic nechybí, ale začíná to být i docela nepraktický - od přístího týdne mám školu a potřebuju, aby mu babička mohla dát oběd nebo svačinu...takhle budu zas pořád jen odstříkávat mlíko. A v 8 měsících už mu to prostě určitě dokonale stačit nemůže.
Tak jsem zvědavá, jak budem po spinkání pokračovat.

Jo a jak ti teď Maty spí v noci?
VěrkaS + 3♂ 69905

2.10.2008 12:27:32
Kloko, jasně, že nemá hlad... vždyť hladové dítě by nevypadalo tak, jako tvůj Norbík!!! Hladové děti vypadjí jako můj Vítek~;)... třeba se probudí hladovej a oběd zdlábne... já dávím Matymu oběd po spaní, když je nejpohodovější... včera byl špenát, no nechutnal mu, ale já ho trochu oklamala - uřízla jsem kousek jablíčka a dala mu ho před pusinku a on ji otevřel a já mu tam šupla ten špenát - vždycky na mě tak vyjeveně koukal, jak je to možný, že to není to jablíčko, ale něco nechutnýho, ale neplival to... když jsem to udělala asi po patnáctý, tak už se zlobil, tak jsem mu za odměnu dala to jablíčko~j~ jsu hrozná, já vím... jinak Matyho kojím stále 6-7x denně a dotoho přikrmuju a celkem jí, ale se zeleninou to žádná sláva není... nejlíp mi jí kaši, pak ovoce, jogurt a dlouho zatím je zeleninka...
jo a taky jsem si vzpomněla, že jsem Honzíkovi do jídla stříkala moje mlíko... a nemyslím si, že by si zvykl na sladkou chu´t a nikdy nic jinýho nechtěl... začne mu chutnat rohlík, ty na něj mázneš sýr a hned si zvykne na slanější chuť atd. ... taky jsem si myslela, že nic jinýho nebude jíst, ale oni nebudou věčně mimina a pak budou už mít i rozum a budou umět líp kousat a okusí i jiná jídla a něco z toho mu zachutná... nebojR^
Kloka + 3 63919

2.10.2008 12:15:02
Zprávy z hladomorny :-)
Pokus o oběd opět nevydařený. A je to neuvěřitelný, ale Norbík po 6 hodinách bez jídla je úplně v pohodě. Až teda teď, když jsem ho dala jakože spát, tak tam řve, ale zdá se mi, že nakonec usne, protože je prostě unavený. No a pak to zkusím zas...ale jestli si zas nedá, tak už nevim. To je nějaký divný, ne? Proč ho teda normálně krmim tak často, když to asi vůbec nepotřebuje? ...Už spí. To jsem fakt nečekala.
KRISTO, když už to byl tvůj nápad :-), co mám dělat?
Krista+2x1/08 69342

2.10.2008 12:14:50
Petruško nám se taky zrovna klube první zoubek (Markétce, Ondráš nic) a včera si rozbila pusu o tyčku z hrazdičky (rvali se s bráchou) a ještě k tomu ten špenát ... taky jsme včera prsili víc než obvykle

no a mně teď děti přibírají opravdu minimálně. Jsou strašně živí a vysíraví, takže by bylo divné, kdyby měly nějaký velký přírůstek.
VěrkaS + 3♂ 69905

2.10.2008 12:12:14
BOCHI, drž se! Myslím na tebe!
VěrkaS + 3♂ 69905

2.10.2008 12:09:53
Petruško, Miuška je prostě suprmimi~:-D To jste museli být překvapení, co????R^

Zozinko, aby tě manža brzy taky nenechával vyřvat v postýlce, když nemůžeš usnout~j~

Muffy, opět se směju vzteklému psu~:-D~:-D~:-D

Kloko, ačkoli je v současné době Maty šíííííleně zahleněnej, tak stále spí dobře...kojím okolo 4.-5. ráno a pak okolo 7. a to vstáváme do školy a školky... To jeho nachlazení je ale fakt šílený - po usnutí kašle téměř v kuse asi 3/4hodiny, pak si to asi nějak sedne a spí klidně a totéž se opakuje po nakojení v noci - kašle asi 1/2 hodiny a pak klid... ale dneska okolo 2. hodiny v noci se začal až dávit těma hlenama a kašlal a dávil se až se i trochu poblinkal, ale furt u toho spal - tak jsem ho otřela, vyměnila polštář a Maty stále spal... snad mu to vydrží... začínám doufat, že ani rostoucí zuby nám nějak výrazně nezkazí noci... ještě nemá ani jeden~j~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

2.10.2008 12:03:33
Miu na fotkách vypadá silnější to jooo ale prostě nemá být po kom silnější je drobější a já se tím už nebudu trápit přibarala mi tak jsem štastná a začala znovinka papt tak je to supe ,říkala mi kámoška že když roslti zoubky její dceři tak htěla jedno období taky jen prso a nic víc a pak zase ho vůbec nechtěla to jsou jejich nálady při zoubkách hold nooo!!ale člověka to viděsí~;((

2.10.2008 12:01:11
včera večer v domění že dcééérečka spinká jde se na ní manža podívat a pak přišela povídá běž se na ní podívat a mě bylo divný že je tam takový klid~;)

Mia v postýlce slečená z pyžamka úplně v rohu v postýlce a kouká si na televizi kterou si sama zapla nevím kde vzala ovladač a kouká si na novu!!!!jo takže inteligentní to ona je~s~
Krista+2x1/08 69342

2.10.2008 11:59:01
a vypadá pěkně, rozhodně ne podvyživeně (alespoň na této fotce se zdá)

2.10.2008 11:55:04
po mamince nééééééééé~;)
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 48437  [Dalších 48217 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.