| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 48437  [Dalších 48247 >>]
Zozinka 66370

Re: Ahojky holčinky,

3.10.2008 9:38:55
Ahojky holčinky,dobré ránko,

Petruško,Hajají,já vám,holky,tak rozumím,je to peklo,moc vám přeju,ať už to brzo skončí,opravduuuuuu,držím palečky.

Miška včera parádně usnula,spala 1,5h,pak se taky budila častěji,u nás to vypadá taky na zoubky,vždycky měla ručičky v puse a plakala hodně.před kaší jí dávám vždycky chamomilu a mám pocit,že to pomáhá,i přes den,ale ta noc ....zkusím jí to šoupnout i během noci.

ale jinak to šlo,myslím,že už je teď lepší všechno,hlavně když se nebudí po půl a hodině celou noc

Moniko/Bětka/-dnes ráno nám přišla kombinézka i s botičkama a rukavičkama,mooooc děkujeme,penízky jsou také na cestě,doufám,že v pořádku dorazí.kombinézka je úžasná,hned jsem Mišku vyfotila a vložila:-)))
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

3.10.2008 9:34:10
Hajaji takže 5krát denně 5 kuliček???
Achjo je to síla co??Jo nám to proříznutí zoubku trvalo i stím brekem a průjmem 6 dnů!!!
hajaja2 65408

3.10.2008 8:55:19
Peti přesně vím o čem mluvíš... u nás se šlo spát v půl osmé - v pohodě usnul, ale budíček o půlnoci a pak po půl hoďkách a ve dvě chytil takovej hysterák, že nic nepomáhalo, do tří ječel a ječel - ty zuby, byl u něho manža, ale já stejně nespala až pak to byl už fakt hodně zlej pláč - to my maminy poznáme, tak sem ho vzala k sobě, po milióntý dala kozinu, tak se udyndal a spal se mnou, ale musela sem ho pořád hladit, jinak byl vzhůru a poplakával...

a zub??? pořád neprořezaný!!!!!!!!!!!!!!!... jak dlouho to ještě může sakra trvat!!!!!!!!!!!!!! já ho snad vezmu k zubaři ať mu to profikne :o)

Peti na zoubky je nejlepší Chamomilla 9, rozpustíš pět kuliček v malým množství vody (na lžičce) a tu pak dáš 5x denně Miušce vysosnout, na bobulky nesahat... aspoň tak mi to říkala kamarídka lékárnice, ale v lékárně by ti měli poradit, stojí asi 60 korun... + k tomu mazat gelíkem, já mám Mundisal a koupila sem mu ještě kousátko, jak měla Monča +Tom v Hartmanicích tak to má furt k papule... (je to jako bodlinkovej kartáček, mají v DM)

3.10.2008 8:51:26
Moni a Marcel a taky Hajaji můžete mi dát nějaký odkaz na ten nextík?????jak to funguje??děkuji mooc!!

3.10.2008 8:20:39
Holčinky čauky!!

tak dneska první a hndka s ppomocníčka potřebuji!!

Miu včera celý den nespinkala od tý doby co jsme vstali v 10 tak usla v 1 a to do 13.15 tak jsem šla ven stím že usne venku ale prdlajs přišli jsme dom a dala jí do posýlky ale do půl6 jsem se sní sr..ale pořád nic tak jsem to vzdala a dala vykoupat najíst joo to hezky papala tatka opět hrál manáskové divadlo a ona bezmyšlenkovitě otevírala papuli takže snědla vše co jsem jí udělalaR^
Šla spinkat v 19.. budíček v 20.oo dala jsem jí kozinu pro žízen po kaši zbudila se až v půl1 a pak v 7 což by bylo taaaaak nádherný kdyby tam nebylo to ALE!!!!!!!!!
V půl jedný se zbudila a do 3 jsem byla vzhůru dala jsem jí jednou kozinu a vracela do postýlky tak si hralaa pak plakala tak zase k sobě tam byla taaak živá že jsem to vzdaala řekla jsem jí že už toho mám dost že se nenechám odrovnat a dostala na zadek takže HAJAJI už jsem taky ta zlá~;((byla v postýlce a řvala a řvala ale néé že jáí něco trápí to už poznám ale stekala se řvala stekle já nic dělala jsem že jí neslyším chudák manža ale neodešel tak asi bojoval semnou~s~asi po 45min..jsem jí vzala k sobě a říkám jí že bude hajat nebo jde znova do postýlky tak knučela kozinu jsem jí nedalaR^R^a pak usla tak jsem jí vrátila do postýlky a zbudila se mi v 7.....

já už nevím co sní ,přes den niic v noci toto!!!!!Jsem úplně hotová a to jsem v e 2 ráno si sedla na postel a řvala jsem taky že užto nezvládám...potřebuji spát.Miu usla kolem tý 3 a já do 4 se převalovala jak jsem vyčerpaná tak mi to nešlo usnout vstala jsem do kuchyně vypila mlíko teplý a šla znova si lehnout,boleli mě záda svalově asi unavou nebo co!!!

