Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 15:31:50
Kloko
Taky jsme byli asi 8 let bez televize, vždycky nám někdo nějakou dal a my ji zase dali dál. Teď před vánocema jsme dostali zase použitou, ale strašně chytrou TV (jsou na ní digitální hodiny, které svítí pořád) a dopadlo to tak, že chlap chtěl odstřihnout anténu Měl totiž hrozný absťák a nemohl se od ní odtrhnout. Nakonec si pracovnu z obývaku přestěhoval do zamýšleného dětského pokoje. |
Kloka + 3 | 63919 |
Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 14:15:47
Tak holky! Bez šklebení, bez dávení,bez přemlouvání a bez nucení 7 (!!!!!!!!!!) lžiček. Pak už nechtěl a teď si naprosto spokojeně hraje v ohrádce - říkáme, že "ohrádkaří" . Takže jsem odstříkala mlíko a jdem ven. Pak dostane ještě znova zeleninku a až navečer mlíko.
Já mám takovou radost! Vlastně to vůbec nemůžu pochopit. Snad to není jen nějaká náhoda a nebude to zítra stejný...musim na něj teď s mlíčkem pomalu a nic jinýho než zeleninku a maso asi nějakou dobu neuvidí. Ale stejně nechápu, že nemá větší hlad. On je fakt maximálně spokojenej, už si tam samostatně paří skoro 20 minut, co jsem odstříkávala. Takže KRISTO MUFFY, být bez TV je velmi jednoduché, prostě se ta bedna buď vůbec nepořídí, nebo se jednoduše vyhodí...nebo třeba prodá. Jde to velmi snadno a je to super!!!!Vřele doporučuju. Máme jí na chalupě a po posledním víkendu tam jsme si zas o něco jistější, že bez týhle věci vážně chceme být, a že děti tím fakt o nic nepřijdou. Nedělní bývalé "Studio kamarád", kterého jsme kousek shlédli, nás dokonale utvrdilo v protitelevizním přesvědčení Kéž nám odhodlání vydrží. A bohužel - ten internet není zas tak nepodobný... |
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:41:38
Tak dneska snědl oběd!!!Sice jsem toho preventivně udělala jen 140ml,ale snědl to celý.Tak mám radost.
Jdem ven,zase tu hrozně fičí.Sousedi vedle mají obrovský ořech a na dvoře nemají jedniný list.Víte proč?.Chjo. Petruško,Mia je ďáblík.To se fakt nenudíš. Kloko,být bez TV obdivuju,sice u nás na ni je čas až tak po deváté večer,ale zjišťuju,že nemáme s manželem čas si ani popovídat.Až malý usne,tak pustíme televizi a to se toho moc nenapovídá.Případně to skončí nějakou výměnou názorů jako včera |
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:25:05
Kloko - ty noci, to jsme měli taky, nepomáhalo pochovat ale jen prso, jinak do luku, vzpírali se, křičeli a přitom všem měli ještě zavřené oči .... takže jsem se bála, že jim něco je .... hrůza, ani nevzpomínat
|
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:23:21
Ta televize, to je fakt drsná příhoda
|
Kloka + 3 | 63919 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:19:06
No ještě že jsem si přečetla kousek zpátky, jinak bych přišla o Miuščinu příhodu s televizí! Téda, ona je fakt chytrá kočka,co? Štěstí, že televizi nemáme
|
Kloka + 3 | 63919 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:16:22
Věrko, tak to jsem to jen přehlídla, asi jak občas něco přeskočí při přecházení ze stránky na stránku...
Tak to máš opravdu dobrý. Já právě až dořešíme jídlo (jsem fakt optimista a věřim, že to bude za chvilku ;-)) tak chci začít řešit spaní. Úplně to na něm v noci vidim, že nemá hlad, že jen neumí jinak znova usnout než s tím rituálem kojení + nové uložení do postýlky...prostě se budí ze zvyku, zdá se mi to úplně evidentní. Ale chci přece jen počkat, až se dokáže přes den pořádně najíst, protože jinak mi pořád malinko hlodá, že možná opravdu má hlad... |
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:08:06
Kloko, už jsem to psala, tak to kopíruju
Kloko, ačkoli je v současné době Maty šíííííleně zahleněnej, tak stále spí dobře...kojím okolo 4.-5. ráno a pak okolo 7. a to vstáváme do školy a školky... To jeho nachlazení je ale fakt šílený - po usnutí kašle téměř v kuse asi 3/4hodiny, pak si to asi nějak sedne a spí klidně a totéž se opakuje po nakojení v noci - kašle asi 1/2 hodiny a pak klid... ale dneska okolo 2. hodiny v noci se začal až dávit těma hlenama a kašlal a dávil se až se i trochu poblinkal, ale furt u toho spal - tak jsem ho otřela, vyměnila polštář a Maty stále spal... snad mu to vydrží... začínám doufat, že ani rostoucí zuby nám nějak výrazně nezkazí noci... ještě nemá ani jeden |
Kloka + 3 | 63919 |
Re: pozdrávek2.10.2008 13:00:26
KRISTO, neboj, proklínat tě určitě nebudu. I kdyby to nevyšlo, zas jsem zkusila něco dalšího...a navíc takovýho výchovnýho, že se mi to docela líbí. Neměla bych odvahu to zkusit, kdyby mi někdo neřekl, že se mu to podařilo. Mám s tímhle systémem zkušenost se psem...ehm...taky to zabralo, ale nejedl o něco déle, než bych nechala prcka
A kromě toho, když to nevyjde, tak budu Norýskovi věřit, že k tomu nejedení má nějaký svůj důvod a až bude ten pravý čas, tak zas začne. Prostě to budu dál zkoušet. Holky, myslíte, že to má už teďko tak v hlavě pospojovaný, že ví, že to, co mu nabízim, mu může pomoct na to nepříjemný prázdný bříško? Ale asi jo, není přece blbej, co? |
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: pozdrávek2.10.2008 12:56:53
KLOKO - 6 hodin - to je slušné, ale taky bych věřila jako Věrka, že se do jídla pustí po tom blahodárném spánku Alespoň doufám, ať mne tu neproklínáš
VĚRKO - na špenát bacha - má opravdu vysoký obsah dusičnanů a taky obsahuje kyselinu šťavelovou, která pro prcky není zrovna vhodná (to není z mé hlavy). Já dala mimisům špenát dva dny za sebou a pak to četla. Prý to chce ještě nějakou chvilku počkat. A taky jsem jim chtěla dát červenou řepu, ale s tou prý se má taky počkat. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.