| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 48437  [Dalších 48277 >>]
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 48822

Re: Po delší době

3.10.2008 21:36:05
Tak mi to nedalo a vytáhla sem ty věci z Nexta.. A je fakt, že ono ani mezi číslama moc velkej rozdíl není.. Mám džíny 6-9 a 9-12 a na délce nohavic je rozdíl 1 cm. Mikinu ještě může nosit 3-6 a 9-12 už taky může nosit.. Ale třeba vestička 9-12 je mu velká.
Katýsek+Sárinka15/1 08 78636

Re: Hezký večer...

3.10.2008 21:34:39
Ahoooj Holčiny...

Tak jsem tady Petii...R^R^R^~s~~s~~s~~s~~s~
No já nevímn jak je to s MMB..já jsem zatím prodávala jen na ukci...
Tak ale bude to určitě tak jak to píše Monča...

No já jsem nějak Ko....V pondělí jsem byla u zubaře a vrtala mi zub...celý den jsem skoro nejedla,takže se to podepsalo na mé náladě...hrůza ta bolest...pořád mi v tom strašn cukalo....ale teď už je zase vše OK...A zašla jsem si na solárko...takže mám radost...a už budu zase více s Váma..~s~~s~~s~~s~~s~
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 39706

3.10.2008 21:30:01
Peti, to víš, že to tam máš hned. Si to zkontroluj. Mělo by se Ti to v inzerátech zobrazit. Za 89 dnů Ti se Ti to smaže.

Přebalování je u nás taky trochu boj, ale Theo je celkem kliďas, takže ho vždycky oblafnu nějakým krémem, který mu strčím do ruky. On si ho chvíli prohlíží, pak žužlá a já to většinou stihnu. Teď s tím průjmem to bylo horší, to taky h.. létali~:-D
Alecram , Ada a Domča 19997

přebalování

3.10.2008 21:16:04
Ježiši o přebalování mi ani nemluvte. Hovínka (napsala bych to hůř) lítaj všude, někdy si říkám, že jsem fakt asi neschopná přebalit normálně dítě, bez toho aby jsme byly zaflákaný obě - kopání, vztekání, řev, otáčení, sedání - HRŮZA !!!!!!!
Alecram , Ada a Domča 19997

Re:

3.10.2008 21:14:27
Ahoj holky,
tak vidím, stále nějací marodové :o( - přeji rychlé uzdravení.
Domča měla rýmu přesně týden, jak vidí vysavač jde na 4 a s řevem utíká - chudinka moje. Dnes jsem to riskla a šla s ní na plavčo, tak myslím, že zbytek rýmy tam odplavila :o))) Objevila nový způsob pohybování, opře se o malou stoličku (mamut Ikea) a po plovoucí podlaze jí šoupe před sebou, takže chodí jako stará babička se židličkou :o))) Je to prostě "lojza" už chce chodit a tak pořád řve a sápe se na mě abych jí vodila. Radost z toho teda vůbec nemám :o(

Co se týče velikostí tak i u nextu platí "co věc ve stejné velikosti, to jiný rozměr" Zrovna jsem Adě koupila mikinu vel.116 a jen protože jsem věděla rozměry, je jí akorát tj.104/110. Zimní bundy mám na domču od nextu 2 a jedna je 86 a jedna 74 (obě jsou stejně velké :o)) A dneska jsem chtěla koupit Adě taky jednu mikinu a když mi paní napsala rozměry tak jsem zjistila, že by jí byla možná tak za rok. Je opravdu lepší, když je možnost dostat rozměry.
Petule +1 64205

3.10.2008 21:14:08
Ahojky, diky za povzbuzeni ~s~ Ja si rikam, ze jednou zjisti, ze proste to neni az takova zabava - vstat, polozit, vstat, polozit,.. ale zatim ji to bavi. Vetsinou se mezi tim nakonec zvladne pokajdit, takze ji musim vyndat, prebalit,... a znova do postylky,.. No je to fakt mazec, ale uz odmitam u ni hodinu sedet, pak mi odchazi zada jak se k ni naklanim a hlavne ty nervy ~Rv

Muffy, prebalovani je taky obcas boj, ale nejak jsem k tomu pristupovala podle hesla meho taty - "ja jsem silnejsi, mne jste se nikdo u prebalovani ani nehnul" a je to fakt, on mel u nas desnou autoritu. No takze od malinka kdyz jsem prebalovala tak jsem ji nic moc nedovolila. Obcas ukoristi nejakou masticku, separacky mi obcas rozhazi po celym pokoji, ale v leze. Je fakt, ze obcas ji pro rozptyleni zpivam, delam trochu kravinky ale nic krkolomnyho - jak me to zacne fakt otravovat, tak ji proste pridrzim a znova pridrzim. Vetsinou si pak vezme nejakou mast a uz je v klidu. Nechtela jsem dopadnout jak ma segra, ktera malyho opravdu honila po celym byte,.. no tohle mi zatim vychazi, ale to uspavani je ted fakt bida..~Rv

Dobrou noc ~s~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

3.10.2008 21:08:04
holky přihodila jsem si poprvé na mimibazárek botky a pochopila jsem to dobře jak tam pod fotkou píšou že mi to aktulizují za 89dnů takže se to ukáže na mimib...až za tak dlouho????já myslela že vložím foto a jeto a né že budu takto dlouho čekat~:(
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

3.10.2008 20:45:57
Moni,tak jsi mě zase trochu uklidnila.Dík!!

Půjdu dolu za manželem,nějak jsem na něj odměrená,ani nevím proč,tak to zkusím urovnat.A taky mám hroznou žízeň.Tak teď nevím,co je ten hlavní důvod jít dolů~;)~;).

Dobrou noc!
Monika+Bětka 4/06+Theo12/07 39706

3.10.2008 20:39:21
Ahoj holky,
odešel nám počítač~;(( Takže nějakou dobu budu přes den bez netu a večer se budeme s manžou prát o jeho služební notebook. Jsem z toho hodně špatná, protože jsem trochu závislák. A momentálně se nám opravdu nehodí kupovat nový počítač, jaksi na něj není. A ještě nám odchází pračka, která je asi nutnější. Zkusím si sehnat aspoň nějaký vyřazený křáp kvůli netu~;)

Muffy, klid, rukávky ohrneš a aspoň mu to vydrží do konce až do jara. Theo teď nosí 9-12 měs. a jsou mu delší akorát kalhoty. A bacha čepičky mívá Next většinou menší. Já jsem brala Theovi 1-2 roky a Bětce 3-5let.

Maminky všech nespavců moc lituju a obdivuju je. Theo se dnes nějak budil ani jsem nezjistila proč, ale jsem hotovson. Doufám, že se to dnes nebude opakovat.

Theo mi přes den v postýlce taky hůř usíná a stoupá si a pak řve. Musím přijít, položit ho, dát dudlík a po několikáté už to vyjde a usne.
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307

3.10.2008 20:28:04
Muffy naše přebalování je taky děs ale už tak nějak vím jak na ní ale je to boj a kolikrát už skřípu zubama a řvu ale pak si uvědomím že řevem nic nedokážu a tak se uklidním ale ono to většinou nikdy nepomůže ale prdelinka se vždy umoudří a poo¨chopí že jámám větší sílu....dávám jí krémy žužlat prostě to co bych jí jindy na hraní nedala tak to porušuji u přebalování a nebo stačí můj jeden jediný vlas a to je ve svým živlu~;)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 48437  [Dalších 48277 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.