| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 48437  [Dalších 48267 >>]
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: Po delší době

3.10.2008 20:24:42
Ahojky!!

Tak Miu spinká má v sobě chamomilu je namasírovaná levandulovým olejíčkemm a taky jsem jí dala trochu olejíčku na jejího mazlíčka uspavováčka~s~tak jsem zvědavá jaká to bude noc!!Mě bolí děsně záda tak svalově nevím jestli sesdět nebo ležet nebo být v ohybu nebo v záhybu~;((~;((~;((~;((je to děs.....manža na pivíčku ale zítra řekl že se o malou postará a já se vyspím tak snad mi to půjde a néé jako dneska~Rv

Bochi jsi statečnice statečná~s~
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 48822

3.10.2008 19:38:09
Muffy, myslím, že mu to bude velké.. Kdyžtak ohrneš rukávy..;) Čepičky mi přijdou pro jistotu jedna 6-9 a druhá 9-12..
Bochi,Davča+Verunka 63832

3.10.2008 19:23:28
No jsem tu..ani nevím,kdy jsem tu byla naposledy

Pohřeb..no smutné..nebudu rozepisovat.Já nešla na obřad,jen v rychlosti položila krásnou kytičku jukla na věnce a tak..a šla za malou ven.Stejnak jsem tu hudbu slyšela až ven a řvala stejně.Celou dobu jsem na babi myslela.
Celý den jsem měla migrenu.Dnes ale jakbysmet...před 15minutama odfrčela segra,tak jsem znova brečela (ona mě také v objetí) ,tentokrát ale kvůli ní ,že zas odjíždí,nějak je mi smutno,jak tu kluci nejsou.Ale je fakt,že teď tenhle víkend si budu odpočívat v klídku,doufám.nějak mě hučí v hlavě,v noci zlé sny a malá furt vzhůru.(dnes spala sice do 9:20!!jenže byla právě furt vzhůru.Asi stres ze mne vypila~Rv~Rv
Jdu si vypít kojící čajík a lehnout si (v historii snad po porodu nejdříve co kdy jindy)

Jo a zkusila jsem kaši nemléčnou společně s hip mlíčkem a ~Rv~Rv~Rv opět.Takže zůstanu asi u těch večeří alias obídků..prostě zeleninky.Dala jsem jí do postýlky nakojenou zlehýnka no ale furt hýkala,tak jsem jí znova zkusila přesnídávku a tu snědla,teda jen zbyťour,ale přece,a te´d ji znova nakojila večer už po třetí!Tak nevím,jak to budu dělat.Budu ještě zkoušet ty jiné kaše,švagrovka nějaké má,tak mi dá..na zkoušku.

Zítra se snad ozvu,budu sama..a opuštěná,dnes si jdu hajínknout,abyh se z toho snad vyspala.Snad bude zítra lépe.
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re:

3.10.2008 19:16:17
Kozajdi,no tak to jsi mě moc nepotěšila.Já objednala 12-18m a máme 8kg a 72cm.Tak jen doufám,že to nebudeme mít na léto,protože to jsou trika s dlouhým,chlupatka a set čepice,rukavice,šála.No to by mě odvezli~;((

Petínku,Kloko,jak zvládáte přebalování?Já jsem úplně odrovnaná.Položím na záda,otočí se a plazí se pryč.Cestou vykopne vkládačku,odhodí separačku.Když po velkém úsilí zapnu plenu,chytám ho na oblečení svrchňáčků~:-D.Někdy jsem zralá na panáka.Občas dávám zavazovačky,ale to už je boj na dlouho.A pak u toho trdlím a bavím tím tady třeba Věrku.