Prosím jdu jí koupit tu CHAMOMILU SNAD NÁM TO NĚJAK USNADNÍ NAŠE TRÁPENÍ JAKOU JÍ MÁM KOUPIT A JAKÝ TO PROCENTO???ASI 1000000%NEDĚLAJÍ CO??~:-DA JAK ČASTO JÍ TOP DÁVAT A KOLIK???DĚKUJI MOOOC !!
OMLOUVÁM SE ZA ROMÁN~;((
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 39706

2.10.2008 21:42:36
Marci, tak jsem se Ti poptala na Skypu. Zrovna teď v říjnu to vyjímečně bere jenom z obchodů, v listopadu už zase i ze skladu.
Já už mám zase objednávku za 65 liber a to tam ještě není zimní bunda pro Bětku a nějaký podšitý kalhoty~;)
U nás je Bětka z manželový strany taky 1.vnouče a z mojí 1.vnučka, tak se taky babičky předháněly. Teď už nic moc. Na Thea si kupuju většinou sama a hodně toho má zděděnýho.

Marci, Vy si teda taky s nemocema užíváte. My už jsme snad v pohodě. Ale bylo to fakt hrozný, nejhorší je ta bezmoc, když jim nemůžu nijak pomoct.
Zozinka 66370

2.10.2008 21:42:30
hezký večer holčiny,

Marcel,ať jste brzy úplně zdravý.chudáček,kdepak přišel k angíně...

Musím říct,že naše spaní je opravdu lepší,hoooodně zaťukávám,abych nezakřikla....dneska proběhl opět stejný rituál jako již celý týden a uspáal Martin,usnula tak za 5 min.jsem zvědavá,protože zítra bude uspávat s mojí mamkou a pak oba frčíme na srazy.já tedy jen tak na 2hoďky,kouknout se prostě na chvíli a Martin přes noc.tak snad bude Mišulka ok,budu na telefonu a hned kdyžtak přifrčím taxikem.ale je to divné,půjdu poprvé bez ní ...budu jako bez rukou...ale když to nepůjde,nebudu to hrotit...

a ještě se musím pochlubit,dnes Miška snědla celou skelničku od Hippu-brambor s mrkví,od Hippu jí to víc chutná,zítra dáme zeleniu s masíčkem,tak uvidíme....začaly jsme nedávno od začátku zase mrkvíprotože taky nechtěla vůbec nic....a večer zbaštila kašičku...snad i tohle začíná být lepší

je sranda,jak se včera najednou začala posazovat ze země,tak jí dám na bříško a šup ,sedí.tááák jí to baví.a leze pozadu jako ráček,prďolka...
zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 61826

2.10.2008 21:23:59
Ahoj,

Marcelko, Lukin teda hodně "poskočil" v pohybových dovednostech. Doufám, že vás nemoci brzo opustí a snad i to kojení nějak ustojíte. Ale když ne, tak se určitě nic nestane, přece jen už bude mít 9 měsíců a je to kus chlapa!!!

Kloko, trošku Norbíka lituju - taková hladovka! Ale myslíš to dobře, já bych asi nevydržela nedat přes den prso, když by malá nechtěla jíst příkrmy. Naštěstí u nás už je to lepší. Jeden den sní víc, jindy míň, ale je to už sto a jedna než před 14 dny.

Hajajo, rovněž patřím k milovníkům Nextu, ale není to se mnou tak hrozné, dost se mi teď líbí i Cherokee /hodně kopírují Next/, takže vybírám i tam.

Díky Kačce, která tu psala /myslím v neděli/ o úspěších s Aniččiným spinkáním, jsem taky začala znovu "bojovat". Vandu jsem kojila i 4x za noc, většínou od 1-2 hodiny spala už se mnou v posteli. Teď zkouším , aby pila až kolem 4-5. Udržet ji v postýlce je rovněž dřina, pořád si stoupá, pláče, dávám dudlík, pokládám... nejdéle to zatím vydržela 45 min. Zdá se mi, že už je to lepší. Ale to buzení kolem 1 má nějak moc zafixované. Asi to bude "běh na dlouhou trať".
hajaja2 65408

2.10.2008 21:13:25
Marcel, no u nás je to tak, že Jeník je taky první vnouče, ale moje mamča má jednu kapsu prázdnou - druhou vysypanou, ale za to mu vždycky růčo uplete nějaký úžasný svetr :o) a druhá babi nějak nejeví zájem a když tak koupí něco od ťamanů, co je nepoužitelný... když jsem jí říkala ať jde radši do sekáče, že to mi je milejší tak pravila, že nemá čas... no, taky dobře :o)

a tak jsem objednávku zredukovala na 1900,- :o) ale bude to fešák, hned mě tam padly do oka riflíky s kšandama, no ty jdou prostě k sežrání a ty musíme mít :o)
Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 19629

2.10.2008 21:03:50
čauky Hajajo, s Nextíkem rozumím~;) Terezka byla první vnouče obou babiček, takže já na ni nic nekupovala, protože jsem byla neustále zásobovaná od babiček. Většinu z toho ani neunosila. Teď na Lukina už nenakupují,protože prý v klučičích věcech je malý výběr a tak se konečně můžu realizovat JÁ ~j~ a děti nosí věci dle mého vkusu ~j~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 48437  [Dalších 48247 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.