Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
hajaja2 | 65408 |
Re: Ahojky holčinky,2.10.2008 20:56:35
čus Marcel - tak hlavně, že už je marodi líp :o)
taky mě pohltil ten next - su hrozná... vybrala jsem věci za tři a půl tisíce a tak tu teď sedím a škrtám... ale na druhou stranu budou vánoce :o) ale ne tolik za prdku nedám, to je moooooc a s přispěním babiček nemůžu počítat... |
Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 | 19629 |
Re: Ahojky holčinky,2.10.2008 20:52:31
Moni, koukala jsem na stránky té známé, co od ní bereš Next a chci se zeptat, ona to tak vždy jen přímo nakupuje v obchodě nebo si to taky nechává k někomu posílat? Má nižší libru, než ta mamina od které beru já, ale zase v přímo v obchodě kolikrát věci v požadovaných velikostech nemají.
|
hajaja2 | 65408 |
Re: Babysings v Hradci Královém2.10.2008 20:49:31
Kristy - to znakování se mi docela líbí - jen Hradec máme trochu z ruky... v týdnu o tom bylo v sama doma... už jsem o tom slyšela i dřív a právě by teď byl věk na to s ním začít... jenže Jeník zatím neudrží dost pozornosti, aby něco opakoval teda s rukama či nohama, zkouším ho pořád pozorovat a vyčíst nějaká jeho gesta, ale asi su slepá, protože žádná nevidím...
přijde mi, že je na to i dost línej, pacičky trénujeme už buhví jak dlouho, to samé pápá a jak je Honzík veliký a odezva nic moc... on se totiž snaží vše říkat a ne napodobovat... tak nevim možná do té fáze ještě nedospěl :o) za to umí brm brm prsty na pusinku, mlaskat o patro jazykem, dělat indiána a s papulí prostě všechno možné, dneska se učit kouzla s jazykem :o) teda vyplazovat, dávat vyplazený na jednu a druhou stranu a špičkou si jakoby sáhnout na nos... takovýhle věci by mu šly bravurně :o) myslím, že bude brzy mluvit a tak si sám řekne co chce... třeba když má hlad tak začne mlaskat a říkat ham ham... když mu jídlo chutná taky u toho mlaská a směje se, když nechutná, tak prská a občas i řekne blééééé |
Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 | 19629 |
Ahojky holčinky,2.10.2008 20:48:19
tak se nemoci nevyhnuly ani nám. Lukin měl angínu, dobírá ATB, Terez má střevní virózu a na mě vlezla chřipka. Každopádně už jsme se z nejhoršího vylízali. No, není nic horšího než nemocné dítě, řvoucí bolestí, kterému člověk nemůže ulevit. Moni, ty jsi to taky s Theem před nedávnem prošla, že? Taky pak pomohl až kočárek. Jinak Lukin teď prochází už druhým bojkotem kojení a tento už asi neustojím. Při prvním bojkotu se dal ošálit v polospánku, ale teď i v noci řve NENENE. Jo a to je taky jeho první slovo, které zvládá a jehož význam chápe. U nás je totiž momentálně nejpoužívanější věta - Luky NE NE NE. Jinak si u všeho stoupá a usínání v postýlce momentálně vůbec nehrozí, protože se neustále hrabe nahoru. Ale když ho položím na postel, tak je během chvilky tuhý. No jo, ty šprušle jsou prostě výzva, které se nedá odolat.
|
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 20:43:13
KLOKO - dobré !! Já bych ho takhle na noc taky už neptrápila. Přece jen spánek je moc moc důležitý. Držím palce na ráno (a taky na noc - ať si odpočineš).
|
Kloka + 3 | 63919 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 20:19:57
Tak žádné další úspěchy se nekonaly ;-) Ale i tak jsem spokojená. Jen budu zřejmě zítra opakovat tentýž postup. Po příchodu z procházky jsem ho zas posadila do židličky, že budem pokračovat a to už teda ten hysteráček dostal, takže jsem ho nakojila. Zas ho nemůžu mučit tak moc - bylo to kolem 17 h a od 6 ráno prso neviděl. Chudáček můk maličkej. Snad to zítra už půjde snáz a pozítří najedem na nějaký normální systém...
Znakovat se nechystám ;-) |
Krista+2x1/08 | 69342 |
Babysings v Hradci Královém2.10.2008 20:06:48
Chtěla jsem se zeptat, zda se některá z Vás nechystá na kurz znakování s miminky v pátek 17. října v Hradci Královém. Já jsem právě poslala paní instruktorce maila.
Kloko - těšíme se na zprávy z hladomorny |
Krista+2x1/08 | 69342 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 19:54:32
Hajajo - my jsme také sirotečci, ale tátu máme v práci. Nicméně v červnu nám tatínek odjel na 14 dní do Karibiku potápět se. To jsem byla vzteklá dost hodně. Taky proto, že si po příjezdu stěžoval, že jsem byla jediná z protějšků jeho spolucestovatelů, která se nezeptala, co mu má připravit na jídlo. Taky jsem ale byla jediná, která se starala o dítě - a hned o dvě a ani ne půlroční ... Tož, takový je náš tatínek
|
hajaja2 | 65408 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 19:37:04
Kloko - moc gratuluji k "prvním" soustíčkům, tak snad se to prolomí a Norbík bude krásně dlabat - třeba jako ten můj rarach, na to si fakt nemůžu stěžovat :o)
no a jsme zase sirotci... tatínek se šel opět bavit... zítra má slejzák od školy, půjde se zase bavit a v sobotu jdeme na svatbu - jeho kamaráda, takže už vidím, kdo z nás dvou se zase bude bavit... už toho zase začíná být nějak moc... jo a na dnešek v noci samozřejmě k Jeníčkovi nevstal ani jednou - a to bylo slibů. tak prý dnes - hahaha už to vidím v bledě modrém, zase přitáhne až ráno, pěkně jsme se chytli... a mě začíná bolet v krku a Jenda pokašlává, taky si toho manža všiml a prý - dělej s tím něco... blbec!!! |
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 | 39706 |
Re: Jupííííííííííííííííí!2.10.2008 15:54:30
My sice televizi máme, ale anténu máme jenom na půdě, takže jde jen ČT1 na zprávy. O víkendu mi navíc anténa spadla a nikoho ještě nenapadlo to spravit, takže teď nejde nic a nevadí nám to. Když se pouští televize, tak Bětce na pohádky. Kupujeme jí ty klasický večerníčky, co vycházejí v sobotu.
Muffy, já taky Theovi beru teď oblečení 12-18. Next není nějak extra větší. Kalhoty 9-12 má sice ještě trochu delší, ale trika a mikiny jsou akorát. Kloko, to je dobře, že si Norbík aspoň trochu dal říct. Neboj, ono se to poddá. A taky si myslím, že trochu drsnější přístup jim neuškodí |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.