Dneska jsem byla v hračkárně vybrat dárek pro neteř Elišku,u poklady jsem vytáhla dvoutisícovku/v peněžebce opravdu nic jiného neměla/ a prodavačka s klidem,že to nemá.Že tak dneska všichni platí,že prostě nemá.Ani náznak ochoty to nějak řešit,poslat si někoho pro peníze nebo prostě něco.Pak bych se normálně vydala já někam něco malého koupit a rozměnit.To by nebyl problém.Ale ona prostě konstatovala,že mi to nevezme a bylo.Tak jsem jí řekla,to se nedá nic dělat a odkráčela.A just jsem si nešla rozměnit a nevrátila se tam.Jen teď nemám pro neteř dárek ~j~~j~

Bochi,tak jak,holka????
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 48822

Re:

3.10.2008 19:01:33
Ahojky Holky!
Koukám, že jsou tu pořád marůdci, tak ať jsou brzy fit! U nás je vše ok. Spaní ani nebudu psát, jsem max spokojená (ťuk, ťuk, ať to nezakřiknu), jen když jde spát, tak se někdy přetáčí na čtyři a sedá si.. Petinku, uplně Tě chápu, včera sem u něj byla 45 minut.. Někdy ho nechám, někdy ho přetáčím zpět, protože občas ještě po mlíku blinká.. Je to jak kdy, naštěstí ne moc často.
Jinak už půjdeme jen 2x cvičit a máme to za sebou.. Řekla bych, že Matýsek vše dohnal.. Leze, sedá si, pokouší se stát, ale to mu zatím moc nejde..
Mates papká pořád dobře. Už vůbec nekojím, jelikož to bojkotoval a nedonutila sem ho ničím.. Jen pořád přemýšlím čím mu tu stravu zpestřit. Už mu dávám chleba s Lučinou a sní to během pár minut, kusy mu nedělaj problém a to sme pořád bez zubů.. Občas je protivka a dole cejtim hrbolek, zatím necinká, ale snad už se to chystá..;)
Muffy, nevim jak je Vojtíšek velkej, ale Mates má 9 kg a 77 cm. A Next 9-12 je mu ještě dost velký, kvůli tomu mi teď přijde bundička 6-9 měsíců. a ještě oblíkne mikiny 3-6. a to je fakt dlouhej..Kloko, držím pěsti, ať Norbík začne zase hezky baštit!R^ Neumím si to představit.
Holky, a jak ste na tom u chlapečků s pindíkama? Mně řekla dr. stahovat nej trošku, co to jde.. No, mně přijde, že to nejde skoro vůbec.. Tak nevím???
KackaMik+8/05+1/08+6/16 21921

Re:

3.10.2008 17:23:33
Ahoj Petínku, podobný problém mě taky trápil, no než jsem to vyřešila, nějak se to samo urovnalo :-) já jsem měla v plánu vyzkoušet spací pytel, on je v tom přeci jenom ten pohyb tak nějak omezený...to jsi nezkoušela??? Myslím, že by to za to stálo. :-) Hodně štěstí při uspávání ;)
Petule +1 64205

Re:

3.10.2008 16:11:36
Ahojky holky,
zdravim pred vikendem. Jdu pro radu - nemate figl jak uspavat dite co je hrozne zive a stoupa si? Hlavne tedy pres den, vecer to celkem jde. Mala co se naucila lozit a stoupat tak nechce lezet pri usinanim - vetsinou jsem ted u ni musela sedet a uzemnovat ji aby si nestoupla a nehopsala. Ted uz to zacina byt neunosne, protoze i kdyz uz ji davam spat padajici unavou,a jenom 1x denne, zacne se zvedat a vstavat a nas boj trva klidne hodinu, hm i dve.. Coz me desne deprimuje,.. ale sama proste neusne ani za nic, to se z poslednich sil zvedne, postavi a zacne houkat, ach jo. Predem diky, no asi jsem se potrebovala vypsat, pardon ~;((
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

Re: Ahojky holčinky,

3.10.2008 12:04:49
ACU taky to u mě jistí bazárek~j~

Marcel děkuji
Marcela+Terez12/04+Lukáš1/08 19629

3.10.2008 11:55:36
Petruško, ceny jsou v Librách. Přepočet dle toho, přes koho to objednáváš. Odkaz přes Monču - 38 Kč/ 1 Libra, můj zdroj 40 Kč/1 Libra.
acuschla 65796

3.10.2008 11:51:29
tak to my máme pár kousků NEXT ale ze sekáče!!!!!!!!~j~~j~~j~ -a ta cena - nekup to!!~;)~:-D~;)~:-D
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 48437  [Dalších 48267 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.